akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir offfffff çok para o yaaa iyice araştrdın mı canım çok fazla 1200fiyatları çok iyimişya ben nişanlığı bile 1200 diktiriyorum gelinliklerin fiyatları süpermiş
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir offfffff çok para o yaaa iyice araştrdın mı canım çok fazla 1200[/QUOTE
arayamadım cnm pek annemde çalışıyo bende çalışıyorum vakit yoktu aramaya nişanlımla biz bigün bakmaya gittik fatih gelinlikçi çarşısına bikaç yere fiyat sorduk satılık 1000tlden başlıyo modelleride çok hoş deildi açıkçası bi hafta sonuda annelerle gittik bakmaya herkes bunu beğendi 1200 ama baktıklarımzın yanında en iyi buydu bunun fiyatı 1600dü 1200 zorla indirdik mağazaya 3 kere girdik çıktık 3cü girişte karar verebildik fiyat bizede fazla geldi kayınvalidem esra hangisini beğenirse o olsun dedi herkeste beğendi parasına bakmadılar anlıcağın parası anneme çok geldi tam tersi
kızlar ya nişanlımı görmeye az kaldı bayramın 2. günü gelicek. 12 güncük kaldı çook heyecanlıyım...
karı koca olucaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?