YALANCILIKLA İTHAM

Valla çok basit bir ilişkiye başlamışsınız. Daha ilk günden yasaklar falan baya çirkin . Eşimle tanıştığımızda 22 yaşlarındaydık ikimizde oyunda oynardık hiç engelleme yasak koymadık birbirimize 31 yaşındaki adama uygun hareketler değil bunlar.

Uff cok sacma sanki yeni hesap alamiyor musunuz o oyundan?
Goruldugunu soyledigi halde tekrar girip inkar etcek degilsiniz dimi?
Benimle oradan tanisti baskasiyla da konusmustur yada konusacak dusuncesi...

Biz de esimle forumdan tanismistik hobimizle ilgili. 4 yillik evliyiz ben hala o forumda aktifim.
Sevgiliniz oraya sevgili aramaya girmis demekki oyle dusunuyor.

Güven tabiki kazanilmali ama bu kadar güvensizlikle yaklasmasi cok cirkin ... resmen size olan güveni sifirdan degil eksi 120 baslamis gibi ... sanirim anlatamadim ama ben asla kendimi yalanci duruma düsürtmezdim.

Bence de suçunu kabul et.
Daha birbirinize tam alışmadan huyunuzu suyunuzu bilmeden uygulamaları kaldırtmak nedir? Belli sizden önce özgüveni bir olay yüzünden yerle bir olmuş. Bence uzak durun ileride sizi iyice bunaltır evden çıkma şunu yapma vs diye. Evet suçluyum canım bana böyle ithamlarda bulunabildiğine göre başta bir yerde hata yapmışım benim suçum de cevabı beklemeden engelle gitsin.

Konu sahibesi hayatına aldığın kişi daha ilişkinin başında bu kontrolleri yapıyorsa ileride daha da ağır kontrollere hazır olmalisin. Sana güveniyorsa neyin kontrolünü yapıyor ?
Paranoyak davranışlar gösteren insanlar ilk başta kadınların hoşuna gidiyor . Yaptıkları davranışları kadın sevgisinden yapıyor zannediyor ama bunun sevgiyle alakası yok sadeve kontrol manyakligindan yapıyorlar. Giderek dozu da artırıyorlar. Kadınsa bir döngünün içine giriyor . Şunu yaparsam bana güvenir bunuda degistirirsem bana güvenir vs vs. Ama ne kadar değişirse değişsin adamı memnun edemiyor.en son görünmez bir kafeste yaşamaya razı oluyor kadın sırf erkek tatmin olsun diye ama nafile sonuç hiç değişmiyor.
Sana tavsiyem canım kardeşim yol yakınken kaç kurtar kendini...

Bana yapılsa çoktan yol verirdim.
Kimseyi takip edip ne yapıyor demem kendime de bunu yaptırmam.

Onun dışında herşeyiyle 4 4'lük olsa bile ayrılınır mı bu sebepten ? henüz çok yeniyiz de..

Bu yaptığı hareket size güvenmediğini gösteriyor. Eğer devam edecekse çok büyük sıkıntı.
31 yaşında bir adam bunu daha önce yaşadığı ilişkilerindeki güveninin sarsılması sonucu yapıyor olabilir.
Ama siz ona güven verir ve bu yaptığı hareket ilk ve son olursa herşeyi 4-4’lük dediğiniz için bence şans verilebilir.
Empati yapıyorum, ben de eski evliliğimde yaşadığım travmaları yeni ilişkilerime yansıtıyorum. Ya da benden önceki ilişkilerinde yaşadığı travmaları bana taşıyan adamlar, bir süre sonra vazgeçtiler bu tedirginlerinden.

Aradaki farkı anlamanız için bir olay daha yeterli. Ben olsam açık açık söylerdim. “Bu son olanlar beni kırdı ve üzdü. Eğer devam edeceksen böyle davranmaya, ben bu ilişkide yokum”

hee yani kontrol edilmeyi normal karşılıyorsun.,iyi o zaman devam edinm bu erkekciklerin üzerinizde ego patlaması yapmasına

Bence oyunda artık online olup oynamadığınız için sistem ceza olarak her hafta beş puan kırıyor,hatta her hafta beşer puan kırması aslında özünde oyuna girmediğinizi ispat ediyor,bu açıklamayı yazın ona,başka da birşey yazmayın.

Daha ilişkinizin baslarında bir oyunu bu kadar takinti eden biri ileride daha buyuk problemlerde her türlü şeyi yapar. Görüşmemek en iyisi. Bir oyun yüzünden sizi bu kadar üzmemeliydi.

Tam bir ezik postala gitsin benim yalan zorunlulugum yok asil sen bir haltlar karistirip zeytinyaglik yapiyorsun esas benim seninle isim yok demeyi de unutma

O size güvenmiyor da siz neden sizi kontrol amaçlı indirdiğine inanıyorsunuz? Kendisi orayı oyun amacıyla kullanmıyor ki kaldırtmış telefonunuzdan ve hala da oynuyor bence. Kişi kendinden bilir işi demişler. Böyle karşıdakini kısıtlayan, kontrol eden eden insanlar mutlaka kendileri bir haltlar karıştırıyor oluyor.

Ayrıca sizi kontrol etmek için bile indirmiş olsa bu size ne kadar büyük bir hakaret farkında mısınız? İlişki yeni ya da yeni, güven zamanla oluşur ama bu kontrol ederek olmaz. O kontrol isteği güven oluşunca kalkmaz, artarak devam eder.

Günaydın, konumla ilgili güncelleme yapmayı atlamışım, kusura bakmayın.
Yorumunuzu gerçekten çok beğendim :) en uygun yorum bu oldu bence konuma, ilk hareketiydi ve son da oldu dediğiniz gibi. Tekrarı olmadığı sürece 1 kere yapılan davranışları tolere edebiliyorum ben de, bu da öyle oldu. Kaldı ki güven konusunun çok önemli olduğunu düşünüyorum, güven vermek için de gerçekten çok uğraştım. Ama yeni olduğumuz ve beni çok iyi tanımadığı için bana bu anlamda güven duymaması çok sinirimi bozmadı açıkcası. Yanlış olan tek tavrı olayı abartmasıydı bence, ama baştan söyledim, ben olsam hayatta inanmazdım ona hayatta o derece ortada yalan gibi görünen bir durum var bence. Benim de güven sorunum var, onun tek yanlışı bana bu şekilde ifade etmesi oldu bence.
O gün bana yazdı konuştuk, beni kıskandığı için ( o oyun uygulamasında mesajlaşma da vardı, yazanlar çok fazlaydı özellikle dile getirmedim ama burada çoğu kişi bunu atladı bence, benim cevap verme durumumu düşünerek değil bana yazmaları ihtimali bile sinirlendirmiş onu ) o şekilde tepki verdiğini söyledi. Yapı olarak çok sahiplenici olduğunu önüne geçemediğini ifade etti, o bana yazana kadar buradan bir arkadaş sağolsun hanmadi :) bana yardımcı oldu, oyun uygulamasına mail gönderdim ingilizce metin ile sayesinde, buradan da çok teşekkür ederim canım benim :) Ona da söyledim, cevap bekliyorum diye, cevabı asla istemediğini bu oyun muhabbetini bir daha açmamak üzere kapattığını söyledi bana. Çok kırıldığımı ifade ettim, ona da üzüldü. Ben yine de ültimatom verdim, eğer bir daha bu şekilde karşıma bir olay çıkaracaksan (oyun uygulamasında yine eksiye düşeceğim çünkü kesin, yarım kalan oyunlarım var zaman aşımından dolayı eksiye düşüyorum sorun buymuş) kendine hakim olamayacaksan bu defteri kapatmayalım, bitirelim dedim. O şekilde tatlıya bağladık :)

Saflık deyin ya da başka bir şey ben nedense sadece beni görmek için oyuna baktığını düşünüyorum :/
Ama körü körüne inanmıyorum buna, güncelleme bir üst mesajda var.
Şu an gözlemleme aşamasındayım artık :)

Güven tabiki kazanilmali ama bu kadar güvensizlikle yaklasmasi cok cirkin ... resmen size olan güveni sifirdan degil eksi 120 baslamis gibi ... sanirim anlatamadim ama ben asla kendimi yalanci duruma düsürtmezdim.
Güven konusunda başlangıç çirkin oldu biraz ama sonucu tatlıya bağladık :) Bir kereliğe mahsus bu olayı unutuyorum.
İçimden atamayacağım kesin ama şu an bende onu gözlemleme aşamasındayım.
Güncelleme 2 mesaj üstünüzde.

Haklısınız, Teşekkür ederim iyi niyetiniz için, güncelleme 3 mesaj üstünüzde, okursanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…