- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Balonyanak
-
Uygulamayı beni kontrol etmek için indirmiş :) Ben de kendisine söyledim, sen bana diyorsun ama senin ne işin var ? o zaman ben de sana nasıl güveneyim dedim ? Benim amacım sadece kontroldu diyorsenin puanının düştüğünü o nasıl görüyor?
Uygulamayı beni kontrol etmek için indirmiş :) Ben de kendisine söyledim, sen bana diyorsun ama senin ne işin var ? o zaman ben de sana nasıl güveneyim dedim ? Benim amacım sadece kontroldu diyor
2 kere gördü sadece, beni kontrol etmek için girmiş. Yalnız şöyle bir durum var, ben kendisine güvenerek bu yola çıktım tabikii ama en ufak şüphelenecek bir şeyim olmasın diye çok uğraşıyor. Yani güven sağlamak için, o yönünü seviyorum aslında. Ve şimdi de haklı olarak benden bekliyor diye düşünüyorum.Oyunu sildiyse senim hesabını nasıl sürekli görüyor.
Oyunu silmeyen o .
Ayrıca yalvarma tabiki inanmıyorsa kendi bilir .
Beni kontrol etmek için indirmiş 2 kere :) Yalnız şöyle bir durum var, ben kendisine güvenerek bu yola çıktım tabikii ama en ufak şüphelenecek bir şeyim olmasın diye çok uğraşıyor. Yani güven sağlamak için, o yönünü seviyorum aslında. Ve şimdi de haklı olarak benden bekliyor diye düşünüyorum. Ne yapacğımı bilemedim, onun dışında gerçekten süper bir insan, sırf bu sebep yüzünden ayrılınır mı ?Ayrıl bence. Bu kıskançlık değil paranoyaklik. Ayrıca madem ikiniz de oyunu sildiniz o senin eski hesabını nasıl habire görüyor?
Sen bile bile lades olmayı seçiyorsun konu sahibi,yazık kendine acı...böyle paranoyak kendini bilmez oğlanlardan nasıl hoşlanıyorsunuz anlamıyorum.2 kere gördü sadece, beni kontrol etmek için girmiş. Yalnız şöyle bir durum var, ben kendisine güvenerek bu yola çıktım tabikii ama en ufak şüphelenecek bir şeyim olmasın diye çok uğraşıyor. Yani güven sağlamak için, o yönünü seviyorum aslında. Ve şimdi de haklı olarak benden bekliyor diye düşünüyorum.
Uygulamayı beni kontrol etmek için indirmiş :) Ben de kendisine söyledim, sen bana diyorsun ama senin ne işin var ? o zaman ben de sana nasıl güveneyim dedim ? Benim amacım sadece kontroldu diyor
o kısma değinmiyorum bile, ben hiç öyle bir şey yapmadım ona.Uygulamayı indirip bakın gerçekten puanınız düşmüş mü. Hesabınıza başka biri giriyordur belki.
Sizi kontrol etmek için indirmesi de baya komik.
Onun dışında herşeyiyle 4 4'lük olsa bile ayrılınır mı bu sebepten ? henüz çok yeniyiz de..Bu ne ya ?
Size güvenmeyen biri ile vakit kaybetmeyin.
Beni kontrol etmek için indirmiş 2 kere :) Yalnız şöyle bir durum var, ben kendisine güvenerek bu yola çıktım tabikii ama en ufak şüphelenecek bir şeyim olmasın diye çok uğraşıyor. Yani güven sağlamak için, o yönünü seviyorum aslında. Ve şimdi de haklı olarak benden bekliyor diye düşünüyorum. Ne yapacğımı bilemedim, onun dışında gerçekten süper bir insan, sırf bu sebep yüzünden ayrılınır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?