yalandan gülümsemekten sıkıldım

hiç sağlıklı karar veremediğimin farkındayım, danışacak kimsem olmadığı için konuyu açtım aslında. iyi bir işim var mali müşavirim, bana orada da ofis açarsın buradaki hayatını devam ettirirsin gibi şeyler söyledi. bu konuları bilmeyene kadar ne olabilir ki ailesiyle sınırlı görüşürüm diyordum ama şuan aklımdan boşanmak dışında bir şey geçmiyor. sadece bu konuşma süreci beni çok geriyor

Ooo fıstık gibi meslek ne güzel ne kazanırsak ortak sen calusma derken abisine sizin gibi bu işten anlayan birine danışmak aklına gelmeyen kocaya ne söyleseniz az .Zaten hayal satacak size siz eve o ailesine bakacak . Manipüle etmekte ustadır bazı insanlar hep biz yanlış anlamış falan oluruz .Bence siz gerilmeyin yazdığı şeylerden niyeti çok açık siz kimsenin aile derdini sahiplenmek evlat almak zorunda değilsiniz

bizde çoğu şey hiç ortak olmadı ki çünkü ben hiç maddi bir talepte bulunmadım, zaten benim maddi anlamda bi sıkıntım yok. bu arada sevgililik döneminde bunları görmedin mi diyeceksiniz ama gerçekten görmedim, evet annesiyle bağı güçlüydü, abisi çalışıyordu hatta yeri geldiğinde ondan borç alıyordu. onlar diyarbakıra gittikten sonra değişimler başladı. ya da ben görmeye başladım bilmiyorum

Yooo gormedinizmi demeyeceğim sadece eşiniz keşke baştan memleket aile abi planını size acsaydi belkide siz bu denkleme hiç girmezsiniz .Sizin tek tyapacaginiz açık açık taşınma fikrinizin olmadığını söylemek .Gerçi ikna ederim diye düşünecek belki çocuk olacak onun zoruyla ona uymanizi bekleyecek genelde böyle oluyor .Bence siz artık görmeye başladınız perde kalktı ilk aşk sarhoşluğu geçti gözünüz açıldı .Elbette karar sizin inanın ben kendi hayatımda yapmadığım şeyi yazmam kimse bana millete boşanı diyor kendi yapmaz.diyemez bilen biliyor zaten bunu mesajlarımdan sizde lütfen kararı kendinizi kendi yararınıza olacak şekilde alın .

boşanmayı düşünüyorum ama neyi nasıl yapacağımı nasıl ispat edeceğimi bilmiyorum bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum, manipülatif bi insan olduğu için boşanma evresinde beni suçlayacaktır
Ortada bir çocuk yok.kimin kimi neden suçladığı önemli değil.sen kendini biliyorsun.

abisi 32 yaşında falan bekar, ailesiyle yaşıyor zaten diyarbakıra dönme sebepleri abisiydi çünkü burada da sıkıntı çıkarıyordu ailesine. memurdu istifa etti keyfi olarak
Kocan bir ailen oldugunu unutup her dakika ailesiyle ilgilenicekse ne anlamı kaldı evliliğin bu kadar da bağlılık iyi degil

Kesinlikle taşınmayın

Kocan bir ailen oldugunu unutup her dakika ailesiyle ilgilenicekse ne anlamı kaldı evliliğin bu kadar da bağlılık iyi degil
ben ailemle aynı şehirde olmama rağmen haftada bir kez görüşüyorum, çünkü kendi çekirdek ailemi önemsiyorum. hatta bazen kendimi suçladım acaba benim aile bağlarım mı zayıf onlar kadar bağlı değiliz diye. psikolojimin gün gün bana hissettirmeden bozulduğunu yeni anlıyorum

kocan senden vazgeçmiş sadece gününü bekliyor.

Konu elbet açılacaktır. Konu açılınca ben diyabakıra gitmem diyeceksiniz olayları uzatıp vay şu vay bu diyecektir. O sırada telefonda okuduklarınızıda yüzüne vurursunuz. Ya sizinle mutlu mesut olduğunuz yerde çekirdek ailesiyle evli yaşar ya da boşanır gider. Bu arada bişey çaktırmadan altınlarınız nerde onları ya gidip güvenebileceğiniz birine verin yada satıp parasıyla döviz falan alın annenize verin. Sonuçta takılan ziynet altın sizin hakkınızdır. Boşanıcaz diye pislik yapmasın son dakka

altın mevzusunu da anlatırsam bana tam bi salak diyebilirsiniz, o bahsettiği araba -yani abisine yarısı senin yarısı senin benim dediği araba- benim düğün takılarımla alındı, hoş zaten evlenirken takı olarak da pek bi şey istemedim ailem de sadece mutlu olun gerisi önemli değil dedi.

Siz mutlu olun birşey istemiyoruz denilen ve fedakarlıklarla oluşan evlilikler yürümüyor zaten.. Ben de sizinki gibi benzer konuları yaşadığım için boşandım. Tek farkım yıllarım gitti ve iki çocukla.. Biz olamadık hiçbir zaman hep farklı pencerelerden hayata baktık ve o hep ben ben dedikçe ben de evliliğin içinde bizi bulamadığım için bitirdim.. Zor oldu ama oldu şükür.. Size tek tavsiyem uzatmadan konuşup orta yolu bulamıyorsanız bitirmeniz olur.. Çünkü şimdi tamam denilen şeyler bile gün geçince benim dediğim olacak şeklinde değişebiliyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

teşekkür ederim, gönlümün biran önce ferahlamasını istiyorum

Konuyu açın. Neden düzenimiz dururken oraya gitmek istiyorsun diye. Yani direk telefonu karıştırdım bunu gördüm demek yerine ondan duymaya çalışın. Ama size sormadan böyle bir planlamaya girmiş olması hoş değil. Birde genellemek amaçlı söylemiyorum ama diyarbakırlı tüm arkadaşlarım aile havuzuna çalışıyorlardı, bir gelenek gibi bir şey sanırım.

Bir evlilik bitirmek çok zor, düşüncesi bile insanı yoruyor. Sana direk boşan diyemem ama taşınman hayatının hatası olur. Önceliği sen değilsin eşinin, abisi. Nasıl seninle konuşmadan, senin rızanı almadan “ne kazanırsam yarısı senin” diyebilir abisine. Sanki bekar, yalnız yaşıyor…
Sen “tamam gideriz” dememiş olmana rağmen kesin gidiyormuşsunuz gibi konuşuyor. Aynı şehre taşındığınızda haftanın 4 günü abisiyle vakit geçirir yada eve getirir sürekli. Sürekli abisinin dertleri ön planda olacak. Maddi manevi oraya odaklı olacak. O kadar belli ki. Tamam destek olmak istemesi güzel bir şey ama bu kadarı fazla. Çok güzel bir mesleğiniz var. 1 yıllık evlilik ne ki… tertemiz bir sayfa açarsınız. Sizin altınlarınızla alınan araba kayna hibe edilecek. Sizin huzurunuz kaçacak. Gitmeyin, düzeninizi bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…