YALANCILIKLA İTHAM

Yeni ilişki ikiniz de oyunu silmenize rağmen güya kendisi kontrol amaçlı indirip bakıyor he? Nerenin cakaliymis acaba? Böyle kontrol manyağı olmalar ha bire bir şeyler kurcalamalar hiç hoş değil. Bu sizin başınızı çok agritir. Şu an yeni olduğunuz için iyisiniz ve daha başlarken "sini kintril idiyirim" bahanesi çok çirkin. Ben kendimi ispat etmeye çalışmaz yürü git ötede oyna inanmiyorsan derdim. Bir defa kendimi anlatırım kendi bilir. Altı yıllık evliyim hiç eşimi nazlamadim. Ne zaman trip atarsa hiç umursamadan tribinin geçmesini beklerim hiç de yalvaramam. Allah yalvartmasin. Yeni ilişkiymis zaten kendinizden ödün vermeyin değmez. Bdv konularının çoğunda hep bir gereksiz toleranstan dolayı baş ağrısı çekiyor millet.

işin zor ben de senin sevgilin gibiyim eşime hayatı zindan ediorum ama bunu sevgimden degil belki ona belki kendime guvenemedigimden yapiorum yani sevgilinin supheleri hayalim sinirlarini zorliycak zaman gectikce ,yol yakinken dön
Ama siz de öyle biriymişsiniz, en ufak bir olayda kestirip atılmak ister miydiniz ki

Simdi herseyi bi kenara birakirsak sana guvenmemekle haklı olmus oluyor...o nasil oyun ya :)
Yani ben arkadasinin yerinde olsam bende inanmazdim :)
Simdiiii kenara koyduklarimizi geri alırsakkk...yani yasakçı zihniyet hemde dahaa sevgiliyken... kontrol etmeler bilmem neler...ne bilim

Evet katılıyorum farkındayım öyle olmasının gerektiğine de, ben ona rağmen açıklamamı uzun uzun dil dökerek yaptım. Yeteri kadar tolerans gösterdiğimi düşünüyorum, aslında bunu bana yaptırmaması gerekirken. Artık bu saatten sonra da yalvarmamı bekliyor herhalde, konuşmuyoruz. Bu kadar ödün vermek yeter ona yazmazsa kendi bilir. Fazlasıyla kendimi açıklamışım ama benden hala yapmadığım birşeyi yaptım dememi bekliyor. Vallahi çıldırcam.

İşte ben de bunu düşünerek kendimi açıklama yoluna girdim, konumda da söyledim evet bende inanmazdım dedim.. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabi ama benimle hem fikir bir siz varsınız sanırım. Sadece sorgulama kısmını abarttığını düşünüyorum ben de baştan bu kadar yasakçı olmak hoş değil gerçekten.

Yapmayın konuşmayın rutin hayatınıza devam edin. Kuyruğu dik tutun. Artık işi ego savaşına çevirmiş çünkü. Bir şey derse atağa geçin. Kendinizi savunmayın. Belli ki bir haltlar karıştıran sensin hem oyuna girip hem beni itham ediyorsun belli ki komplekslerin var diye sayın dökün işte. En iyi savunma saldırıdır. Siz en başta ödün verince kendini bir şey sandı herhalde.

Su an bana yazmıyor, aramıyor, sormuyor. Benden beklediği kesin. Ne yapayım ?

Güzel kardeşim, kac yıllık evli insanlar var birbirlerinin telefonunu ellerine dahi almıyorlar...birbirlerine duydukları saygıdan.Artık gerisini sen düşün.

Teşekkür ederim, öyle yapacağım. Kendimi zor tutuyorum ama yapıcam bunu.
İnsan dayanamıyor ama yapacağınız bir şey yok. Kendi haline bırakın birkaç gün geçsin. Hiçbir şey yazmazsa keyfi bilir. Bir kere eşimle flört ederken gereksiz bozusmus bir hafta yazismamistik. İkimiz de başka şehirlerdeydik. Konunun ne olduğunu bile hatırlamıyorum o kadar gereksiz. Bir haftanın sonunda " ne yapıyorsun" tarzı bir şey yazdım hiçbir şey olmamış gibi devam etmistik. genelde gamsız davranirim. Konuyu ciddiyetine göre ikimiz de normale dönünce oturup konuşur çözüme ulaştırırız. Asla sıcağı sıcağına konuşmam. Sakin kafayla mesele daha objektif konuşuluyor.

Ben de öyleyim, uzatmayı sevmiyorum, takılmam da her şeye :) Sıcağı sıcağına gerçekten olmuyor ama saat kaç oldu hala sinirli bir de bana aramadı sormadı. Ya şimdi çok saçma olacak ama bana dedi ki sen gerçeği itiraf edene kadar yemin ediyorum ki sana tek kelime dahi etmeyeceğim dedi. Gerçekten paranoyaya bağladı, yazmayacağını düşünüyorum. Sıkıyorum ben de kendimi.

Insanlar birilerini itham ederken ya da birilerine hakaret ederken kendinde eksik olduğunu düşündükleri kavramlar üzerinden hareket ederlermis.
Yani biri size ezik diyorsa ruhunun bir yerlerinde ezilmislik vardir demisti psikoloji hocamiz.
Eger sizi yalanla ihanetle ya da her neyse iste yapmadiginiz bir seyle israrla sucluyorsa bence siz de şüphelenmelisiniz .
Hatta belki de size zarf atiyordur kendisi oyunu indirdi ve size yakalanıp yakalanmadigini anlamak için size bu ithamda bulunuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…