YALANCILIKLA İTHAM

Yazmak istiyorsan bana Türkçe'sini at ben yardımcı olurum. Ben de utandırmanı çok istedim şuan
Ayıp yani yaptığı.

çok sıkıcı bi durum, kaç yaşındasınız bilmiyorum çok gençseniz tolere edebilirsin ama belli yaştan sonra bu tarz seyler çok çocuksu geliyor kafa götürmüyor
Ben 24 o 31 yaşında, çocukta değil, değiliz.
Çok canım sıkıldı ama onun dışında cok iyi bir insan ve beni mutlu ediyor. Ne yapsam ?

Senin şifrelerin onda varmı. kendi girip olay çıkartmak için yapıyo olmasın.
belki eski açtığın hala devam eden oyunlar vardır. hani zaman aşımına uğrayınca biterler ya.

Valla aklıma gelmedi değil, su an konuşmuyoruz o yazana kadar yazmayı düşünmüyorum. Gerçekten çok uzattı
Seni kontrol ediyormuş..
Bu böyle devam eder..
Benim sözüm senettir arkadaş lafıma itibar etmeyen az ötede oynasın..

Söylediği şeyde çok saçma kendi durmadı indirdi oynamak için sonra seninki de geldi aklına...
Onun puanlar ne alemde acep?

Onun dışında herşeyiyle 4 4'lük olsa bile ayrılınır mı bu sebepten ? henüz çok yeniyiz de..

dört dörtlük mü? kimse öyle değildir. kandırmayın kendinizi.

Allah aşkına sizi kontrol eden biri var karşınızda.
benimde bir zamanlar böyle sevgilim vardı. canım tak ettiği zaman ayrıldım. ama hep kendi kendime onun iyi niyetli olduğunu fln söylüyodum. ama bi çok ithamla karşı karşıya kaldım. şimdiki aklım olsa asla öyle davranmazdım. ama işte çocukluk diyelim.

sonra başka bi sevgilim mesela hiç güven sorunu yaşamadı. beni asla kısıtlamadı, saçma sapan kıskanmadı. ama çocuk manyak çıktı :)

kimin ne olduğu belli olmaz ama kendi belli ediyosa da ona göre davranmalı.
adam zaten böyle.
mesela böyle biriyle evlenirsen ilerde evden çıkmama izin vermiyo diye konu açarsınız kim bilir. o zamanda burdakiler soracaktır ‘evlenmeden nasıldı’ diye. ha işte tamda bugün olduğu gibi. her zaman böyle manyaktı ama siz görmek istemediniz’e kadar gider bu.

şu an abarttım mı bilemedim ‍

Uygulamayı beni kontrol etmek için indirmiş :) Ben de kendisine söyledim, sen bana diyorsun ama senin ne işin var ? o zaman ben de sana nasıl güveneyim dedim ? Benim amacım sadece kontroldu diyor
Sen de bunu kabul ediyorsun.Ne yalvarması ne dil dökmesi.Salla gitsin hayatından.Kendi girmeye devam edecek,acaba sen onu izleyecek misin korkusuyla senin ağzını arayacak, olay kes sesini ye kadar gidecek.Sen hala aranızın d
zelmesine uğraşıyorsun

Ah ahhh benim iliskimi anlatmissin bı an kendimi okuyorum sandim :)) sakın üzülme bunun tek sebebi senden önceki ilişkilerinde sürekli kandirilmalari ve özgüven eksikliği.
Ben de bunu düşünerek suçsuzluğumu ispat etmeye meyillendim ama 1 gecede çok yıprandım siz nasıl idare ettiniz öyle bir ilişkiyi

Hiç empati yapmaya çalışma. Direk bitir. Sonra çok üzülürsün.

Sen bile bile lades olmayı seçiyorsun konu sahibi,yazık kendine acı...böyle paranoyak kendini bilmez oğlanlardan nasıl hoşlanıyorsunuz anlamıyorum.
Düne kadar hiç bir sıkıntı yoktu aslında, ilk olayda da sana güveniyorum diye konuşmuştuk zaten. O zaman sorun çıkarmadı 2.kere olunca bu kadar tesadüf değil diye düşünmüş olamaz mı ? Açık söyleyeyim ben de inanamazdım ya ama bir yerden sonra keserdim konuyu uzatmazdım da..

Hayır çok tatlısınız :) Gerçekten kafam çok ama çok karışık şu an, ne yapacağımı bilemiyorum. Mantıken de düşünüyorum evet tamam saçma bu olay diyorum sonra duygusala bağlıyorum çok kararsızım..

Reactions: KV_
Biz sürekli telefonda zaman geçiriyoruz ama ne ara yapacak onu düşüncesindeyim açıkcası.
Ben beni gerçekten sadece kontrol amaçlı indirdiğini düşünüyorum, bilemiyorum.
Bu olaydan sonra onu daha iyi anlayacağım o kesin.

işin zor ben de senin sevgilin gibiyim eşime hayatı zindan ediorum ama bunu sevgimden degil belki ona belki kendime guvenemedigimden yapiorum yani sevgilinin supheleri hayalim sinirlarini zorliycak zaman gectikce ,yol yakinken dön

Senin şifrelerin onda varmı. kendi girip olay çıkartmak için yapıyo olmasın.
belki eski açtığın hala devam eden oyunlar vardır. hani zaman aşımına uğrayınca biterler ya.
Ya evet ben bunu söyledim aslında ona, oyunu silmeden önce bir sürü istek vardı. Zaman aşımına uğradığı için düşmüş olabilir dedim ama hiçç mantıklı bulmadı herhalde konusunu bile konuşmadı.
Şifrelerim yok onun da bende yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…