- Konu Sahibi freetalking2010
-
ödeyebileceğini düşünüyorsan tabikide git yaptır önemli olan karar verme sürecinde doktorun içine sinmesi o elektriği aldıysan gerisini düşünme
arkadaslar fiyat düşürmeye çalışıyorsunuz ama ben sizin yerinizde olsam o fiyatı düşürdükten sonra cesaret edip ameliyat olamazdım o doktora.eger bu denli kar amacı güdüyorsa o ameliyattan ne kadar performans beklenir ne kadar istediginiz gibi sonuç alırsınız bilemiyorum.tabi aklınızı karıştırmak istemem tamamen şahsi fikrim bu benim .bende salı günü ameliyat olacagım sonuç ne olur nasıl olur bilemiyorum ama bu ismi geçen ve medyatik olan doktorların haricinde de okadar iyi doktorlar varki onlar sadece isim yaptıkları ve göz önünde oldukları için bu kadar pahalıya gidiyorlar okadar .yakup avşar ın yaptıgı burunlarında diğer yapılan burunlardan pek bir farkı oldugunu düşünmüyorum kaldıki ben barış çakırın yaptıgı ameliyatları dahada iyi buluyorum .ama maalesef istanbulda olmadıgım için ona ameliyat olamıyorum o ayrı bir konu :)
arkadaslar fiyat düşürmeye çalışıyorsunuz ama ben sizin yerinizde olsam o fiyatı düşürdükten sonra cesaret edip ameliyat olamazdım o doktora.eger bu denli kar amacı güdüyorsa o ameliyattan ne kadar performans beklenir ne kadar istediginiz gibi sonuç alırsınız bilemiyorum.tabi aklınızı karıştırmak istemem tamamen şahsi fikrim bu benim .bende salı günü ameliyat olacagım sonuç ne olur nasıl olur bilemiyorum ama bu ismi geçen ve medyatik olan doktorların haricinde de okadar iyi doktorlar varki onlar sadece isim yaptıkları ve göz önünde oldukları için bu kadar pahalıya gidiyorlar okadar .yakup avşar ın yaptıgı burunlarında diğer yapılan burunlardan pek bir farkı oldugunu düşünmüyorum kaldıki ben barış çakırın yaptıgı ameliyatları dahada iyi buluyorum .ama maalesef istanbulda olmadıgım için ona ameliyat olamıyorum o ayrı bir konu :)
Selam arkadaşlar geçen hafta Yakup Bey'in yerine gittim.Randevum saat 17.30 olmasına rağmen 19.00'da bile sıra gelmedi.ıçerisi çok karışıktı.En sonunda Dilek Hanım'la görüştürdüler beni.61 kilo ve 1.67 boyundayım.Karın bölgemdeki yağlar için gitmiştim.Dilek hanım yuzume bakarak basenlerimdeki yağlarıda alabileceklerini belirtti.Bu arada basenimde yağdan eser yoktur.Emin misiniz deyince lafı değiştirdi.Sonra bana yağ aldırma için direk olarak 8.500 TL fiyat verdi.Bu çok pahalı değilmi deyincede yeni sistemden falan bahsettiler.Görüşmeyi kesip çıktım.Ertesi haftalarda 4 kere aradılar.Yüzümün asık ve sinirli gitmemden üzülmüşler.Bana tamamen ticarethane gibi geldi. Sanırım bu mantıkla orada asla ameliyat olmam
ay korkutunuz beni kizlar...bende yakup beye burun ameliyati olmayi düsünüyorum..nedense sirf ona güveniyorum...olursam sirf ona olurum diye bu yola ciktim....ama banada randevu aldigim tarihde öyle davranirlarsa benim tüm cezaretim gider...doktorun hastasina vakit ayirmasida cok önemli cünki...sirf ameliyat yapmak degil...öncesi ve sonrasida ilgilenmezsi insani cezaretlendirir...yoksa ben cok korkarim...insallah güvendigim doktor bey bana zaman ayirir gerektigi kadar..
neden bu kadar pahalı anlamadım birde op doktor yani prof flnda diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?