Yalan mı yoksa eksik anlatmamı ?

Yaş 31 liseden 18 yaşında mezun olsa 13 sene geçmiş. 13 sene önceki ilişkisini neden anlatmadı diye mesele yaratmak garip. Şu eski ilişkiyi anlatma olayı bana aşırı saçma geliyor, siz sözlenmişsiniz bu arada ortada ailelerin dahil olduğu sevgililiğe göre daha resmi bir durum var. İkisini bir tutmayın. Söylemek istemiyorduysanız söylemeseydiniz, sonrasında ben söyledim o söylemiyor demek doğru değil

+++
Lisede cocuksun, 15 yil da gecmis karsi taraf israrla ortada bir ciddi iliski var ama ben sakliyorum seklinde davranirsa yuzune zeka seviyesi hakkindaki fikirlerimi bildiririm herhalde :olamaz:

Sizden öncekiler sizi ilgilendirmemeli.Geçmişi de geçmişte bırak yoksa durduk yere canını sıkmaya devam edersin bu evlilik işi de olmaz .

Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Sizden once kimlerle oldugu niye umrunuzda ki. Siz sizle oldugu zamanlara bakin, birlikte nasilsiniz? Eskileri açmaya ne gerek var.

Iyide gecmisi sizi ilgilendirmez bnce bu bir 2. Si artik nisanlisin evleniceksin gecmisine takilip gecmisiyle yargilamamalisin bence benim eşimde lise zamnlarinda manitasi vrmis napim smdi gidim öldurim en iyisi yalan fln soylemiyo aslinda eskileri acip snin uzulmeni kafana takmani istemedigi icin sana anlatmiyo birak npcan sn gecmisi hayatina keyfinize bakin sonucta senin artik o

Mune sen anlatınca aklıma geldi. İlkokulda sınıf arkadaşım ilan-ı aşk edince çocuğu tekvandoda öğrendiğim bütün teknikleri kullanarak dövmüştüm. Öğretmenimiz gelip müdahale edip ne olduğunu sormuştu “beni seviyooomuuuaaaş” diye ağlamıştım. Kadın olabilir sınıf arkadaşları birbirini sever falan diye olayı çözmeye çalışınca daha çok ağlamış bir hafta öğretmenime küsmüştüm. Hala görmeye gittiğimde anlatır güleriz bu hikayeyi 😂
Ben çocuğun gözü önünde mektubu çöpe attığım için vicdan yapıyordum, sizin attığınız dayağı duymak iyi geldi valla, bir rahatlama geldi.:KK70:

+++
Lisede cocuksun, 15 yil da gecmis karsi taraf israrla ortada bir ciddi iliski var ama ben sakliyorum seklinde davranirsa yuzune zeka seviyesi hakkindaki fikirlerimi bildiririm herhalde :olamaz:
Ben o fikrimi bildirdiğimde daha 20lerimdeydim ve soyledigim "beyefendi" 30 yasinda oldugu halde 16-17 yasindaki ergenler gibi davranıyorsun dedim diye trip atip küsmüştü 😂

:KK70:
Kızım ilkokul 1'e giderken, sınıftaki erkeklerden biri Işık Ilık Süt İç fişini yazmış bir kağıda, bir kalp çizmiş kendince ve adını yazmış :))) Kızıma yazılan ilk aşk mektubunu hala saklarım :KK70:

M Moon89
çoğu insanın evlenmeden önce yaşadığı ilişkiler olur, sizden önceki ilişkiler geçmiş bitmiş, bilmeniz neyi değiştirecek?
Yalan söyleme olarak algılamayın bunu, ilişkilerim oldu demiş konu onun için kapanmış, siz de kapatın üstünde durmayın.
Ay abla maziye donuverdim neredeyse 30 sene olmus o fisleri kim unutur😄
Bence o yasa ragmen baya romantikmis küçük beyefendi 😊

adam 30 yaşındaysa yaklaşık 15 sene öncesinden bahsediyoruz. Gereksiz detaylar .

Öğrenmek sizi üzer, bakın daha tam öğrenemeden bile üzülmüşsünüz

Ben açıkçası geçmiş konusunda sorun çıkarmayacak birinin merak edip de bunu ısrarla soracağını sanmıyorum. Eski ilişkiyi öğrenip ne yapar ki insan 🤷‍♀️
Ben yaşamadım sen neden yaşadın, benim bir gün hayatına gireceğimi tahmin edip ona göre davranmalıydın diyecek diye düşündüm ama konu sahibi de sözlenmiş önceden. Bu atarı da yapamaz.

Adı üstünde geçmiş . Neyini kurcalayıp sorguluyorsunuz anlamıyorum? Belki hatırlamak bile istemediği acılar yaşattı o eski ilişkileri ona,hiç yaşanmamış saymak istiyordur ? Şahsen ben aylarca benden evli ve 3 çocuk babası olduğunu gizleyen biriyle flört ettim ama şu an karşıma çıkan kişi sorsa gidipte ona bunu anlatmam,çünkü o karısını çocuklarını ve beni aldatırken utanmadı ama ben utanıyorum hatırladıkça canım yanıyor,böyle bir şeyi hiç başıma gelmemiş gibi sayıyorum. Kaldı ki lise dönemindeki ilişkilere ben ciddi ilişki gözüyle bakmıyorum,birçoğu aşk bile değil,karşı cinsi tanıma,arkadaşlık,flört olarak bakıyorum..Belki kendiside bu tarz düşünüyordur.

Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Yani amiyane tabirle dicem kusura bakmayın ya, neden illa “eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya” çalışıyorsunuz?

Ben yaşamadım sen neden yaşadın, benim bir gün hayatına gireceğimi tahmin edip ona göre davranmalıydın diyecek diye düşündüm ama konu sahibi de sözlenmiş önceden. Bu atarı da yapamaz.
O zaman geriye tek bir seçenek kaldı sen niye sözlenmedin diye trip atabilir 😂

İlk okul, orta okul ve lisede kaç kişiye aşık oldum, sayısını bilmiyorum.
Sınıf arkadaşıma, komşunun oğluna, öğretmenime.
Eşime de anlatmıştım hoş anılar olarak.
İyi ki beni boşamadı 🤭

İlk okul, orta okul ve lisede kaç kişiye aşık oldum, sayısını bilmiyorum.
Sınıf arkadaşıma, komşunun oğluna, öğretmenime.
Eşime de anlatmıştım hoş anılar olarak.
İyi ki beni boşamadı 🤭
Lisedeki aşklarına saplantılı olup onları unutamayıp ama evli olduğunu bildiğim çok insan var ilk aşk meselesi... Eşlerinin haberi bile yok

Lisedeki aşklarına saplantılı olup onları unutamayıp ama evli olduğunu bildiğim çok insan var ilk aşk meselesi... Eşlerinin haberi bile yok
Yaşınızdan dolayı zaten birbirinizin ilk aşkı olmayacaktınız büyük olasılıkla.
Lisede üniversitede olması hiç fark etmez ilk aşkının.
Sizin bahsettiğiniz evli olup lise aşkına aşık olan insan tipini ben hiç duymadım mesela. Öyle çok da yaygın değil sandığınız kadar

Back
X