Ben bu konuda size hak verdim. Diğer arkadaşlar neden üstünüze gelmiş pek anlamadım. Eşinizi tek başına gitmesine izin verdiğinize göre zaten çok kıskanç bir yapınız olduğunu düşünmüyorum. Ama eşiniz sizle yaptığı konuşmadan sonra gittiğini haber vermemesi, sizi hiç aramaması, hatta normal rutinin dışına çıkarak adeti olmadığı halde diğer arkadaşlarını göstermesine rağmen o kadını göstermeden oranın videosunu atarak birşeyleri ispatlamaya çalışması ve siz kadınların varlığını öğrendikten sonra üstü kapalı olarak kimlerin olduğunu sormanıza rağmen yalan söylemesi ve haksız olmasına rağmen bağırıp çağırması sizi iyice şüphelendirmiş, eşiniz adam gibi arkadaşları ile gittiğini haber verse, bir şeyleri ispatlamaya çalışır gibi adeti olmadığı halde o kadının olmadığı videolar atmasa, kadının varlığını saklamasa , aynı mekanda beraber eğlendiği kadınla mantıklı bir açıklaması olmamasına rağmen telefonla konuşmasa olay buralara varmazdı bana kalırsa. Kaldı ki eşiniz eve gece ikide gelmiş, kadınla 11 de görüşmüş arada kayıp bir üç saat var ve mantıklı bir açıklama yok, kim olsa şüphelenir.
Ben eşinle gitmeliydin kısmınada katılmıyorum, eşler yapışık ikiz değil ki, ayrı ayrı arkadaşları ile eğlenebilirler, takılabilirler ama bunu yaparken evli olduğunu unutmadan hareket etmek lazım. Ben onunla gitmedim diye eşim beni aldatırsa eşim masum mu olacak şimdi? Kimse kimsenin bekçisi olamaz ya. Zaten sizde eşim beni aldatmaya gitti dememeişsiniz, siz olmayınca ve ortama o kadında girince sonradan sizin kabul edemeyeceğiniz bir yakınlaşma olduğundan şüpheleniyorsunuz anladığım kadarı ile. Zaten erkekler kadınların aksine planlı aldatmaz, çoğu zaman anlık ve tedbirsiz hareket eder ve yakalanırlar. Benzer bir durum bir yakınımızında başına geldi, eşinin işleri antalyada seminere göndermiş, eşi beraber gidelim demiş, arkadaşımda aynı dönemde çok önemli bir davası olduğu için gidememmiş, eşi orada başka bölgeden gelen bir ekipten bir kadınla yakınlaşmış, boşanmaya kadar vardı olay ki biz çok şaşırdık zira çok büyük bir aşkla evlenen ve milletin örnek gösterdiği bir çiftti. Burada arkadaşım mı suçlu yani, eşine güvenip tek başına gönderdiği için, arkadaşımda sizin gibi eşinin o gezi ve sonrasındaki normal rutinin dışına çıkan davranışlarından anlamış zaten. Hatta benzer bir gece klübü olayı onlarda da olmuş sonra öğrendiğine göre.
Bence bir erkek normal rutinin dışına çıkan hareketlerde bulunursa herkes şüphelenir, ben eşim bile olsa kimseye sonsuz güvenemem, zaten sizde durduk yere şüphelenmemişsiniz, eşinizin ona duyduğunuz güveni sarsacak hareketleri olmuş ki birşeyleri sorgulamaya başlamışsınız. Bence beklemede ve takipte kalın ama eşinizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin, hayatınızı yaşamaya bakın. Emin olun gerçek bir şekilde öyle veya böyle ortaya çıkıyor.