yalandan gülümsemekten sıkıldım

üzüldüm buna ama boşanırken altınları verdiğinizi ispat ederseniz arabayı alırsınız ya da ne kadar katılım payı varsa hak olarak size ait onu alırsınız. Sizin evlilik sürmeyecek gibi duruyor. Başka şeyler sormadık çünkü diğer konularda eşiniz iyi olsaydı zaten buraya konu açmaz mutlululuğunuz uğruna mesajıda sineye çeker o şehrede taşınırdınız. Belliki mutlu değilsiniz. Zaman kaybetmeyin bence

bu sitede 3. falandır bunu dediğim: boşannnn.
inanılmaz saçma bir eşiniz var. arabam ikimizin maaşım senin bilmemne hayatımda daha saçma bi şey duymadım. kime yaranmaya çalışıyorsa artık.

önceliğin ben olmadığım bir evliliği sürdürmektense yorulurum, zamanla alışırım daha iyi. bir gecede bu kadar yorulduysam benim için çok kolay geçeceğini düşünmüyorum ama yapılabilecek bi şey yok, dönülse bile aynı sonuçlanacak

Düğün takısıyla araba alındıysa ki siz 1 yıllık evlisiniz araba 700-800 olsa size baya altın takilmis

boşanmayı düşünüyorum ama neyi nasıl yapacağımı nasıl ispat edeceğimi bilmiyorum bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum, manipülatif bi insan olduğu için boşanma evresinde beni suçlayacaktır
bu kadar pasif olmayın okumuş mali müşavir olmuşsunuz
komik gelecek ama konuşmaları en kısa sürede ekran görüntüsü alıp kendinize atın yarın öbürgün böyle biey yok dediğinde kanıtınız olsun

konuyu açın mesajlaşmaları gördüm asssslaa taşınmam diyin korkmayın
çok sıkı korunun
bu abi ile çok uğraşırsınız çoook

görüntüler bende, dün akşam kendime attım görüntüleri. öncelikle konuşup bu durumu soracağım yok derse ekran görüntülerini göstereceğim inkar edecek bi durumu kalmaz. ben gerçekten 1 yılda o kadar duygularımı yitirmişim ki tamamen onun kontrolünde olmuşum pasifliğimi bile görmemişim her şeye okey diye diye. dediğim gibi dün gece mesajları görmeseydim belki hala devam edecektim. tamamen anlık bir hisle baktım ve ilk defa telefonuna girdim

onlar takmadı ki bi şey sadece 2-3 bilezik o kadar. ailemin akrabalarımızın taktıkları vardı evet
ailenizin akrabalarınızın taktığı altınlarını nasıl verdiniz ya, gözünüze perde inmiş o dönem sanırım.

Zeytin yağı gibi üste çıkmaya calisacaktir manupile edecektir ağlamayın sakın kavga ederken

her tartıştığımızda ağlıyordum ama inanın iyi ki buraya yazdım kendimden daha eminim artık
Olabilir hepimiz bu yollardan geçiyoruz şimdi var ya ezer geçerim gözümden tek damla yaş çıkmaz. Bir de ben düşüncelerini çok önemserdim eşimin hani bana mesela “yemeklerin kötü” dese oturur yemeklerimi iyileştirmeye çalışırdım yine olmamış derse oturur ağlardım şimdi “ben de çalışıyorum o zaman zikkim ye” diyorum. Ailesini eleştirince kötü kalplisin derdi oturur ağlardım şimdi hemen yapıştırıyorum “sanki sen ve ailen meleksiniz ayyy” diye dalga geçip bir kahkaha patlatiyorum kısacası güçlü ol

Allah yüzüne bakmış
dikkatli olun ve sizi manipule etmesine izin vermeyin
gelişmeleri de bize yazın

Okumamış gibi davran bence ama konu olduğu zaman yine gitmek istemedigini burda doğup büyüdüğünü ve yine burda kalmak istediğini söyle.Kabul etmese de sonucunu kendi düşünsün.

Okumamış gibi davran bence ama konu olduğu zaman yine gitmek istemedigini burda doğup büyüdüğünü ve yine burda kalmak istediğini söyle.Kabul etmese de sonucunu kendi düşünsün.
dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum ya olmuyor, yüz ifademden de anlaşılıyor. sakin kalmak için akşam eve gitmeden sahilde en azından oturup sakinleşmek istiyorum. dün bana yeni telefon almak istediğini söyledi (bu arada gitmeye ikna etmek için telefon konusuna girdiğinden eminim çünkü bugüne kadar bi şey almadı), tabi ben mesajı görmüştüm o hışımla istemiyorum hiçbir şey falan deyince şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…