Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

ödeyebileceğini düşünüyorsan tabikide git yaptır önemli olan karar verme sürecinde doktorun içine sinmesi o elektriği aldıysan gerisini düşünme

Canim beni yalnis anlama ne olur. Ben cok tutumlu ve her seyin en uygununu arayip bular bir ev kadini yim .Ancak bu baska bir sey ya tum hayat icin bir sey aliyosun yuzune .Bi de o kadar da odeyenmeyecek bir para deil hani diye dusunuyorum

Canım biz burda Emre ılhan hakkında olumsuz birşey söylemiyoruz ki kendisi benim dokturum ben bu topiği Emre Bey ile tanısmadan önce açmıştım ve hala yazılar yazılıyor bende takip ediyorum Buraya yazanalar YAkup bey ameliyat olmak isteyipte fiyatı pahalı bulanlar Ben amliyat oldum resimler albümümde gir bak yorum sana ait Emre bey'in onlarca hastası var tek tek konuş git kendiylede görüş burdan ilk duydugun bir olumsuz veya bir olumlu sözle karar verme

herkes arada hata yapar oda etten kemikten ama görüşmeden karar vermemek lazım nasıl basarılı görüorz yani herkes mükemmel deildir . arada hata yapılablr bence bunla yargılamamak lazım.emre bey cok basarılı biri.

merhaba ben biraz önce yakup beye mail attım fiyat bilgisi için ce vap bekliyorum .peki, sizin b,ldiğiniz iyi bir doktor varmı istanbulda fiyatları uçuk olmayan??biran önce ameliyat olmak istiyorum yardımcı olursanız seviniirim

arkadaşlar bazı özel hastanelerde estetik ameliyatı ucuz oluyo 2000 ile 2750 tl arası gibi fakat bu ameliyatı yapıcak doktorların biyografisini incelediğinizde olması gerekn en büyük özellik kesinlikle bir estetik ameliyattı en başarılı kılan El-Microcerrahi işte bu branşa sahip özel hastanedeki doktorlar ünlü estetik cerrahlarının yaptığı estetik ameliyatları gibidir,,bilginize

canım bende senin gibi düşünüyorum eğer hala gıdıp konuşmak ıstıyorsan ben varım. bende kasım gıbı gıdıp goruşmuştum ama hıç ındırımyapmadı 8500 fiyat vermişti. bilmiyorumtoplu gıdılırse bışayler yaparlarmı çunku ben ona yaptırmazsam başkasına da yaptırmayı duşunmuyorum açıkcası... keşke bırazcık bışeyler yapabilseler

Selam arkadaşlar geçen hafta Yakup Bey'in yerine gittim.Randevum saat 17.30 olmasına rağmen 19.00'da bile sıra gelmedi.ıçerisi çok karışıktı.En sonunda Dilek Hanım'la görüştürdüler beni.61 kilo ve 1.67 boyundayım.Karın bölgemdeki yağlar için gitmiştim.Dilek hanım yuzume bakarak basenlerimdeki yağlarıda alabileceklerini belirtti.Bu arada basenimde yağdan eser yoktur.Emin misiniz deyince lafı değiştirdi.Sonra bana yağ aldırma için direk olarak 8.500 TL fiyat verdi.Bu çok pahalı değilmi deyincede yeni sistemden falan bahsettiler.Görüşmeyi kesip çıktım.Ertesi haftalarda 4 kere aradılar.Yüzümün asık ve sinirli gitmemden üzülmüşler.Bana tamamen ticarethane gibi geldi. Sanırım bu mantıkla orada asla ameliyat olmam

arkadaslar fiyat düşürmeye çalışıyorsunuz ama ben sizin yerinizde olsam o fiyatı düşürdükten sonra cesaret edip ameliyat olamazdım o doktora.eger bu denli kar amacı güdüyorsa o ameliyattan ne kadar performans beklenir ne kadar istediginiz gibi sonuç alırsınız bilemiyorum.tabi aklınızı karıştırmak istemem tamamen şahsi fikrim bu benim .bende salı günü ameliyat olacagım sonuç ne olur nasıl olur bilemiyorum ama bu ismi geçen ve medyatik olan doktorların haricinde de okadar iyi doktorlar varki onlar sadece isim yaptıkları ve göz önünde oldukları için bu kadar pahalıya gidiyorlar okadar .yakup avşar ın yaptıgı burunlarında diğer yapılan burunlardan pek bir farkı oldugunu düşünmüyorum kaldıki ben barış çakırın yaptıgı ameliyatları dahada iyi buluyorum .ama maalesef istanbulda olmadıgım için ona ameliyat olamıyorum o ayrı bir konu :)

ayyynenn sana katiliyorum....medyatik olmayipda oyle basarili doktorlarimzi varki say say bitmez bence...yakup beye bende fiikir almak acisindan mail attim yolladigi fiyat dudak ucurrtu bana tam tamina 9000 milyar:)

bende sana katiliyorum cnm madem ki icine sinmiyosa sakin ha ona yaptirma baris beye yaptir ve sen tr de yasiyosun yakin sin ama doktorumun peformanisina gelince orda bi duralim derim hic kimsenin haddine deil benim de deil kizlar ya doktorumun basarisini dunya kabul etmis ki bi kere cok iyi kesinlkle ,kizmakta hakli olabilirsiniz ama basarisi icin laf yoktur

:)))))))))))) sana katılıyorum canım arkadaşım yakup beye ameliyat oldu ve ben görüşmeye onunla beraber gitmistim ama ben pek hoşlanmamıştım ordan banada ticarethane gibe gelmisti ama arkadaşım öyle düşünmedi. Demek arkadaşımda vazgecseydi onuda arar dururlardı. :)))))

ay korkutunuz beni kizlar...bende yakup beye burun ameliyati olmayi düsünüyorum..nedense sirf ona güveniyorum...olursam sirf ona olurum diye bu yola ciktim....ama banada randevu aldigim tarihde öyle davranirlarsa benim tüm cezaretim gider...doktorun hastasina vakit ayirmasida cok önemli cünki...sirf ameliyat yapmak degil...öncesi ve sonrasida ilgilenmezsi insani cezaretlendirir...yoksa ben cok korkarim...insallah güvendigim doktor bey bana zaman ayirir gerektigi kadar..

cnm endiesleneme hic gerek yok kesinlikle kendin gidip gorecen zaten ve ben yalan soyluyosam buirda soylersin benim guvenim sonsuz doktoruma kesinlikle seninle ilgilenecektir esi de ekibi de hepsi de cok ilgili cnm ya ne istediyini nasil istediyini hic teredutsuz soyle hocam oyle daha cok mutlu oluyor senin ne istediyini bilerse seni mutlu etmek onun icin de daha kolay olacak tasarimini yaptir kafanada ne soru varsa hepsini sor bana da sor elimden gelince sana cevap veririm ck optumzemuszemus

neden bu kadar pahalı anlamadım birde op doktor yani prof flnda diil

pahali evt hakli sin ama odenmeyecek bir para da deil hele ki burun olunca ve defalarca ameliayt olasiligi da var hocam bunu garantisini veriyo bir kez ve tam oluyo ameliyat milimetrelik kesimler oluyo tek yakup avsar kulandigi teknikle yapiyo ve duynayda kabul edildi en soz teknoloji diye cok nazik sekilde burun yapiliyo iylesme suresi cok kisaliyo ve agrin siin kesinkle olmuyo cok rahat geciyo her sey bence deyer aldiklari para son gurusuna kadar helal kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…