Yalan yakalamak...

Hayir Ben surekli kiskanclik yapan biri degilim ama yalan var sebepsiz yalan olmaz ortada gizlenecek bir sey yoksa soylenmeli yok gizlemeye gerek duyuyorsa demek ki qnormal bisey var o ortamda bile olmamali o zaman
Eglence yerinde karsilastigi arkadaslariyla iki dakikada sizi aldatacak kadar bilmem ne olan bir kocaniz oldugunu dusunuyorsaniz zaten sorun sadece yalan değil.

Hmm yalan soyledi, onlarin orada olduğunu size söylemedi ve sizi aldatti ozaman? Bu mudur?
Bosayin gitsin güvenmediğiniz herifi.

Bilmiyorum neden bazi uyeler bunun kiskanclikla ilgisi olmadigini anlamiyor. Bizim hayatimizda olmasi gereken sunlarla gittik hatta sonradan sunlar da geldi cok eglenceliydi keske sende gelseydin vs deyip gecmekti. Boyle ortamdaki sadece o kadinlarin birilerinin gizlenmesi beni suphelendiriyor arkadaslar, bana karsi iliskisini saklamak isteyecegi bireriyle neden eglenceye gitmistir sorum bu
Bizim hayatımızda olması gerekenler diyorsunuz da eşiniz bile olsa herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? O bahsettiğiniz kişiler belki tesadüfen oradaydı ya da başkaları çağırdı. Eşiniz panik yapmış, onların da planlı geldiğini sanacaksınız diye söylememiş. Bazen yalan duymamak için sıkıştırıcı soru sormamak lazım. Yani eğlenmeye gelmiş kadınların niye günahını alıyorsunuz durduk yere. Şüphecilik de kıskançlık kadar kötüdür. Adamın açığını arar gibi didik didik niye soruyorsunuz o kimdi bunu kim çağırdı falan filan. Benim de eşim iş yemeklerine gidiyor, işim yoksa ben de gidiyorum. Hatta bazen genç çalışanlarıyla z kuşağı partilere davet ediliyor, çok gürültülü elektronik müzik falan beni sarmadığı için gitmiyorum. Hiç de sormuyorum o kız kimdi bu kız sizin oradamı çalışıyor niye orada...Sonuçta bana kimse sen gelme demiyor, beni de çağırıyorlar. Ben o ortamda eğlenemiyorum ama eşim video fotoğraf gönderirse eğlenenlere de gülüp geçiyorum. Ertesi gün falan hiç bakmıyorum telefonuna paylaşımlarına.

Yemeğe gidilse masa sandalye sayısı belli ama klüp dediğiniz yer onlarca kişi ayakta takılıyor. Eşlerle beraber gidelim denmiş başım ağrıyor deyip gitmemişsiniz eşinizi tek göndermişsiniz. Açıkçası bir ağrı kesici alıp eşinizle beraber gidebilirdiniz.

Keske konuyu yorumlarimi tam okusaydiniz o ortamdan videolar atip diger gelen kisilerle yaptiklarina Varina kadar detayli anlatan birinin (ki bu jadar detay vermek normalde huyu falan degildir ben de sormam ince ince) ayni Masada oturdugu iki kadini soylememesi since de dusundurucu degil mi bariz onlarin varligini gizlemeye calisiyor iste. Bu kadar anlattigi diger kisilerin yaninda onlarin hic yokmus gibi davranmasi... yani su ve su da vardi diyemedi ki Ben Buna takiliyorum digerleriyle olanlaro detaylica anlatmasi video falan gondermesi de tamamen biseyin ustunu kapatma cabasi iste
Masada başka erkekler de olsaydı onları da sorar mıydınız, kim bu adamlar niye gizliyorsun diye? Eşime güvendiğim için fotoğrafta videoda kim var kim yok ben takılmam. Siz gitmiş olsaydınız yine o kadınlar katılacaktı gruba. Bu sefer de bunları kim davet etti kim çağırdı diyecektiniz belki? Eşiniz sizi de yanında istemiş, gizli gitmiş olsa haklıydınız. Adamın burnundan getirmişsiniz. Ben de 12 senedir yurtdışında yaşıyorum, aile olan veya bekar arkadaşlarımız çok ve kimsede ahlaksız bir şey görmedim. Gizli saklı iş çevirmek arkadan konuşmak yerine direk gelip söylerler istediklerini veya istemediklerini.
Eşiniz gezmeyi eğlenmeyi seven bir tip, eğer siz de öyle değilseniz birbirinize ayak uyduramazsınız. Ben demiyorum her gece alemlere akın diye ama böyle eşli gitmelerde siz de olun yanında. Karı koca yanyana elele takılın, her şey ortada olsun kimse kimseye sormasın o neydi bu kimdi diye.

Evet aynen oyle guvenimin kirilmis olmasi sorun. Kendisi gayet farkinda durumun abartma diyerek konuyu yumusatmaya calisiyor simdi ama gercekten abarttigim birsey yok hatta aklimda hicbir sey yokken boyle yaptigi icin durumdan daha da suphelendim. Guven olmadan sevgi saygi olmaz ki Ben yakistiramadim bu durumu kendisine. Hissettigim tamamen kirginlik arkadaslar ve onu yalan soylemeye ya da gizlemye iten duygu. Insan yanlis olmadigini dusundugu bir seyi gizlemeye calismaz. Yani ortada hos olmayan bir sey var
Peki bu iki kadın kim? Eşinizin onları gizleme motivasyonu ne olabilir sizce? Beraber aynı ortamda eğlendiği kadınla neden telefon görüşmesi yaptığına dair herhangi bir açıklama yaptı mı? Bu soruların cevabı sizi tatmin etmiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir.
Bazı arkadaşlar sende gitseydin demişte, evlilik çanta gibi eşlerin birbirlerinin peşine takılması değil ki. Bir insan evli olsa bile arkadaşları ile de eğlenebilir ama eşine dürüst olursa ve aynı özgürlüğü eşinede tanırsa. Burada konu sahibinin eşi hem konu sahibine sen böyle birşey yapamazsın diye ahkam kesiyor hem de gerçek durumu gizliyor, böyle birşey yapan adama kızan kadının tepkiler gayet normal bana kalırsa. Konu sahininin eşimadem kendi karısının böyle ortamlara girmesini doğru bulmuyor, karısı gelmek istemediğini söyediğinde o da eve dönecek ya da en azından dürüst olacaktı.
Herkesin yetiştiği ortam, kadın erkek ilişki anlayışı karakteri farklıdır. Kimi çiftler beraber bile içkili ortama gitmez, kimisi ayrı ayrı arkadaşları ile gecelere akar. Burada genel bir doğru yok bana göre. Burada tek bir kıstas var, aynı durumu siz yaşadığızda verilecek cevap ne olurdu. Eğer sizi tek başınıza erkek arkadaşlarınızla eğlenmenize kötü gözle bakan biri ise o gece olanlarda bellidir.Eğer sen yapamazsın diye efeleniyorsa bilin ki ortada pis bir durum vardır.
Burada tüm kadınlara söylüyorum. Eşinize sizin yapmamıza karşı çıktığı bir durumu kendi yapmaya çalışıyorsa ya da yaptığını gizlemeye çalışıyorsa emin olun orada pis bir niyet vardır ama erkeklerin savunması hep aynıdır, ben yapmıyorum ama diğer erkeklere güvenmiyorumdur. Ama emin oradaki kural kişinin kendinden o işi bilmesidir bence.

Peki bu iki kadın kim? Eşinizin onları gizleme motivasyonu ne olabilir sizce? Beraber aynı ortamda eğlendiği kadınla neden telefon görüşmesi yaptığına dair herhangi bir açıklama yaptı mı? Bu soruların cevabı sizi tatmin etmiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir.
Bazı arkadaşlar sende gitseydin demişte, evlilik çanta gibi eşlerin birbirlerinin peşine takılması değil ki. Bir insan evli olsa bile arkadaşları ile de eğlenebilir ama eşine dürüst olursa ve aynı özgürlüğü eşinede tanırsa. Burada konu sahibinin eşi hem konu sahibine sen böyle birşey yapamazsın diye ahkam kesiyor hem de gerçek durumu gizliyor, böyle birşey yapan adama kızan kadının tepkiler gayet normal bana kalırsa. Konu sahininin eşimadem kendi karısının böyle ortamlara girmesini doğru bulmuyor, karısı gelmek istemediğini söyediğinde o da eve dönecek ya da en azından dürüst olacaktı.
Herkesin yetiştiği ortam, kadın erkek ilişki anlayışı karakteri farklıdır. Kimi çiftler beraber bile içkili ortama gitmez, kimisi ayrı ayrı arkadaşları ile gecelere akar. Burada genel bir doğru yok bana göre. Burada tek bir kıstas var, aynı durumu siz yaşadığızda verilecek cevap ne olurdu. Eğer sizi tek başınıza erkek arkadaşlarınızla eğlenmenize kötü gözle bakan biri ise o gece olanlarda bellidir.Eğer sen yapamazsın diye efeleniyorsa bilin ki ortada pis bir durum vardır.
Burada tüm kadınlara söylüyorum. Eşinize sizin yapmamıza karşı çıktığı bir durumu kendi yapmaya çalışıyorsa ya da yaptığını gizlemeye çalışıyorsa emin olun orada pis bir niyet vardır ama erkeklerin savunması hep aynıdır, ben yapmıyorum ama diğer erkeklere güvenmiyorumdur. Ama emin oradaki kural kişinin kendinden o işi bilmesidir bence.
Acikcasi o kadinlari bireysel olarak tanimiyorum sadece bir defa gordum herhangi bir ortamda oturmuslugumuz sohbet etmisligimiz yok bekar olduklarini biliyorum, biri yasca epey kucuk ama digerinin daha once ismi geciyordu yani isten eve geldiginde onceleri iste x kisisi bana cok yardim etti o olmasa bugun batiriyordum biseyleri vs gibi anlatiyordu esim. Iste de iyi anlastiklarini biliyorum. Benim aklimdan gecmezdi ama dedigim gibi cok detaylica diger herkesi anlatmasi ama bu iki kisiye hic deginmemesi brni dusundurdu kaldi ki masadaki tek bekarlar onlar da degil bu yuzden takilmadim yani.

Acikcasi o kadinlari bireysel olarak tanimiyorum sadece bir defa gordum herhangi bir ortamda oturmuslugumuz sohbet etmisligimiz yok bekar olduklarini biliyorum, biri yasca epey kucuk ama digerinin daha once ismi geciyordu yani isten eve geldiginde onceleri iste x kisisi bana cok yardim etti o olmasa bugun batiriyordum biseyleri vs gibi anlatiyordu esim. Iste de iyi anlastiklarini biliyorum. Benim aklimdan gecmezdi ama dedigim gibi cok detaylica diger herkesi anlatmasi ama bu iki kisiye hic deginmemesi brni dusundurdu kaldi ki masadaki tek bekarlar onlar da degil bu yuzden takilmadim yani.
Peki telefon konuşmalarının açıklaması ne oldu?

Ayrica baska bir partiye gideceklerdi belki o yuzden konusmusuzdur hatirlamiyorum dedi...
Barıştınız mi.bilmiyorum ama eşinizin tepkileri bana şüpheli geldi kusura bakmayın. Verdiği geçiştirici ve boş cevaplar ve efelenip üste çıkmaya çalışması bana pek normal gelmedi. Hele hele bundan sonra gör diyerek aldatma iması cidden mide bulandırıcıydı.Kaldı ki bir an için dediğinim doğru olduğunu düşünelim ki bence değil, o kadınla başka bir partiye gidip devam edecek olmasıda bana göre mazur görülecek hareket değil. Zira tüm arkadaşlarının böyle bir niyeti olsa masada konışulurdu neden el altından telefonla görüşülsün. Unuttum böyle olabilir cevabı da rezalet bana kalırsa.Bence eşinizin baştan niyeti o kötü olmasada orada o kızında varlığı ve sizim yokluğunuz bazı yakınlaşmalara neden olmuş ve eşiniz üstünü örtüyor. Bir süre beklemede kalın bakalım, nasıl olsa birşeyler olduysa açık verir. Ben sizin yerinizde olsam bu eşe ce bu evliliğe bu saatten sonra çok temkinli yaklaşır ve kendi hayatımı yaşamaya bakarım.

Barıştınız mi.bilmiyorum ama eşinizin tepkileri bana şüpheli geldi kusura bakmayın. Verdiği geçiştirici ve boş cevaplar ve efelenip üste çıkmaya çalışması bana pek normal gelmedi. Hele hele bundan sonra gör diyerek aldatma iması cidden mide bulandırıcıydı.Kaldı ki bir an için dediğinim doğru olduğunu düşünelim ki bence değil, o kadınla başka bir partiye gidip devam edecek olmasıda bana göre mazur görülecek hareket değil. Zira tüm arkadaşlarının böyle bir niyeti olsa masada konışulurdu neden el altından telefonla görüşülsün. Unuttum böyle olabilir cevabı da rezalet bana kalırsa.Bence eşinizin baştan niyeti o kötü olmasada orada o kızında varlığı ve sizim yokluğunuz bazı yakınlaşmalara neden olmuş ve eşiniz üstünü örtüyor. Bir süre beklemede kalın bakalım, nasıl olsa birşeyler olduysa açık verir. Ben sizin yerinizde olsam bu eşe ce bu evliliğe bu saatten sonra çok temkinli yaklaşır ve kendi hayatımı yaşamaya bakarım.
Tamamen bu sekilde dusunuyorum Ben de...

Soruşturacaktın madem gitseydin eşim beni arkadaş ortamına çağıracak ve gitmiycem öyle mi? Regl sancımda olsa giderim. yalanda söylememiş, kadınların olduğunu söyleme gereği duymamıştır

Arkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki.. :KK43:
Başka kadınlar olduğunu öğrendiğinizde kıskançlık yapmanızdan korkup anlatmamış saklamak istemiş olabilir. Siz öylesiniz demiyorum ama çoğu kadın kocalarının karşı cinsten arkadaşları olmasına tepki gösteriyor. O nedenle çekinmiş olabilir.
Aralarından biriyle herhangi bir ilişkisi olsa zaten sizi o ortama çağırmaz. Sevgilisinin önünde karısıyla eğlenmek istemezdi

Tamamen bu sekilde dusunuyorum Ben de...
Ben bu konuda size hak verdim. Diğer arkadaşlar neden üstünüze gelmiş pek anlamadım. Eşinizi tek başına gitmesine izin verdiğinize göre zaten çok kıskanç bir yapınız olduğunu düşünmüyorum. Ama eşiniz sizle yaptığı konuşmadan sonra gittiğini haber vermemesi, sizi hiç aramaması, hatta normal rutinin dışına çıkarak adeti olmadığı halde diğer arkadaşlarını göstermesine rağmen o kadını göstermeden oranın videosunu atarak birşeyleri ispatlamaya çalışması ve siz kadınların varlığını öğrendikten sonra üstü kapalı olarak kimlerin olduğunu sormanıza rağmen yalan söylemesi ve haksız olmasına rağmen bağırıp çağırması sizi iyice şüphelendirmiş, eşiniz adam gibi arkadaşları ile gittiğini haber verse, bir şeyleri ispatlamaya çalışır gibi adeti olmadığı halde o kadının olmadığı videolar atmasa, kadının varlığını saklamasa , aynı mekanda beraber eğlendiği kadınla mantıklı bir açıklaması olmamasına rağmen telefonla konuşmasa olay buralara varmazdı bana kalırsa. Kaldı ki eşiniz eve gece ikide gelmiş, kadınla 11 de görüşmüş arada kayıp bir üç saat var ve mantıklı bir açıklama yok, kim olsa şüphelenir.
Ben eşinle gitmeliydin kısmınada katılmıyorum, eşler yapışık ikiz değil ki, ayrı ayrı arkadaşları ile eğlenebilirler, takılabilirler ama bunu yaparken evli olduğunu unutmadan hareket etmek lazım. Ben onunla gitmedim diye eşim beni aldatırsa eşim masum mu olacak şimdi? Kimse kimsenin bekçisi olamaz ya. Zaten sizde eşim beni aldatmaya gitti dememeişsiniz, siz olmayınca ve ortama o kadında girince sonradan sizin kabul edemeyeceğiniz bir yakınlaşma olduğundan şüpheleniyorsunuz anladığım kadarı ile. Zaten erkekler kadınların aksine planlı aldatmaz, çoğu zaman anlık ve tedbirsiz hareket eder ve yakalanırlar. Benzer bir durum bir yakınımızında başına geldi, eşinin işleri antalyada seminere göndermiş, eşi beraber gidelim demiş, arkadaşımda aynı dönemde çok önemli bir davası olduğu için gidememmiş, eşi orada başka bölgeden gelen bir ekipten bir kadınla yakınlaşmış, boşanmaya kadar vardı olay ki biz çok şaşırdık zira çok büyük bir aşkla evlenen ve milletin örnek gösterdiği bir çiftti. Burada arkadaşım mı suçlu yani, eşine güvenip tek başına gönderdiği için, arkadaşımda sizin gibi eşinin o gezi ve sonrasındaki normal rutinin dışına çıkan davranışlarından anlamış zaten. Hatta benzer bir gece klübü olayı onlarda da olmuş sonra öğrendiğine göre.
Bence bir erkek normal rutinin dışına çıkan hareketlerde bulunursa herkes şüphelenir, ben eşim bile olsa kimseye sonsuz güvenemem, zaten sizde durduk yere şüphelenmemişsiniz, eşinizin ona duyduğunuz güveni sarsacak hareketleri olmuş ki birşeyleri sorgulamaya başlamışsınız. Bence beklemede ve takipte kalın ama eşinizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin, hayatınızı yaşamaya bakın. Emin olun gerçek bir şekilde öyle veya böyle ortaya çıkıyor.

Ben bu konuda size hak verdim. Diğer arkadaşlar neden üstünüze gelmiş pek anlamadım. Eşinizi tek başına gitmesine izin verdiğinize göre zaten çok kıskanç bir yapınız olduğunu düşünmüyorum. Ama eşiniz sizle yaptığı konuşmadan sonra gittiğini haber vermemesi, sizi hiç aramaması, hatta normal rutinin dışına çıkarak adeti olmadığı halde diğer arkadaşlarını göstermesine rağmen o kadını göstermeden oranın videosunu atarak birşeyleri ispatlamaya çalışması ve siz kadınların varlığını öğrendikten sonra üstü kapalı olarak kimlerin olduğunu sormanıza rağmen yalan söylemesi ve haksız olmasına rağmen bağırıp çağırması sizi iyice şüphelendirmiş, eşiniz adam gibi arkadaşları ile gittiğini haber verse, bir şeyleri ispatlamaya çalışır gibi adeti olmadığı halde o kadının olmadığı videolar atmasa, kadının varlığını saklamasa , aynı mekanda beraber eğlendiği kadınla mantıklı bir açıklaması olmamasına rağmen telefonla konuşmasa olay buralara varmazdı bana kalırsa. Kaldı ki eşiniz eve gece ikide gelmiş, kadınla 11 de görüşmüş arada kayıp bir üç saat var ve mantıklı bir açıklama yok, kim olsa şüphelenir.
Ben eşinle gitmeliydin kısmınada katılmıyorum, eşler yapışık ikiz değil ki, ayrı ayrı arkadaşları ile eğlenebilirler, takılabilirler ama bunu yaparken evli olduğunu unutmadan hareket etmek lazım. Ben onunla gitmedim diye eşim beni aldatırsa eşim masum mu olacak şimdi? Kimse kimsenin bekçisi olamaz ya. Zaten sizde eşim beni aldatmaya gitti dememeişsiniz, siz olmayınca ve ortama o kadında girince sonradan sizin kabul edemeyeceğiniz bir yakınlaşma olduğundan şüpheleniyorsunuz anladığım kadarı ile. Zaten erkekler kadınların aksine planlı aldatmaz, çoğu zaman anlık ve tedbirsiz hareket eder ve yakalanırlar. Benzer bir durum bir yakınımızında başına geldi, eşinin işleri antalyada seminere göndermiş, eşi beraber gidelim demiş, arkadaşımda aynı dönemde çok önemli bir davası olduğu için gidememmiş, eşi orada başka bölgeden gelen bir ekipten bir kadınla yakınlaşmış, boşanmaya kadar vardı olay ki biz çok şaşırdık zira çok büyük bir aşkla evlenen ve milletin örnek gösterdiği bir çiftti. Burada arkadaşım mı suçlu yani, eşine güvenip tek başına gönderdiği için, arkadaşımda sizin gibi eşinin o gezi ve sonrasındaki normal rutinin dışına çıkan davranışlarından anlamış zaten. Hatta benzer bir gece klübü olayı onlarda da olmuş sonra öğrendiğine göre.
Bence bir erkek normal rutinin dışına çıkan hareketlerde bulunursa herkes şüphelenir, ben eşim bile olsa kimseye sonsuz güvenemem, zaten sizde durduk yere şüphelenmemişsiniz, eşinizin ona duyduğunuz güveni sarsacak hareketleri olmuş ki birşeyleri sorgulamaya başlamışsınız. Bence beklemede ve takipte kalın ama eşinizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin, hayatınızı yaşamaya bakın. Emin olun gerçek bir şekilde öyle veya böyle ortaya çıkıyor.
Konuyu ve hissettiklerimi benden cok daha guzel ozetlemissiniz, yorumunuz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi gozlem yapiyorum ve katiliyorum hicbir gercek gizli kalmiyor..

Arkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki.. :KK43:
Merhaba; benim eşim bazı konularda takıntılıdır ve sorgulayabilir. Ben de gereksiz yere ayrıntıya takılmasın diye çoğu şeyi geçiştiririm. Kötü niyetle değil tabi; ortada bir şey yok ama bizimki takılıyor işte. Ama bu kadın erkek ilişkisi değil. Başka mevzularda yapıyor. Atıyorum; yaptığım harcamalar, iş yerinde yaşanan bazı olaylar gibi... Ben de karşı cins konusunda makul seviyede kıskanç biriyim. O da bana anlatırken; anlattığı profile takılacağımı bildiği için bazı detayları anlatmaz. Aramızda geyiği bile döner. Siz kendinize güvenen biriyseniz bunları sorgulayarak vakit kaybetmeyin bence. Ben de takılıyorum ama espri ile laf söylüyorum. Çünkü biliyorum ki adamın içinde varsa yapar ve benim ruhum duymaz. O yüzden bazı takıntıları kızı bu şekilde bastırıyoruz bence. Eşiniz de bana kalırsa böyle yapmış. Ben her zaman eşime şunu söylüyorum; hepimiz insanız ve aklımız kalbimiz başkasına kayabilir. Bu benim için de geçerli. Hayatında başka biri olursa lütfen bunu bana söyle. Çünkü aptal yerine konmak benim için aldatılmaktan daha beter bir durum. O da bunu bilir. Artık onun insafına kalmış bu durum. Elimizden başka hiç bir şey gelmez ki. O zaman kimseye güvenmeyin kabuğumuzda yaşamamız gerekir. Çok takılmayın. O zaman insan doğası daha dürüst davranmaya yöneliyor.

Saklaması art niyetli olduğunu gösterir diyorsunuz ama bazen de tam tersi oluyor. Bazı erkekler de aksine hiç saklamıyor ki eşleri, görüşmeleri oradan buradan duyup, fark edip üzerine gelmesin. Çok yakın arkadaşımın başına geldi birkaç sene önce. Adam çocuklarının anaokulu müdürüyle birlikteymiş meğerse. Ama aylarca X hoca okul için şu konuda aradı, X hocayla şurada karşılaştık, X hoca bilmem ne deyip arkadaşımı kandırmış. Sonra çıktı X hocanın kerameti. Sözün özü saklaması, altında kötü şeylere delalet olmayabilir. Hatta bu olayda da ısrarla sorduğunuz için, önceleri de bu konuda birkaç geriliminiz olduysa karşılıklı birbirinizi kırmamanız için de olabilir.

Konuyu ve hissettiklerimi benden cok daha guzel ozetlemissiniz, yorumunuz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi gozlem yapiyorum ve katiliyorum hicbir gercek gizli kalmiyor..
Zaten bana göre kocaya güvenmekle ilgili bir durumda değil, sizde güveniyorsunuz ki göndermişsiniz tek başına. Ama daha sonraki normal olmayan hareketlerinden şüphelenmişsiniz.Zaten kocasını yakalayan kadınlarda kocalarına sonsuz güvenip birden yatakta basmıyorlar. Kocalarına güveniyorlar ama normal davranışının dışında hareketlerini görüp şüphelenip, sizin gibi acaba diyorlar ve daha dikkatli gözlemliyorlar daha sonra birşey varsa ortaya çıkıyor. Kaldı ki buradaolay gece klübüne giden kocayı kıskanmakta değil ortada bir yalan ve aynı ortamda beraber eğlendiği kadınla el altından diğerlerine çaktırmamak için yapılan telefon görüşmeleri var ki , ona yaptığı başka partiye gidecektikte ondan aradım bahanesi ise tam akıllara zarar. Boşuna üzülmeyin, gayet insani ve normal tepkiler vermişsiniz bana göre; bırakın kıskaçlığı bir çok türk kadınından da daha anlayışlısınız. Kocanızın yaptığını siz yaptığınızda ve aynı ortamda eğlendiğiniz adamla diğerlerine çaktırmamak için yaptığınız o telefon konuşmasını gecenin devamında gideceğimiz partiyi konuşmuştuk şeklinde açıkladığınızda eminim eşiniz sizin yarınız kadar bile makul davranmadan gemileri yakardı.

Back
X