Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar fiyatları 199-299-399 üstelik satılık nasıllar sizce ...

graceful canım sen ciddi misin eğer öyleyse nasıl bir dertten kurtaracaksın beni sana anlatamam.Bana özelden bu yerin adresini adını bir yazabilir misin.Nisanda düğün var daha ortada gelinlik namına bir şey yok Hiçbirşeyede bakmadım.

Beyazincideyimm:lepi: Şekil olarak çok güzellmişş etekelri falann.
kıslar nbr?j

Son düzenleme:
Çilekkk o kupadan benimde varrrr .ıdare eder bişey Şaka kızzzz güzell

Yok kız orda diilim gelinliğimi oradan edincemm. Bu arada siz nişanlanalı ne kdar oldu bebem

pınarpın yok cnm dememış mıydım sana
ptt varya onun az yukarsında beyazıncı dıye
hatta burdan bı arkadasa nışanlık dıktı dedım gormedın mı albumlerde

canım ya görmüştüm bu fotoğrafları , ay banada yol göster valla 1500 verceme daha az verir hem satında almış olurum böcükcümm

Yok kız orda diilim gelinliğimi oradan edincemm. Bu arada siz nişanlanalı ne kdar oldu bebem

canım ok. anladım beyazincideyim demişsin ya sitesinde falan mısın yani onu merak ettim.Beyaz inci diye aratıyorum netten ankara'da bir firma çıkıyor modellerini görebileceğim bir internet adresi varsa özelden yazabilir misin ayyy çok şeymi istedim yoksa

kızlar fiyatları 199-299-399 üstelik satılık nasıllar sizce ...

canım eklediğin ilk modelin fiyatı daha pahalı kiralık 900 Ytl imiş.Ben bayanla konuştum biraz önce ama eklediğin ikinci model 499 Ytl üçüncü modelde 799 Ytl imiş.ılk model hariç bu uygun fiyatlı olanlar da daha önce giyilmiş gelinliklermiş.Evet 199-299-399 Ytl ye de var ama senin bu beğendiğin modeller o fiyatlar da değil.Zaten aralarında en güzelleri de bunlar :)

tmm nan sıraya girin ceza almadan bana bıldırın ben sızı yönlendırırım
özelden ısteyene adres verırırm

hersey zevk meselesı
ben lady hıc görmedım mesela yolu tarıf ettım reyhan ablamada dedım anlastılar:lepi:

böcük sen ev işini ne yaptın cnm
bi karar verdiniz mi

dün konuştuk annem babam askım ben falan
tabı aşkımla telde ancak
annem olsun demıstı babam sız bılırsınız dedı
halam köye gıttı onun babanesı ck rahatsızlanmış
tek erkek torun benımkı
k valıdemde bu ay sonu amelıyat olması gerekıyormuş bıraz yürüyemıycek
düşündumde dedım baharda yapalım hem kendımızı daha bı hazrlarız
ben eksıklleırmın hepsını deıl ama coğunu hallederım sende bıseyler edersın kenara para koymaya devam
adamı aradık adam bızı cok sefmışzemuszemussız tutuna kadr kımseye vermem demış
zaten 6 ay önce bırı gelmış ona bıle vermemış kendı oturcam dıe sureklı tadılat yapmış
yaşlı bı dede desem daha doğru bızde dedık nisan gıbı olur
oda ok dedı
sımdık yurtdışına gıtcekmış ama ıstedığımız zaman anahtarı bıraktı kızına evde oturabılırmışız:hulya:
bu yettı bana
ne bılem ya ıkı tarafıda cok sıkıştırmak ıstemedım zaten totom donar dedım ben ısıtırım dedı de gectım onu hadı:roflol:

uğur böcüğü bende istiyorum adresi canım...Veee sen de mi şimdi nisan gelini olacaksın kısmetse ayyy ne güzel.Bahar bize gelecek bu yıl desene :)

Uğurcumm en uygun zamanda kısmet olur inş yaws. Kızlarr strawberry. com parfümler mis geldi bana kimdi o biri alcaktı galiba çilek sen miydin kız?j Ayrıca bende istiyorum düğün zamanı incideyim ok mu uğur????????

çok canım sıkılıyo.
kitap okiyim bari dedim.
2günde 350 sayfalık kitap bitti. yine boş boş oturuyorum
burayıda öle okuyup duruyom.hiç yorum yapmadım nedense:sm_confused:

maaşım yatmayabiliir. yani gecikecek gibi.
bayram üstü hiçte iyi bir hbr değil.
ondan sanırım. bilmiyom

bende alıyom staw dan cnm ama parfum hıc almadım alcam düğüne yakın sımdık kullanmaya cok vr
zaten bı arkadasımdan makyaj mal. alıyorum sımdık koydum kenara
kalıtelı azcık pahalılar ama
bıde haftaya paranın durumuna göre straw dan sıparıs vercem ınş param kalır
tmm cnm ben hep burdayım
komsumla tanıstırırım almak zorunda deılsınz ama kafanızda fıytalar belırsın kazık yemeğın

maaşım yatmayabiliir. yani gecikecek gibi.
bayram üstü hiçte iyi bir hbr değil.
ondan sanırım. bilmiyom

kesın ondan anacım senı cok ıyı anlıyom
işte iş yapmıyorum
ya tak ettı parasızlık

aralıkta kredi ödemem var. 850 tl cik..
şu 2 ay baya bi kemer sıkacam anlayacağın..
bankaya yatırdım para ama vadesi gelmedende alamıyomki.. artık çok sıkışırsam gidip çekerim.
elimden geldiğince o paraya dokunmamaya çalışıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…