- 23 Ağustos 2012
- 51.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.980
- 898
Yaş 31 liseden 18 yaşında mezun olsa 13 sene geçmiş. 13 sene önceki ilişkisini neden anlatmadı diye mesele yaratmak garip. Şu eski ilişkiyi anlatma olayı bana aşırı saçma geliyor, siz sözlenmişsiniz bu arada ortada ailelerin dahil olduğu sevgililiğe göre daha resmi bir durum var. İkisini bir tutmayın. Söylemek istemiyorduysanız söylemeseydiniz, sonrasında ben söyledim o söylemiyor demek doğru değil
Sizden once kimlerle oldugu niye umrunuzda ki. Siz sizle oldugu zamanlara bakin, birlikte nasilsiniz? Eskileri açmaya ne gerek var.Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Ben çocuğun gözü önünde mektubu çöpe attığım için vicdan yapıyordum, sizin attığınız dayağı duymak iyi geldi valla, bir rahatlama geldi.Mune sen anlatınca aklıma geldi. İlkokulda sınıf arkadaşım ilan-ı aşk edince çocuğu tekvandoda öğrendiğim bütün teknikleri kullanarak dövmüştüm. Öğretmenimiz gelip müdahale edip ne olduğunu sormuştu “beni seviyooomuuuaaaş” diye ağlamıştım. Kadın olabilir sınıf arkadaşları birbirini sever falan diye olayı çözmeye çalışınca daha çok ağlamış bir hafta öğretmenime küsmüştüm. Hala görmeye gittiğimde anlatır güleriz bu hikayeyi
Ben o fikrimi bildirdiğimde daha 20lerimdeydim ve soyledigim "beyefendi" 30 yasinda oldugu halde 16-17 yasindaki ergenler gibi davranıyorsun dedim diye trip atip küsmüştü+++
Lisede cocuksun, 15 yil da gecmis karsi taraf israrla ortada bir ciddi iliski var ama ben sakliyorum seklinde davranirsa yuzune zeka seviyesi hakkindaki fikirlerimi bildiririm herhalde
Ay abla maziye donuverdim neredeyse 30 sene olmus o fisleri kim unutur
Kızım ilkokul 1'e giderken, sınıftaki erkeklerden biri Işık Ilık Süt İç fişini yazmış bir kağıda, bir kalp çizmiş kendince ve adını yazmış :))) Kızıma yazılan ilk aşk mektubunu hala saklarım
M Moon89
çoğu insanın evlenmeden önce yaşadığı ilişkiler olur, sizden önceki ilişkiler geçmiş bitmiş, bilmeniz neyi değiştirecek?
Yalan söyleme olarak algılamayın bunu, ilişkilerim oldu demiş konu onun için kapanmış, siz de kapatın üstünde durmayın.
Ben yaşamadım sen neden yaşadın, benim bir gün hayatına gireceğimi tahmin edip ona göre davranmalıydın diyecek diye düşündüm ama konu sahibi de sözlenmiş önceden. Bu atarı da yapamaz.Ben açıkçası geçmiş konusunda sorun çıkarmayacak birinin merak edip de bunu ısrarla soracağını sanmıyorum. Eski ilişkiyi öğrenip ne yapar ki insan
Yani amiyane tabirle dicem kusura bakmayın ya, neden illa “eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya” çalışıyorsunuz?Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
O zaman geriye tek bir seçenek kaldı sen niye sözlenmedin diye trip atabilirBen yaşamadım sen neden yaşadın, benim bir gün hayatına gireceğimi tahmin edip ona göre davranmalıydın diyecek diye düşündüm ama konu sahibi de sözlenmiş önceden. Bu atarı da yapamaz.
Lisedeki aşklarına saplantılı olup onları unutamayıp ama evli olduğunu bildiğim çok insan var ilk aşk meselesi... Eşlerinin haberi bile yokİlk okul, orta okul ve lisede kaç kişiye aşık oldum, sayısını bilmiyorum.
Sınıf arkadaşıma, komşunun oğluna, öğretmenime.
Eşime de anlatmıştım hoş anılar olarak.
İyi ki beni boşamadı
Yaşınızdan dolayı zaten birbirinizin ilk aşkı olmayacaktınız büyük olasılıkla.Lisedeki aşklarına saplantılı olup onları unutamayıp ama evli olduğunu bildiğim çok insan var ilk aşk meselesi... Eşlerinin haberi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?