- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Balonyanak
-
Soci.ble diye bir oyun pembe logolu :)O değil de oyunu merak ettim
Evet çok üzüldüm gerçekten, yalancı konumuna düşmek çok ama çok kötü bir duyguymuş. Yapsam gam yemezdim ama haklı olduğumu bildiğim için yediremedim kendime resmen.Daha ilişkinizin baslarında bir oyunu bu kadar takinti eden biri ileride daha buyuk problemlerde her türlü şeyi yapar. Görüşmemek en iyisi. Bir oyun yüzünden sizi bu kadar üzmemeliydi.
Zaman aşımından kaynaklı bir olaymış :) Yarım kalan oyunlar vardı, onların puanı düşüyor, ceza olarak değildeBence oyunda artık online olup oynamadığınız için sistem ceza olarak her hafta beş puan kırıyor,hatta her hafta beşer puan kırması aslında özünde oyuna girmediğinizi ispat ediyor,bu açıklamayı yazın ona,başka da birşey yazmayın.
Rica ederim canım, halletmenize sevindimGünaydın, konumla ilgili güncelleme yapmayı atlamışım, kusura bakmayın.
Yorumunuzu gerçekten çok beğendim :) en uygun yorum bu oldu bence konuma, ilk hareketiydi ve son da oldu dediğiniz gibi. Tekrarı olmadığı sürece 1 kere yapılan davranışları tolere edebiliyorum ben de, bu da öyle oldu. Kaldı ki güven konusunun çok önemli olduğunu düşünüyorum, güven vermek için de gerçekten çok uğraştım. Ama yeni olduğumuz ve beni çok iyi tanımadığı için bana bu anlamda güven duymaması çok sinirimi bozmadı açıkcası. Yanlış olan tek tavrı olayı abartmasıydı bence, ama baştan söyledim, ben olsam hayatta inanmazdım ona hayatta o derece ortada yalan gibi görünen bir durum var bence. Benim de güven sorunum var, onun tek yanlışı bana bu şekilde ifade etmesi oldu bence.
O gün bana yazdı konuştuk, beni kıskandığı için ( o oyun uygulamasında mesajlaşma da vardı, yazanlar çok fazlaydı özellikle dile getirmedim ama burada çoğu kişi bunu atladı bence, benim cevap verme durumumu düşünerek değil bana yazmaları ihtimali bile sinirlendirmiş onu ) o şekilde tepki verdiğini söyledi. Yapı olarak çok sahiplenici olduğunu önüne geçemediğini ifade etti, o bana yazana kadar buradan bir arkadaş sağolsunhanmadi :) bana yardımcı oldu, oyun uygulamasına mail gönderdim ingilizce metin ile sayesinde, buradan da çok teşekkür ederim canım benim :) Ona da söyledim, cevap bekliyorum diye, cevabı asla istemediğini bu oyun muhabbetini bir daha açmamak üzere kapattığını söyledi bana. Çok kırıldığımı ifade ettim, ona da üzüldü. Ben yine de ültimatom verdim, eğer bir daha bu şekilde karşıma bir olay çıkaracaksan (oyun uygulamasında yine eksiye düşeceğim çünkü kesin, yarım kalan oyunlarım var zaman aşımından dolayı eksiye düşüyorum sorun buymuş) kendine hakim olamayacaksan bu defteri kapatmayalım, bitirelim dedim. O şekilde tatlıya bağladık :)
Merak ettim De teşekkür ederim)Soci.ble diye bir oyun pembe logolu :)
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. İlk ve son olur dediğiniz gibi.Haklısınız, Teşekkür ederim iyi niyetiniz için, güncelleme 3 mesaj üstünüzde, okursanız sevinirim :)
Merhaba, konumu hortlatıcam ama ona nasıl bakıyoruz merak ettim ? Bu arada bir sorun yok, bilmek istedim sadece :)Bu bir app ise google olay en son ne zaman indirip kaldirdiginizi gosteriyor ss atın sussun
Merhaba, konumu hortlatıcam ama ona nasıl bakıyoruz merak ettim ? Bu arada bir sorun yok, bilmek istedim sadece :)
Hanımlar günaydın.
Konu başlığındaki gibi sorunum şu an yalancılıkla itham edilmek. Erkek arkadaşım ile arkadaşken basit bir oyun uygulamasında sürekli oyun oynuyorduk. İlişkimizin adını koyunca kendisinin de ricasıyla hesabımızı da silerek, uygulamayı telefonumuzdan kaldırdık. Fakat beyfendinin ciddi bir güven sorunu olduğundan (olabilir, bu benim için sorun değil, ilişkimizin henüz yeni olmasından kaynaklı güvenmek için sebep arayabilir düşüncesindeyim aynı şekilde ben de öyleyim, ) 2 kere o uygulamayı hala kullanıyor muyum diye kontrol etmiş. İlkinde bana sordu, dürüst olmanı istiyorum diyerek. Ben dedikten sonra uygulamayı hiç kullandın mı ? ne bileyim belki beni kontrol ettin ya da sadece oyun oynadın dedi. Ben de şok oldum, çünkü hesabımı silmiştim, uygulamayı kesinlikle kullanmadım. Ona da söyledim. Kullandığımı da şu şekilde düşünmüş, benim oyunu silmeden önce 90 olan puanım 85' düşmüş durup dururken. O da ister istemez aktif olduğumu düşünmüş. Ben oynamadım deyince üstelemedi, sana inanıyorum ama hesabına giriş yapıldığını da düşünüyorum dedi. Neyse o olay kapandı.
Dün gece yine, aynı konu açıldı 85 olan puanım bu sefer 80'e düşmüş ve bu hafta 1 mağlubiyet kazanmış olarak görünüyorum. Lütfen bana oynadım de seni kontrol ettim de ama sakın yalan söyleme ben oynamadım deme! dedi bana. Arkadaşlar ama ben gerçekten kullanmadım bu oyunu sildiğim gün bir daha asla girmedim. Resmen yapmadığım bi şeyle itham ediliyorum. Uzun bir süre dil döktüm fakat artık iş, kes sesine kadar gelince ben de çıldırdım. Bana suçunu kabul edene kadar tek kelime daha yazma dedi. Şimdi sorarım ben napmalıyım ? Şu an konuşmuyoruz, Sırf güven vermek için yalvarmam mı gerekiyor ? Siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Bir yandan bana yapılsa, beni aptal yerine koyuyor oynamış işte bak mağlup olmuşta derim, ben de inanmayabilirdim. Sonuçta daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi. Bir yandan da o kadar dil döktüm, yalan söyleyen insan anlaşılmaz mı diyorum. Lütfen akıl verir misiniz ne yapacağımı bilemez durumdayım, bu olayı açıklığa kavuşturmadan aramız düzelmeyecek. Ayrıca oyun uygulamasının adı: Soc..ble diye birşey. Bilgisi olan varsa bu konuda paylaşmasını rica ederim..
Merhaba, gördüm evet ama burada son yükleme tarihi değil de hesabı ilk yüklediğim tarih var. Emin misiniz ?Google playe giriyorizz hesabimiza tikliyiruz orada uygulamalar var simdiye kadar inenleri gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?