M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Aslında çoğunuz haklı olarak "veremem "diyebileceğimi söylemişsiniz. Bunu deme hakkımda vardı,önceki davranışından sonra.Fakat işte ben biri bişey istedimi hayır diyemiyorum.Mesela foto makinamı vermedim diye iyiki foto makinası var verse nolcak bencil falan der gibi geliyo bana.Paylaşmayı çok seviyorum, birde insanlar verdiğim şeyleri benim kadar korusalar.Mesela bir arkadaşım daha var emanet verdim mi özen gösterir çok iyi kullanır.Ona versemde makina bozulsa sonuçta bozulmaması için elinden geleni yapmıştır,iyi kullanmıştır derim fazla üzülmem.
Ama bu arkadaşıma doğrusunu söyleyip veremem demem gerekiyormuş.Ben bunu yüzüne söyleyememekle hata ettim.Keşke insanlara hayır demeyi de öğrenebilseydim.
Arkamdan ne derse desin başka bişey istediğini yada yine bir yere giderken foto makinamı isterse yüzüne sölicem yakın arkadaşımda olsa sölemeliyim.Yalan söyledim mi kendimi daha kötü hissediyorum.mafoldumben
İçim rahatladı sayenizde çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
Ayy ne güsel canım arkadaş dediğin bunu düşünebilmeli iştee :asigim:hic takma bitanem benim, kücük bir yalandi nasil olsa
ama kendin de dedigin gibi söyleyebilirdinde sakicasi yok sonucta, ama inan bende aynen öyledim
hayir diyemiyorum bende hic bir sekilde cok zorlaniyorum bu konuda ama bir yandan paylasmayida severim tabiki karsi taraf ayni senin gibi kiymet bilmeli yoksa anlami kalmyior malesef...
mesela cok ucuk bir örnek
haftasonu misafirim geldi ve benim sirf 4 sandalyem var ama biz 5 kisiydik, hic baska sekilde oturacak birseyde yok, yani masa basina oturup yemek yemek icin, cok yakin cok samimi arkadaslarim var hic düsünmeden bana iki tane acmali sandalye getirdi sagolsun, ama onlarda bilyiroki bende onlar icin herseyi yaparim,
Bişi oldu işte kısss kaydirigubbakcemile3hay Allah ben de bişi oldu sandım Kediş...
Ben olsam benim de vermeye elim gitmezdi...üstelik kitabımı dağıtan biriyle de sanırım arkadaşlığımı gözden geçirirdim... :smiley-cool:çok kıymetlidirler de... :1ninca:
canım, bunu diyebilecek kişilerin dostluğu ' çıkar sağlamak ' olarak gördüğünü düşünürüm ben. kendi ayıbı olur.
sıkıntı yapma, güzel bir şekilde söylersin veremeyeceğini. arkadaşın ise, kararına saygı duymalı...
ben söylüyorum artık. yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?