Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

baktıkça içim açıldı moralim yerine geldi :asigim: canım ben netten direkt hemen alıyorum resmin adresinden blgisayrdan değil bunlar yani...

kızlar ya nişanlımı görmeye az kaldı bayramın 2. günü gelicek. 12 güncük kaldı çook heyecanlıyım...

karı koca olucaz artık

Em kikikikikaydirigubbakcemile3
Bu gün nikah için gün almaya gittim ama 2010 günleri şimdi verilmiyomuş ocakta gelin dedilerakannehir

1 hafta kalıcak canım

kızlar ben öğretmenim ve okulumuz da öğrenciler de çok pis. sabun aldım onlara yıkattırıyorum ellerini.rengi değişio ellerin kafamçokkarıştı

şu sıralar içinde bi çözüm bulmam lazım. hani varmıdır şöyle bişe fıs fıs gibi sıksam da temiz olsa. kullanışlı bişi lazım. mağlum domuz gribi artıo ve aşı olucaz çoğumuz

em cnm küçük şişelerde dezenfektanlar var ama çok iyi olduğunu söyleyemem
geçen gün duydum bi çocuğun gözüne sıçramış çocuk kör olmuş allah korusun sakat iş biraz

el temizleme jeli mi canım. öle bişi olmaz da.Allah korusun. benimkiler temizlikten hasta olurmş bu seferde kaydirigubbakcemile3 bugün veli dio hocam ben bunlara el yıkatamıom banyodan banyoya el yüz yıkıolar dio sölüo bi de kafamçokkarıştı

Kızlar ben şok eski sevgilim numaramı nerden bulduysa msj atmış kırık heralde çocuğun kafası. Kaç sene oldu ayrılalı çünkü. Nişanlıma söylesem mi?j

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…