YALANCILIKLA İTHAM

Balonyanak

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
1.054
1.002
333
Hanımlar günaydın.
Konu başlığındaki gibi sorunum şu an yalancılıkla itham edilmek. Erkek arkadaşım ile arkadaşken basit bir oyun uygulamasında sürekli oyun oynuyorduk. İlişkimizin adını koyunca kendisinin de ricasıyla hesabımızı da silerek, uygulamayı telefonumuzdan kaldırdık. Fakat beyfendinin ciddi bir güven sorunu olduğundan (olabilir, bu benim için sorun değil, ilişkimizin henüz yeni olmasından kaynaklı güvenmek için sebep arayabilir düşüncesindeyim aynı şekilde ben de öyleyim, ) 2 kere o uygulamayı hala kullanıyor muyum diye kontrol etmiş. İlkinde bana sordu, dürüst olmanı istiyorum diyerek. Ben dedikten sonra uygulamayı hiç kullandın mı ? ne bileyim belki beni kontrol ettin ya da sadece oyun oynadın dedi. Ben de şok oldum, çünkü hesabımı silmiştim, uygulamayı kesinlikle kullanmadım. Ona da söyledim. Kullandığımı da şu şekilde düşünmüş, benim oyunu silmeden önce 90 olan puanım 85' düşmüş durup dururken. O da ister istemez aktif olduğumu düşünmüş. Ben oynamadım deyince üstelemedi, sana inanıyorum ama hesabına giriş yapıldığını da düşünüyorum dedi. Neyse o olay kapandı.
Dün gece yine, aynı konu açıldı 85 olan puanım bu sefer 80'e düşmüş ve bu hafta 1 mağlubiyet kazanmış olarak görünüyorum. Lütfen bana oynadım de seni kontrol ettim de ama sakın yalan söyleme ben oynamadım deme! dedi bana. Arkadaşlar ama ben gerçekten kullanmadım bu oyunu sildiğim gün bir daha asla girmedim. Resmen yapmadığım bi şeyle itham ediliyorum. Uzun bir süre dil döktüm fakat artık iş, kes sesine kadar gelince ben de çıldırdım. Bana suçunu kabul edene kadar tek kelime daha yazma dedi. Şimdi sorarım ben napmalıyım ? Şu an konuşmuyoruz, Sırf güven vermek için yalvarmam mı gerekiyor ? Siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Bir yandan bana yapılsa, beni aptal yerine koyuyor oynamış işte bak mağlup olmuşta derim, ben de inanmayabilirdim. Sonuçta daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi. Bir yandan da o kadar dil döktüm, yalan söyleyen insan anlaşılmaz mı diyorum. Lütfen akıl verir misiniz ne yapacağımı bilemez durumdayım, bu olayı açıklığa kavuşturmadan aramız düzelmeyecek. Ayrıca oyun uygulamasının adı: Soc..ble diye birşey. Bilgisi olan varsa bu konuda paylaşmasını rica ederim..

çok sıkıcı bi durum, kaç yaşındasınız bilmiyorum çok gençseniz tolere edebilirsin ama belli yaştan sonra bu tarz seyler çok çocuksu geliyor kafa götürmüyor

Uygulamayı indirip bakın gerçekten puanınız düşmüş mü. Hesabınıza başka biri giriyordur belki.
Sizi kontrol etmek için indirmesi de baya komik.

Oyunu sildiyse senim hesabını nasıl sürekli görüyor.
Oyunu silmeyen o .
Ayrıca yalvarma tabiki inanmıyorsa kendi bilir .
2 kere gördü sadece, beni kontrol etmek için girmiş. Yalnız şöyle bir durum var, ben kendisine güvenerek bu yola çıktım tabikii ama en ufak şüphelenecek bir şeyim olmasın diye çok uğraşıyor. Yani güven sağlamak için, o yönünü seviyorum aslında. Ve şimdi de haklı olarak benden bekliyor diye düşünüyorum.

Ayrıl bence. Bu kıskançlık değil paranoyaklik. Ayrıca madem ikiniz de oyunu sildiniz o senin eski hesabını nasıl habire görüyor?
Beni kontrol etmek için indirmiş 2 kere :) Yalnız şöyle bir durum var, ben kendisine güvenerek bu yola çıktım tabikii ama en ufak şüphelenecek bir şeyim olmasın diye çok uğraşıyor. Yani güven sağlamak için, o yönünü seviyorum aslında. Ve şimdi de haklı olarak benden bekliyor diye düşünüyorum. Ne yapacğımı bilemedim, onun dışında gerçekten süper bir insan, sırf bu sebep yüzünden ayrılınır mı ?

Ah ahhh benim iliskimi anlatmissin bı an kendimi okuyorum sandim :)) sakın üzülme bunun tek sebebi senden önceki ilişkilerinde sürekli kandirilmalari ve özgüven eksikliği.

Sen bile bile lades olmayı seçiyorsun konu sahibi,yazık kendine acı...böyle paranoyak kendini bilmez oğlanlardan nasıl hoşlanıyorsunuz anlamıyorum.

Uygulamayı indirip bakın gerçekten puanınız düşmüş mü. Hesabınıza başka biri giriyordur belki.
Sizi kontrol etmek için indirmesi de baya komik.
o kısma değinmiyorum bile, ben hiç öyle bir şey yapmadım ona.
Düşmüş evet, mantığını anlayamadım, uygulamaya mail yazacaktım ama ingilizcem çok iyi seviyede olmadığı için kaldım.
Yalancı olmadığımı gösterip onu utandırmayı çok istiyorum.

Daha ilişkinin başında boyleyse ohooo... Kendisi sağlam pabuç olmadığı için sana da güvenmiyor. Ben olsam asıl sen bana yalan söyledin oyunu sildim dedin 2 defa yüklemişsin ben sana bundan sonra nasıl guveneyim derim. Sen bide hakli o suçlu sen gibi davranıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…