- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Balonyanak
-
Valla aklıma gelmedi değil, su an konuşmuyoruz o yazana kadar yazmayı düşünmüyorum. Gerçekten çok uzattıBu ne ya?
Oyun için amma laga luga yapmış..
Oynarsın oynamazsın ne yani..
Hiç "sini kıntırıl itmik için" demesin...
Sende güvenme asıl kendi indirip oynuyor..
Yazmak istiyorsan bana Türkçe'sini at ben yardımcı olurum. Ben de utandırmanı çok istedim şuano kısma değinmiyorum bile, ben hiç öyle bir şey yapmadım ona.
Düşmüş evet, mantığını anlayamadım, uygulamaya mail yazacaktım ama ingilizcem çok iyi seviyede olmadığı için kaldım.
Yalancı olmadığımı gösterip onu utandırmayı çok istiyorum.
Ben 24 o 31 yaşında, çocukta değil, değiliz.çok sıkıcı bi durum, kaç yaşındasınız bilmiyorum çok gençseniz tolere edebilirsin ama belli yaştan sonra bu tarz seyler çok çocuksu geliyor kafa götürmüyor
Yazmayı düşünmüyorum ben de çünkü cılkını çıkarttı.Tabiki de yalvarma seni sürekli sorgulayan kontrol eden bir adamın peşinden neden kosasin ki ?
Seni kontrol ediyormuş..Valla aklıma gelmedi değil, su an konuşmuyoruz o yazana kadar yazmayı düşünmüyorum. Gerçekten çok uzattı
Onun dışında herşeyiyle 4 4'lük olsa bile ayrılınır mı bu sebepten ? henüz çok yeniyiz de..
Sen de bunu kabul ediyorsun.Ne yalvarması ne dil dökmesi.Salla gitsin hayatından.Kendi girmeye devam edecek,acaba sen onu izleyecek misin korkusuyla senin ağzını arayacak, olay kes sesini ye kadar gidecek.Sen hala aranızın dUygulamayı beni kontrol etmek için indirmiş :) Ben de kendisine söyledim, sen bana diyorsun ama senin ne işin var ? o zaman ben de sana nasıl güveneyim dedim ? Benim amacım sadece kontroldu diyor
Ben de bunu düşünerek suçsuzluğumu ispat etmeye meyillendim ama 1 gecede çok yıprandım siz nasıl idare ettiniz öyle bir ilişkiyiAh ahhh benim iliskimi anlatmissin bı an kendimi okuyorum sandim :)) sakın üzülme bunun tek sebebi senden önceki ilişkilerinde sürekli kandirilmalari ve özgüven eksikliği.
Evet kesinlikle haklısınız, ama su an düştüğüm durumdan kaynaklı kendimi kötü hissediyorum ya.Biri bana güvensin diye yalancı olmadığımı kanıtlamak zorunda değilim. İnanmak isteyen inanır istemeyende yoluna bakar.
Hiç empati yapmaya çalışma. Direk bitir. Sonra çok üzülürsün.Hanımlar günaydın.
Konu başlığındaki gibi sorunum şu an yalancılıkla itham edilmek. Erkek arkadaşım ile arkadaşken basit bir oyun uygulamasında sürekli oyun oynuyorduk. İlişkimizin adını koyunca kendisinin de ricasıyla hesabımızı da silerek, uygulamayı telefonumuzdan kaldırdık. Fakat beyfendinin ciddi bir güven sorunu olduğundan (olabilir, bu benim için sorun değil, ilişkimizin henüz yeni olmasından kaynaklı güvenmek için sebep arayabilir düşüncesindeyim aynı şekilde ben de öyleyim, ) 2 kere o uygulamayı hala kullanıyor muyum diye kontrol etmiş. İlkinde bana sordu, dürüst olmanı istiyorum diyerek. Ben dedikten sonra uygulamayı hiç kullandın mı ? ne bileyim belki beni kontrol ettin ya da sadece oyun oynadın dedi. Ben de şok oldum, çünkü hesabımı silmiştim, uygulamayı kesinlikle kullanmadım. Ona da söyledim. Kullandığımı da şu şekilde düşünmüş, benim oyunu silmeden önce 90 olan puanım 85' düşmüş durup dururken. O da ister istemez aktif olduğumu düşünmüş. Ben oynamadım deyince üstelemedi, sana inanıyorum ama hesabına giriş yapıldığını da düşünüyorum dedi. Neyse o olay kapandı.
Dün gece yine, aynı konu açıldı 85 olan puanım bu sefer 80'e düşmüş ve bu hafta 1 mağlubiyet kazanmış olarak görünüyorum. Lütfen bana oynadım de seni kontrol ettim de ama sakın yalan söyleme ben oynamadım deme! dedi bana. Arkadaşlar ama ben gerçekten kullanmadım bu oyunu sildiğim gün bir daha asla girmedim. Resmen yapmadığım bi şeyle itham ediliyorum. Uzun bir süre dil döktüm fakat artık iş, kes sesine kadar gelince ben de çıldırdım. Bana suçunu kabul edene kadar tek kelime daha yazma dedi. Şimdi sorarım ben napmalıyım ? Şu an konuşmuyoruz, Sırf güven vermek için yalvarmam mı gerekiyor ? Siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Bir yandan bana yapılsa, beni aptal yerine koyuyor oynamış işte bak mağlup olmuşta derim, ben de inanmayabilirdim. Sonuçta daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi. Bir yandan da o kadar dil döktüm, yalan söyleyen insan anlaşılmaz mı diyorum. Lütfen akıl verir misiniz ne yapacağımı bilemez durumdayım, bu olayı açıklığa kavuşturmadan aramız düzelmeyecek. Ayrıca oyun uygulamasının adı: Soc..ble diye birşey. Bilgisi olan varsa bu konuda paylaşmasını rica ederim..
Düne kadar hiç bir sıkıntı yoktu aslında, ilk olayda da sana güveniyorum diye konuşmuştuk zaten. O zaman sorun çıkarmadı 2.kere olunca bu kadar tesadüf değil diye düşünmüş olamaz mı ? Açık söyleyeyim ben de inanamazdım ya ama bir yerden sonra keserdim konuyu uzatmazdım da..Sen bile bile lades olmayı seçiyorsun konu sahibi,yazık kendine acı...böyle paranoyak kendini bilmez oğlanlardan nasıl hoşlanıyorsunuz anlamıyorum.
Hayır çok tatlısınız :) Gerçekten kafam çok ama çok karışık şu an, ne yapacağımı bilemiyorum. Mantıken de düşünüyorum evet tamam saçma bu olay diyorum sonra duygusala bağlıyorum çok kararsızım..dört dörtlük mü? kimse öyle değildir. kandırmayın kendinizi.
Allah aşkına sizi kontrol eden biri var karşınızda.
benimde bir zamanlar böyle sevgilim vardı. canım tak ettiği zaman ayrıldım. ama hep kendi kendime onun iyi niyetli olduğunu fln söylüyodum. ama bi çok ithamla karşı karşıya kaldım. şimdiki aklım olsa asla öyle davranmazdım. ama işte çocukluk diyelim.
sonra başka bi sevgilim mesela hiç güven sorunu yaşamadı. beni asla kısıtlamadı, saçma sapan kıskanmadı. ama çocuk manyak çıktı :)
kimin ne olduğu belli olmaz ama kendi belli ediyosa da ona göre davranmalı.
adam zaten böyle.
mesela böyle biriyle evlenirsen ilerde evden çıkmama izin vermiyo diye konu açarsınız kim bilir. o zamanda burdakiler soracaktır ‘evlenmeden nasıldı’ diye. ha işte tamda bugün olduğu gibi. her zaman böyle manyaktı ama siz görmek istemediniz’e kadar gider bu.
şu an abarttım mı bilemedim
Biz sürekli telefonda zaman geçiriyoruz ama ne ara yapacak onu düşüncesindeyim açıkcası.Sen de bunu kabul ediyorsun.Ne yalvarması ne dil dökmesi.Salla gitsin hayatından.Kendi girmeye devam edecek,acaba sen onu izleyecek misin korkusuyla senin ağzını arayacak, olay kes sesini ye kadar gidecek.Sen hala aranızın d
zelmesine uğraşıyorsun
Aklım kalbim ikisi çok farklı şeyler söylüyor, şu an ciddi düşünme aşamasına girdim.Hiç empati yapmaya çalışma. Direk bitir. Sonra çok üzülürsün.
Özelden yazıyorum size çok teşekkür ederim :)Yazmak istiyorsan bana Türkçe'sini at ben yardımcı olurum. Ben de utandırmanı çok istedim şuan
Ayıp yani yaptığı.
Ya evet ben bunu söyledim aslında ona, oyunu silmeden önce bir sürü istek vardı. Zaman aşımına uğradığı için düşmüş olabilir dedim ama hiçç mantıklı bulmadı herhalde konusunu bile konuşmadı.Senin şifrelerin onda varmı. kendi girip olay çıkartmak için yapıyo olmasın.
belki eski açtığın hala devam eden oyunlar vardır. hani zaman aşımına uğrayınca biterler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?