YALANCILIKLA İTHAM

Daha ilişkinizin baslarında bir oyunu bu kadar takinti eden biri ileride daha buyuk problemlerde her türlü şeyi yapar. Görüşmemek en iyisi. Bir oyun yüzünden sizi bu kadar üzmemeliydi.
Evet çok üzüldüm gerçekten, yalancı konumuna düşmek çok ama çok kötü bir duyguymuş. Yapsam gam yemezdim ama haklı olduğumu bildiğim için yediremedim kendime resmen.

Zaman aşımından kaynaklı bir olaymış :) Yarım kalan oyunlar vardı, onların puanı düşüyor, ceza olarak değilde

Rica ederim canım, halletmenize sevindim

biri bana güveniyorsa güveniyodur. ben illa bana güvensin diye uğraşamam ki. mantığınız bana yanlış geliyor. bu şey gibi. bu kişi beni sevmiyor ama beni sevsind iye ben uğraşayım... oldu başka işim gücüm yok da.

problemli insanlara hayatında yer verme canım hele kı kendinden eminsen yol ver gotsın basit bir oyun için ona yalan soylemedisen belkide kendi bişiler karıştırıyor ve senin üzerine oynuyordur....

Simdi konunuz hortlamis siz de baristiniz belli ki ama lutfen dikkat edin. Ne sebeple olursa olsun bir insan baska bir insanin kiyafetine, oyununa, arkadasina , disari cikmasina vs karistiysa bir kere bunun arkasi gelir. Bu guvenmek, kiskanmak bilmem neyle ilgili degildir. Cok seven kiskanir safsatasina da inanmayin. Tanimiyordu da guvenemedi diye de kendinizi kandirmayin. Bunun arkasi gelecek. Bir gun makyajinizi cok bulacak baska gun bu saatte watsupta kiminle konusuyorsun diyecek diger gun pantolonun dar ustune uzun bluz giy diyecek....lutfen dikkat edin ve boyle seyler yakalarsaniz onleminizi alin. Umarim ben kuruntu yapiyorumdur ama kiz kardesim olsa ona aynen bunu ogutlerdim yazmadan gecemedim. Insallah hicbiri olmaz hep mutlu olursunuz

Ay ne saçma bi ilişki. Bana güven diye yalvarmayacaksin heralde? Ayrıca oyuna görmediğin halde puanının düşmesinin illaki bir nedeni vardır onu araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…