Allah aşkına adı geçmiş işte. Neyi kurcalıyorsunuz. Az mantıklı düşünün. Geçmişi yüzünden sarsılıyorsanız ayrılın gitsin. Yazık adama valla yaYaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
sizin gibi hakaret etmek istemedim...Niye sildinizamin amin.
Akşama eşime lisede yaşadığım yaklaşık 6.5 tane ilişkiyi anlatayım diyorum. İnşallah boşanmayız
0.5 olanın, nesi yarımdı, merak ettim şimdi.Niye sildinizamin amin.
Akşama eşime lisede yaşadığım yaklaşık 6.5 tane ilişkiyi anlatayım diyorum. İnşallah boşanmayız
Elimi bile tutamadı 2 ay. Ben de elimi tutmayan çocuktan sevgili mi olur deyip boşandım0.5 olanın, nesi yarımdı, merak ettim şimdi.
Nereden kırdın puanını
Yaşınızın insanı gibi davranmadığınızı söylemek hakaret değildir. Çok ciddiyim otuzunu aşmış bir kadına bu tavır hiç yakışmıyor.sizin gibi hakaret etmek istemedim...
Burdan bakınca gayet de bu tarz konulara takıp suçlayacak biri gibi duruyosunuz açıkçası, belki bunu hissettiği için taa çocukluk dönemine kadar inip anlatmak istememiştir. Mesele dürüst olmaması yoksa takılmazdım diyosunuz da ama konuyu ilk açan da aldığı cevaptan tatmin olmayıp tekrar soran hatta sizin deyiminizle üstüne gidip öğrenmeye çalısan da sizsiniz. Demek ki aslında takıyosunuz geçmişi. Ben doğru bulmuyorum ilişkilerde her iki tarafın da eski ilişkilerini sormasını ve anlatmasını. Kadın ya da erkek hiç fark etmiyo iki taraf da takılip kalıyo sonra ne gerek var. Geçmiş bitmiş yani. Kimin geçmişinde birileri yok ki, illaki vardır yani illa sormaya gerek yok bence. Bence o da bunun farkında, gereksiz bulduğu için saklamış. Konuyu açan siz olmasanız hak verirdim. İlk o sorsa da sonra kendisine gelince saklasa haklısınız derdim.Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Aşkından kıyamamış çocukElimi bile tutamadı 2 ay. Ben de elimi tutmayan çocuktan sevgili mi olur deyip boşandım
Lisede sevgili olmanın en önemli kuralı el ele tutuşup bahçeyi turlamaktır çünkü.
Ilkokulda erkek bir sınıf arkadaşım tenefüslerde sürekli beni kovalardı, yakalayınca da ya saçımı çeker ya da kolumu ısırırdı. Sonra seni seviyorumlu, kirmizi kalpli not vermişti bana.
OlmadıAyy eski ilişkisinden sizene cidden sizene sizin lisede sevgiliniz olmadı mı ? Keyfi istememiş anlatmayı anlatmak zorunda değil. Sanki o dönemlerde siz vardınız. Hayır yani sizin mantığa göre adamın sizin sözlülük yaşadığınızı taksın. Lisede ki ilişkiyle sözlülükte bir değil. Kişinin geçmişi kimseyi enterese etmez bana bunu soran adamın götüne tekmeyi basarım
Ne güzel düşünmüşsünüz saklayarak, hoş bir hatıra.Kızım ilkokul 1'e giderken, sınıftaki erkeklerden biri Işık Ilık Süt İç fişini yazmış bir kağıda, bir kalp çizmiş kendince ve adını yazmış :))) Kızıma yazılan ilk aşk mektubunu hala saklarım
Bize çok masum gelmişti çocuğun okuma fişiyle ilan-ı aşkı, hatıradır deyip sakladım, bizim kız mektup sonrası çocuğa hiç renk vermedi, zaten kızımın defterinin arasına koymuş gizlice :)) biz de çaktırmadık, aşkları başlamadan bitti :))Ne güzel düşünmüşsünüz saklayarak, hoş bir hatıra.
Benimki o dakika çöpe gitti. Çocuğun kalbini kırdım diye midir nedir, bir daha da aşk mektubu falan görmedim.
Mune sen anlatınca aklıma geldi. İlkokulda sınıf arkadaşım ilan-ı aşk edince çocuğu tekvandoda öğrendiğim bütün teknikleri kullanarak dövmüştüm. Öğretmenimiz gelip müdahale edip ne olduğunu sormuştu “beni seviyooomuuuaaaş” diye ağlamıştım. Kadın olabilir sınıf arkadaşları birbirini sever falan diye olayı çözmeye çalışınca daha çok ağlamış bir hafta öğretmenime küsmüştüm. Hala görmeye gittiğimde anlatır güleriz bu hikayeyiBize çok masum gelmişti çocuğun okuma fişiyle ilan-ı aşkı, hatıradır deyip sakladım, bizim kız mektup sonrası çocuğa hiç renk vermedi, zaten kızımın defterinin arasına koymuş gizlice :)) biz de çaktırmadık, aşkları başlamadan bitti :))
İnsanın geçmişi, kimseye zarar vermeden kapanıp gitmişse güzel bir anıdır bence, çok da üstünde durmamak lazım, isim isim bilsek ne işimize yarayacak ki
İlkokul aşkım olmadı, niye bana aşık olmadılar bak şimdi düşününce sinirlendimMune sen anlatınca aklıma geldi. İlkokulda sınıf arkadaşım ilan-ı aşk edince çocuğu tekvandoda öğrendiğim bütün teknikleri kullanarak dövmüştüm. Öğretmenimiz gelip müdahale edip ne olduğunu sormuştu “beni seviyooomuuuaaaş” diye ağlamıştım. Kadın olabilir sınıf arkadaşları birbirini sever falan diye olayı çözmeye çalışınca daha çok ağlamış bir hafta öğretmenime küsmüştüm. Hala görmeye gittiğimde anlatır güleriz bu hikayeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?