- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Bi adamin gecmisinde kadin oldugunu anlamak için hissetmeye gerek yok ki. Yuzee 99 insanin var 20sinden itibaren kadin erkekdiyorum yaa sakladığı bir şey olduğunu hissettim tam olarak bunu hissettim sordum biraz da onun hareketlerinden kaynaklı bir hep geçmişi öne sürme anlatma vardı
Simdi resmi bir sey olunca tamam sozlendim denir ama ben olsam o anlatmiyorsa bana soramaz ben sordum mu derim.sormamıştı anlattım sordu yine anlattım...
aklımdaki sorular yanıt buldu ama çok incindim...Sordunuz sordunuz sordunuz şimdi öğrendiniz de ne oldu peki? Ne değişti?
Neden saklamış pekiaklımdaki sorular yanıt buldu ama çok incindim...
haklısınız...Simdi resmi bir sey olunca tamam sozlendim denir ama ben olsam o anlatmiyorsa bana soramaz ben sordum mu derim.
Erkeklerde bu ego var
Ben erkegim modundalar kadin her seyi kabul edip sussun istiyorlar
Ama ben olsam sorulmadan anlatmam, bana soruluyorsa ben de sorabilirim ama ne kadar anlatmak ister bu da onun karari maalesef zorla agzindan laf alamayız
Lise yıllarında yaşanmış çocukça bi ilişkiden nasıl bir yanıt çıkardınız mesela?aklımdaki sorular yanıt buldu ama çok incindim...
saklamadım diyor neden anlatayım unuttum gitti 17-18 yaşındaki bir durum kaç yıl geçmiş onu mu düşüneceğim dedi...Neden saklamış peki
ben de onu sordum ne yapmalıyım bilmiyorumİlk sorduğunuzda saklaması hoş değil ama öğrendiniz şimdi ayrılacak mısınız?
Adam o kadar haklı ki. Kaç yıl geçmiş onu mu hatırlatacak fagsjajsaklamadım diyor neden anlatayım unuttum gitti 17-18 yaşındaki bir durum kaç yıl geçmiş onu mu düşüneceğim dedi...
Gerçekten unutmuş da olabilir ya da o kişiyi o kadar umursamadigi icin anlatma gereği duymamis olabilirsaklamadım diyor neden anlatayım unuttum gitti 17-18 yaşındaki bir durum kaç yıl geçmiş onu mu düşüneceğim dedi...
Allah yardımcısı olsun adamın valla. 30 yaşında olgun bir kadınla evlilik yoluna girdim diye düşünürken neyle karşılaşmış.saklamadım diyor neden anlatayım unuttum gitti 17-18 yaşındaki bir durum kaç yıl geçmiş onu mu düşüneceğim dedi...
Tabi ki geçmişteki ilişkilerinizi konuşurken aklına gelmiştir, gelmemesi imkansız. Bilerek söylememiş ama gerçekten o yaşlarda çocuksun daha, ilişkiyi ciddiye almak çok saçma. Konusunu açmayın artık.saklamadım diyor neden anlatayım unuttum gitti 17-18 yaşındaki bir durum kaç yıl geçmiş onu mu düşüneceğim dedi...
Çoğu insan lisedeki ilişkileri ciddiye almaz demek ki üzerinde durulacak bir şey değilmiş onun için. Size olan sevgisinden eminseniz geçmişini irdelemeyin daha fazlaYaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
yok artık aldatsa olacakları düşünemiyorumben de onu sordum ne yapmalıyım bilmiyorum
Allah yardımcısı olsun adamın valla. 30 yaşında olgun bir kadınla evlilik yoluna girdim diye düşünürken neyle karşılaşmış.
Niye sildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?