- 4 Aralık 2022
- 1.162
- 1.422
- 63
- 36
Konuyu unutmuş gibi buradaki hayallerinden bahset.Önce bir sakinleş tabi.Şöyle düşün sen istemedikten sonra zorla götüremez ya.En fazla o ısrarla gitmek isterse yolları ayirirsiniz.Çocugun olmaması büyük avantaj,bu süreçte de çocuk düşünme.dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum ya olmuyor, yüz ifademden de anlaşılıyor. sakin kalmak için akşam eve gitmeden sahilde en azından oturup sakinleşmek istiyorum. dün bana yeni telefon almak istediğini söyledi (bu arada gitmeye ikna etmek için telefon konusuna girdiğinden eminim çünkü bugüne kadar bi şey almadı), tabi ben mesajı görmüştüm o hışımla istemiyorum hiçbir şey falan deyince şaşırdı
bu süreçte yanına yaklaşacağımı bile sanmıyorum, kendime olan güvenim bile gitti. düşünüp duruyorum o zaman neden sözde beni çok severek benimle evlendi diye ya da ben kendime neden bunu yaptımKonuyu unutmuş gibi buradaki hayallerinden bahset.Önce bir sakinleş tabi.Şöyle düşün sen istemedikten sonra zorla götüremez ya.En fazla o ısrarla gitmek isterse yolları ayirirsiniz.Çocugun olmaması büyük avantaj,bu süreçte de çocuk düşünme.
Yani yazıp yazıp seni üzmek de istemiyorum ama hep sen vermişsin adam sana Bir hediye bile almadı mı yani bunca zamandır? Nereden buldun bunu be bacım...çünkü bugüne kadar bi şey almadı
Seviyordur tabii de işin içinde maddi imkanlar da var...düşünüp duruyorum o zaman neden sözde beni çok severek benimle evlendi diye ya da ben kendime neden bunu yaptım
evlenmeden çok uzun süre önce bi ilişkim olmuştu öyle bir ciddiyet falan da yoktu aşırı ilgili her hafta çiçek hediye alan biriydi, ben artık zaman geçirmek istemediğim olacaksa ciddi bi şey olsun diye düşündüğüm için ayrıldım. eşimle tanışınca da hiç çiçek hediye beklentisine girmedim çünkü ben tatlı su balığıyım ya sanki, beni seviyor zaten sevgi daha önemli dedim böyle bir karar aldım taa ki aydınlanana kadarYani yazıp yazıp seni üzmek de istemiyorum ama hep sen vermişsin adam sana Bir hediye bile almadı mı yani bunca zamandır? Nereden buldun bunu be bacım...
Seviyordur tabii de işin içinde maddi imkanlar da var...
Diyarbakıra gitmeyi aklından çıkar.Sakın kabul etme gitmeyi.Hayatın biter bu net.Adama bak ne kazanırsam ikimizinmiş.Terbiyesiz.B….k yesin kardeşi.merhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?
ailesini özlemesi kadar doğal bi durum yok sonuçta benim ailem mersinde onları görebiliyorum ama o buradan bile manipüle ediyor, sen aileni istediğin zaman görebiliyorsun gibisinden, vicdan yaptırtmaya çalışıyor ama haberi yok işte gerçeği bildiğimden. söyledikten sonra az çok tepkilerini tahmin edebiliyorum.Zor bir durum ama ağlamamaya çalış ve net ol.Ağlamaz net kararlı olursan üzerine çok fazla gelemez.Ne söyleyeceklerini kafanda netleştir.Çok güzel kapak olacak laflar yazmış ,burada caaanım kadınlar.Ve çok doğru yerden bakmışlar olaya,suçlu olduğun ve hissettireceği hiçbir tarafın yok.Mersinde evlendiniz ve baştan gitme planınız yoktu.Ha şartlar değişir beraber sizin için en iyi olacak başka bir şehire taşınırsınız ama...Adam abisine bakacak, anasını özlemiş oldu canım,tüm düzenini onlara göre mi değiştireceksin.Oldu ki aile başka bir şehirde yaşamaya karar verdi o zamanda hadi onların arkasından oraya mı gidecek.
Elbette size ofis açar ve çalışmanızı sağlar o konuda hiç tereddütünüz olmasın. Malum o abisine bakarken siz de çalışıp ona ve eve bakacaksınız normal olarak.hiç sağlıklı karar veremediğimin farkındayım, danışacak kimsem olmadığı için konuyu açtım aslında. iyi bir işim var mali müşavirim, bana orada da ofis açarsın buradaki hayatını devam ettirirsin gibi şeyler söyledi. bu konuları bilmeyene kadar ne olabilir ki ailesiyle sınırlı görüşürüm diyordum ama şuan aklımdan boşanmak dışında bir şey geçmiyor. sadece bu konuşma süreci beni çok geriyor
Şu anki hislerini çok iyi anlatıyorum,insan istese de içinden gelmiyor yaklaşmak.Kusura bakmasın çok istiyorsa kendisi gitsin.bu süreçte yanına yaklaşacağımı bile sanmıyorum, kendime olan güvenim bile gitti. düşünüp duruyorum o zaman neden sözde beni çok severek benimle evlendi diye ya da ben kendime neden bunu yaptım
Birde sende calışıyorsun şuan bıle senın kazancını evde yatması ıcın abısıne yedırıyordur.Kocan senin rızan olmadan başka bir şehre taşınmaya çoktan karar vermiş
Sen neden hala yüzüne gülümsemeye çalışıyorsun
Böyle yaparsan tabii ki seni hiçbir şeye saymaz
İşte beni üzen de bu ya neden evlendi ki neden evlendim ki 1 yıl evet kısa bi süre ama sevgililik dönemimiz de vardı ve severek evlendiğim için, ailemin istememesine rağmen kabul ettirdiğim için kendimden utanıyorum. Bu saatten sonra yapacağım şey aileme daha iyi bir evlat olanbilmekBir ömür feda edeceğinize bir yılı feda edin. O da hayatını abisiyle paylaşsın.
Neden evleniyorlar bunlar, eve koca, çocuğa baba olmayacaksa ne diye milletin düzenini bozuyorlar?
Çok iyi düşünün ve lütfen bencil olun.
Kendisi aracıyla esnaf kuryelik yapıyor o yüzden kullanabileceğim bir araç değil, benim de yanaklarını öyle bi sıkasım geliyor ki :))Birde sende calışıyorsun şuan bıle senın kazancını evde yatması ıcın abısıne yedırıyordur.
Konuyu okurken bende dıyarbakırda yasadım mersınden daha olanaklı ve guzel bır sehır dıyecektımkı ,sonrakı durum apayrı
Beyzademın kendı ne ıs yapıyormuskı abısını dınlendırecekmıs
Ayrıca siz araba kullanmıyormusunuz,abısıyle paylaşıyor cok şeker birisi yanaklarını sıkasım geldi
Aileler istemeyince genelde o iş olmuyor maalesef. Nerden dönersen kardır bacım sıkma canını daha geç olmadan gördün bencil herifin yüzünü.İşte beni üzen de bu ya neden evlendi ki neden evlendim ki 1 yıl evet kısa bi süre ama sevgililik dönemimiz de vardı ve severek evlendiğim için, ailemin istememesine rağmen kabul ettirdiğim için kendimden utanıyorum. Bu saatten sonra yapacağım şey aileme daha iyi bir evlat olanbilmek
Taşınma mevzusu kesinlikle yok zaten muhabbeti açılınca kapanacak benim şuan üzüldüğüm içinde bulunduğum durum 1 günde ne kadar yıpranılabilirse o kadar yıprandım diyebilirimSakın taşınma sakın. Millet uzaklaşmaya çalışıyor sen taşınmak istiyor diyorsun. Keşke biz de uzak illerde olsaydık. Şuan gitmeye çalışıyorum hatta. Ki bu kadar düşkün değil eşim. Adam seni çantada keklik görüyor ki abisiyle rahat rahat yazışıyor
Ayrilmayi düşündünüz mü?merhabalar, diğer konularım hep hamilelik ile alakalıydı ve şimdi diyorum ki iyi ki çocuğum olmamış. Konum uzun olabilir ama anlatacak kimsem yok. 1 yıllık evliyim, eşim ailesine çok düşkün hem de fazlasıyla. biz eşimle mersinde tanıştık ben doğma büyüme buralıyım, o ve ailesi memleketleri diyarbakırdan mersine sonradan taşınmışlar. evlendikten sonra ailesi diyarbakıra geri döndüler. eşimin çekirdek ailesine daha çok yönelir diye düşünürken tam aksine onlar gittikten sonra bana her ne kadar belli etmese de içten içe çok sıkılmaya başladı. ailesi sonuçta özleyebilir. eşimin sorunlu bir abisi var, abisinin dertlerini kendine dert ediyor ve bu bütün hayatına sirayet ediyor. devamlı telefondalar ailesiyle. sorunum şu, bana diyarbakıra yerleşmek istediğini söyledi fikrimi sordu ben de gidersem zorlanacağımı yapayacağımı burada düzenli bi işimin olduğunu söyledim. alışırsın falan deyip konu aralıkta kaldı ben de mevzuyu unutmuştur diye düşündüm. bugüne kadar asla huyum olmayan bi şeyi yaptım ve utanıyorum bundan. dün o duşa girerken telefonunu kurcaladım ve abisiyle olan mesajlarını gördüm. mesajda abisine oraya gelince arabam ikimizin olacak ne kazanırsak yarıya yarıya demiş sen çalışma dinlen demiş. dünden beri yüzüne yapmacık bi şekilde gülümsemekten sıkıldım, her boşlukta ağlıyorum. normalde de çok duygusal bir insanım. yüzüne vursam neden telefonumu kurcaladın dicek, nasıl yapacağım bilmiyorum. olayları abartmıyorum değil mi?
Bu olayı daha dün öğrendiğim için kendisiyle konuşmadım, aklımda sadece ayrılmak var başka oluru yok gibiAyrilmayi düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?