hiç sağlıklı karar veremediğimin farkındayım, danışacak kimsem olmadığı için konuyu açtım aslında. iyi bir işim var mali müşavirim, bana orada da ofis açarsın buradaki hayatını devam ettirirsin gibi şeyler söyledi. bu konuları bilmeyene kadar ne olabilir ki ailesiyle sınırlı görüşürüm diyordum ama şuan aklımdan boşanmak dışında bir şey geçmiyor. sadece bu konuşma süreci beni çok geriyorNeyi ispat etmek taşınmak zorunda değilsiniz işten çıkmak büyük hata olur ayrıca zaten sizin evlilik aile ve sorunlu abinin olduğu yere gidince biter .Ben size Bosanin demiyorum ben olsam birorirdim çocuksuz 1 yıllık evlilik başı neyse ortası sonu da öyle oluyor .Başta gitmeyen ne ortada gidiyor ne sonda yüzü güldürüyor.Ha fikir çok ters ise size o koca gider memlekete sizde gidersiniz çocuk yaparsınız koca ailesi ile abi ile bir Ömür yaşarsınız.Cocuk olunca da o bağı koparamaz sürekli uğraşırsınız.Aglayacak birşey yok çocuk yok..Olsa oturup ağlayın bir ömür
abisi 32 yaşında falan bekar, ailesiyle yaşıyor zaten diyarbakıra dönme sebepleri abisiydi çünkü burada da sıkıntı çıkarıyordu ailesine. memurdu istifa etti keyfi olarakAbisi kaç yaşında kendi başının çaresine bakamıyor mu
Ooo fıstık gibi meslek ne güzel ne kazanırsak ortak sen calusma derken abisine sizin gibi bu işten anlayan birine danışmak aklına gelmeyen kocaya ne söyleseniz az .Zaten hayal satacak size siz eve o ailesine bakacak . Manipüle etmekte ustadır bazı insanlar hep biz yanlış anlamış falan oluruz .Bence siz gerilmeyin yazdığı şeylerden niyeti çok açık siz kimsenin aile derdini sahiplenmek evlat almak zorunda değilsinizhiç sağlıklı karar veremediğimin farkındayım, danışacak kimsem olmadığı için konuyu açtım aslında. iyi bir işim var mali müşavirim, bana orada da ofis açarsın buradaki hayatını devam ettirirsin gibi şeyler söyledi. bu konuları bilmeyene kadar ne olabilir ki ailesiyle sınırlı görüşürüm diyordum ama şuan aklımdan boşanmak dışında bir şey geçmiyor. sadece bu konuşma süreci beni çok geriyor
bizde çoğu şey hiç ortak olmadı ki çünkü ben hiç maddi bir talepte bulunmadım, zaten benim maddi anlamda bi sıkıntım yok. bu arada sevgililik döneminde bunları görmedin mi diyeceksiniz ama gerçekten görmedim, evet annesiyle bağı güçlüydü, abisi çalışıyordu hatta yeri geldiğinde ondan borç alıyordu. onlar diyarbakıra gittikten sonra değişimler başladı. ya da ben görmeye başladım bilmiyorumOoo fıstık gibi meslek ne güzel ne kazanırsak ortak sen calusma derken abisine sizin gibi bu işten anlayan birine danışmak aklına gelmeyen kocaya ne söyleseniz az .Zaten hayal satacak size siz eve o ailesine bakacak . Manipüle etmekte ustadır bazı insanlar hep biz yanlış anlamış falan oluruz .Bence siz gerilmeyin yazdığı şeylerden niyeti çok açık siz kimsenin aile derdini sahiplenmek evlat almak zorunda değilsiniz
Yooo gormedinizmi demeyeceğim sadece eşiniz keşke baştan memleket aile abi planını size acsaydi belkide siz bu denkleme hiç girmezsiniz .Sizin tek tyapacaginiz açık açık taşınma fikrinizin olmadığını söylemek .Gerçi ikna ederim diye düşünecek belki çocuk olacak onun zoruyla ona uymanizi bekleyecek genelde böyle oluyor .Bence siz artık görmeye başladınız perde kalktı ilk aşk sarhoşluğu geçti gözünüz açıldı .Elbette karar sizin inanın ben kendi hayatımda yapmadığım şeyi yazmam kimse bana millete boşanı diyor kendi yapmaz.diyemez bilen biliyor zaten bunu mesajlarımdan sizde lütfen kararı kendinizi kendi yararınıza olacak şekilde alın .bizde çoğu şey hiç ortak olmadı ki çünkü ben hiç maddi bir talepte bulunmadım, zaten benim maddi anlamda bi sıkıntım yok. bu arada sevgililik döneminde bunları görmedin mi diyeceksiniz ama gerçekten görmedim, evet annesiyle bağı güçlüydü, abisi çalışıyordu hatta yeri geldiğinde ondan borç alıyordu. onlar diyarbakıra gittikten sonra değişimler başladı. ya da ben görmeye başladım bilmiyorum
Ortada bir çocuk yok.kimin kimi neden suçladığı önemli değil.sen kendini biliyorsun.boşanmayı düşünüyorum ama neyi nasıl yapacağımı nasıl ispat edeceğimi bilmiyorum bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum, manipülatif bi insan olduğu için boşanma evresinde beni suçlayacaktır
Kocan bir ailen oldugunu unutup her dakika ailesiyle ilgilenicekse ne anlamı kaldı evliliğin bu kadar da bağlılık iyi degilabisi 32 yaşında falan bekar, ailesiyle yaşıyor zaten diyarbakıra dönme sebepleri abisiydi çünkü burada da sıkıntı çıkarıyordu ailesine. memurdu istifa etti keyfi olarak
Kesinlikle taşınmayınmerhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?
ben ailemle aynı şehirde olmama rağmen haftada bir kez görüşüyorum, çünkü kendi çekirdek ailemi önemsiyorum. hatta bazen kendimi suçladım acaba benim aile bağlarım mı zayıf onlar kadar bağlı değiliz diye. psikolojimin gün gün bana hissettirmeden bozulduğunu yeni anlıyorumKocan bir ailen oldugunu unutup her dakika ailesiyle ilgilenicekse ne anlamı kaldı evliliğin bu kadar da bağlılık iyi degil
siz canım kadınların sayesinde hemen :) çalıştığım için suan evde konuşacağımNe zaman yüzleşeceksiniz
kocan senden vazgeçmiş sadece gününü bekliyor.merhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil terbiyesize bak ya nasıl senden habersiz abisine çalışma ben bakarım diyebilir Bence sizi gözden çıkardı evliliğinisiz canım kadınların sayesinde hemen :) çalıştığım için suan evde konuşacağım
altın mevzusunu da anlatırsam bana tam bi salak diyebilirsiniz, o bahsettiği araba -yani abisine yarısı senin yarısı senin benim dediği araba- benim düğün takılarımla alındı, hoş zaten evlenirken takı olarak da pek bi şey istemedim ailem de sadece mutlu olun gerisi önemli değil dedi.Konu elbet açılacaktır. Konu açılınca ben diyabakıra gitmem diyeceksiniz olayları uzatıp vay şu vay bu diyecektir. O sırada telefonda okuduklarınızıda yüzüne vurursunuz. Ya sizinle mutlu mesut olduğunuz yerde çekirdek ailesiyle evli yaşar ya da boşanır gider. Bu arada bişey çaktırmadan altınlarınız nerde onları ya gidip güvenebileceğiniz birine verin yada satıp parasıyla döviz falan alın annenize verin. Sonuçta takılan ziynet altın sizin hakkınızdır. Boşanıcaz diye pislik yapmasın son dakka
Siz mutlu olun birşey istemiyoruz denilen ve fedakarlıklarla oluşan evlilikler yürümüyor zaten.. Ben de sizinki gibi benzer konuları yaşadığım için boşandım. Tek farkım yıllarım gitti ve iki çocukla.. Biz olamadık hiçbir zaman hep farklı pencerelerden hayata baktık ve o hep ben ben dedikçe ben de evliliğin içinde bizi bulamadığım için bitirdim.. Zor oldu ama oldu şükür.. Size tek tavsiyem uzatmadan konuşup orta yolu bulamıyorsanız bitirmeniz olur.. Çünkü şimdi tamam denilen şeyler bile gün geçince benim dediğim olacak şeklinde değişebiliyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..altın mevzusunu da anlatırsam bana tam bi salak diyebilirsiniz, o bahsettiği araba -yani abisine yarısı senin yarısı senin benim dediği araba- benim düğün takılarımla alındı, hoş zaten evlenirken takı olarak da pek bi şey istemedim ailem de sadece mutlu olun gerisi önemli değil dedi.
teşekkür ederim, gönlümün biran önce ferahlamasını istiyorumSiz mutlu olun birşey istemiyoruz denilen ve fedakarlıklarla oluşan evlilikler yürümüyor zaten.. Ben de sizinki gibi benzer konuları yaşadığım için boşandım. Tek farkım yıllarım gitti ve iki çocukla.. Biz olamadık hiçbir zaman hep farklı pencerelerden hayata baktık ve o hep ben ben dedikçe ben de evliliğin içinde bizi bulamadığım için bitirdim.. Zor oldu ama oldu şükür.. Size tek tavsiyem uzatmadan konuşup orta yolu bulamıyorsanız bitirmeniz olur.. Çünkü şimdi tamam denilen şeyler bile gün geçince benim dediğim olacak şeklinde değişebiliyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Konuyu açın. Neden düzenimiz dururken oraya gitmek istiyorsun diye. Yani direk telefonu karıştırdım bunu gördüm demek yerine ondan duymaya çalışın. Ama size sormadan böyle bir planlamaya girmiş olması hoş değil. Birde genellemek amaçlı söylemiyorum ama diyarbakırlı tüm arkadaşlarım aile havuzuna çalışıyorlardı, bir gelenek gibi bir şey sanırım.merhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?