yalandan gülümsemekten sıkıldım

Konuyu unutmuş gibi buradaki hayallerinden bahset.Önce bir sakinleş tabi.Şöyle düşün sen istemedikten sonra zorla götüremez ya.En fazla o ısrarla gitmek isterse yolları ayirirsiniz.Çocugun olmaması büyük avantaj,bu süreçte de çocuk düşünme.

bu süreçte yanına yaklaşacağımı bile sanmıyorum, kendime olan güvenim bile gitti. düşünüp duruyorum o zaman neden sözde beni çok severek benimle evlendi diye ya da ben kendime neden bunu yaptım

çünkü bugüne kadar bi şey almadı
Yani yazıp yazıp seni üzmek de istemiyorum ama hep sen vermişsin adam sana Bir hediye bile almadı mı yani bunca zamandır? Nereden buldun bunu be bacım...

düşünüp duruyorum o zaman neden sözde beni çok severek benimle evlendi diye ya da ben kendime neden bunu yaptım
Seviyordur tabii de işin içinde maddi imkanlar da var...

Yani yazıp yazıp seni üzmek de istemiyorum ama hep sen vermişsin adam sana Bir hediye bile almadı mı yani bunca zamandır? Nereden buldun bunu be bacım...

Seviyordur tabii de işin içinde maddi imkanlar da var...
evlenmeden çok uzun süre önce bi ilişkim olmuştu öyle bir ciddiyet falan da yoktu aşırı ilgili her hafta çiçek hediye alan biriydi, ben artık zaman geçirmek istemediğim olacaksa ciddi bi şey olsun diye düşündüğüm için ayrıldım. eşimle tanışınca da hiç çiçek hediye beklentisine girmedim çünkü ben tatlı su balığıyım ya sanki, beni seviyor zaten sevgi daha önemli dedim böyle bir karar aldım taa ki aydınlanana kadar

Diyarbakıra gitmeyi aklından çıkar.Sakın kabul etme gitmeyi.Hayatın biter bu net.Adama bak ne kazanırsam ikimizinmiş.Terbiyesiz.B….k yesin kardeşi.

Zor bir durum ama ağlamamaya çalış ve net ol.Ağlamaz net kararlı olursan üzerine çok fazla gelemez.Ne söyleyeceklerini kafanda netleştir.Çok güzel kapak olacak laflar yazmış ,burada caaanım kadınlar.Ve çok doğru yerden bakmışlar olaya,suçlu olduğun ve hissettireceği hiçbir tarafın yok.Mersinde evlendiniz ve baştan gitme planınız yoktu.Ha şartlar değişir beraber sizin için en iyi olacak başka bir şehire taşınırsınız ama...Adam abisine bakacak, anasını özlemiş oldu canım,tüm düzenini onlara göre mi değiştireceksin.Oldu ki aile başka bir şehirde yaşamaya karar verdi o zamanda hadi onların arkasından oraya mı gidecek.

ailesini özlemesi kadar doğal bi durum yok sonuçta benim ailem mersinde onları görebiliyorum ama o buradan bile manipüle ediyor, sen aileni istediğin zaman görebiliyorsun gibisinden, vicdan yaptırtmaya çalışıyor ama haberi yok işte gerçeği bildiğimden. söyledikten sonra az çok tepkilerini tahmin edebiliyorum.

Elbette size ofis açar ve çalışmanızı sağlar o konuda hiç tereddütünüz olmasın. Malum o abisine bakarken siz de çalışıp ona ve eve bakacaksınız normal olarak.

bu süreçte yanına yaklaşacağımı bile sanmıyorum, kendime olan güvenim bile gitti. düşünüp duruyorum o zaman neden sözde beni çok severek benimle evlendi diye ya da ben kendime neden bunu yaptım
Şu anki hislerini çok iyi anlatıyorum,insan istese de içinden gelmiyor yaklaşmak.Kusura bakmasın çok istiyorsa kendisi gitsin.

Kocan senin rızan olmadan başka bir şehre taşınmaya çoktan karar vermiş

Sen neden hala yüzüne gülümsemeye çalışıyorsun

Böyle yaparsan tabii ki seni hiçbir şeye saymaz
Birde sende calışıyorsun şuan bıle senın kazancını evde yatması ıcın abısıne yedırıyordur.
Konuyu okurken bende dıyarbakırda yasadım mersınden daha olanaklı ve guzel bır sehır dıyecektımkı ,sonrakı durum apayrı
Beyzademın kendı ne ıs yapıyormuskı abısını dınlendırecekmıs
Ayrıca siz araba kullanmıyormusunuz,abısıyle paylaşıyor cok şeker birisi yanaklarını sıkasım geldi

İşte beni üzen de bu ya neden evlendi ki neden evlendim ki 1 yıl evet kısa bi süre ama sevgililik dönemimiz de vardı ve severek evlendiğim için, ailemin istememesine rağmen kabul ettirdiğim için kendimden utanıyorum. Bu saatten sonra yapacağım şey aileme daha iyi bir evlat olanbilmek

Kendisi aracıyla esnaf kuryelik yapıyor o yüzden kullanabileceğim bir araç değil, benim de yanaklarını öyle bi sıkasım geliyor ki :))

Aileler istemeyince genelde o iş olmuyor maalesef. Nerden dönersen kardır bacım sıkma canını daha geç olmadan gördün bencil herifin yüzünü.

Niye yalandan gülüyorsunuz kıyameti koparın ona dert olsun. Size yazık değil mi, elalemin sünepesinin derdini çekiyorsunuz. Ailesini tercih ederse kapı orada. Böyle adamlardan hayır bekleme zaten

Sakın taşınma sakın. Millet uzaklaşmaya çalışıyor sen taşınmak istiyor diyorsun. Keşke biz de uzak illerde olsaydık. Şuan gitmeye çalışıyorum hatta. Ki bu kadar düşkün değil eşim. Adam seni çantada keklik görüyor ki abisiyle rahat rahat yazışıyor

Taşınma mevzusu kesinlikle yok zaten muhabbeti açılınca kapanacak benim şuan üzüldüğüm içinde bulunduğum durum 1 günde ne kadar yıpranılabilirse o kadar yıprandım diyebilirim

Ayrilmayi düşündünüz mü?

Telefon karıştırmayı hiç doğru bulmam normalde fakat konudan konuya değişiyormuş siz sürekli çaktırmadan baksanız bile birşey demem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…