Yalnız başına şehir dışı gezisi yapmak?

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Kızlar biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Tek başıma bir yerlere gidicem. Ama bu ilk olacak. Yani biraz da korkuyorum. Tek başınıza bayan halinizle gittiğiniz, bir kaç günlük tatiller oldu mu? Nasıl geçirdiniz?

Geçen seneye kadar olmuştu. En son Van a gitmiştim. Haftasonu uçakla gidip döndüm iki günlük harika bir kafa dinleme oldu. Antep, Diyarbakır, Bursa, İstanbul, Ayvalık bunun gibi bi kaç il daha tek başıma gittiğim yerlerden. Kalacak yeri güvenilir seçip gece çok geç saate kalmıyordum ama gezerken yine de tedbir amaçlı. Bence para ve fırsat varken her bekar kadının evlenmeden kendisi için yapması gereken bir güzellik👍

Kızlar biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Tek başıma bir yerlere gidicem. Ama bu ilk olacak. Yani biraz da korkuyorum. Tek başınıza bayan halinizle gittiğiniz, bir kaç günlük tatiller oldu mu? Nasıl geçirdiniz?

3 günlük oldu benim ama çok sıkıldım 😂😂😂 daha da tek tatil yapmadım .

Bayan halinizle gitmeyin bence, bayılırsınız.😂

Misler gibi... kimseye ayak uydurmak zorunda kalmiyorsunuz istediginiz seyi rahat rahat yapabiliyorsunuz. Cok gittim. Bana kalsa hepte kendim gitmek isterdim. Gittiginiz bolgeye göre degisiyor. Once nereye gireceğinize karar verin. Sonra kalacaginiz yeri ayarlayin gezilecek yapilacak yenilecek seylerini arastirin. Kendinize uygun bir plan yapip tatilinizin keyfini çıkarın.

"bayan" halinizle derken? Kadın olmanızdan başta kendiniz ezik hissederseniz bir şey yapamazsınız zaten

Tek başımıza gittiğimizde pansiyon mu otel mi hangisi daha güvenli. Ömrüm vefa ederse seneye salgın bitince gitmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz yerler var mı?

Gittim ve çok da keyif almıştım. İşim olsun hafta sonu bile olsa çıkıp gidecem inşallah. Yalnız gezip eğlenmeyi ayrı seviyorum.🤩

Tek başımıza gittiğimizde pansiyon mu otel mi hangisi daha güvenli. Ömrüm vefa ederse seneye salgın bitince gitmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz yerler var mı?
İkisi de güvenli.
Tek başınıza gittiginizde 'aha boş gadin odasi' diye odanıza saldirmayacaklar ya, korktuğunuz,güvensiz bulduğunuz kısmı neresi?
Bence kamp yapmak bile güvenli. Ama daha guvenli olsun diye paralı kampingleri tutmakta yarar var. En azından bir muhatapin oluyor. Yine de eğer civarı kalabalıksa ücretsiz kampinglerde de güvenlik problemi yaşadığım olmamıştı.

*Eğer aynı odada başka biriyle olmaktan çok aşırı rahatsız olacaksanız misafirhaneleri,öğretmen evlerini ve couchsurfing/paylaşımlı airbnb evlerini tercih etmeyin yeterli

ayy en sevdiğim.. ilk deneyimim bodrumdu :D valla çok guzeldi..
siz kendnizi bildikten sonra ..

Harika bi deneyim bence :)
Kendini inanılmaz özgür hissediyorsun
Kendinle vakit geçirmek çok iyi geliyor
Ve öz güvenini de artırıyor...

Benim ilk deneyimim Mersin'di.Bi hafta kalmıştım inanılmaz iyi gelmişti.
Sonra devam ettim yalnız tatil yapmaya her fırsatta ama bu sefer de hiç plan yapmadan sırt çantamı alıp gitmeye başladım.Kalacak yeri orda arayıp buluyordum ki bu daha da hoşuma gitmişti :)
Çeşme-Alaçatı, Antalya, Olimpos'a bu şekilde plansız gittim.
Geçen yaz da Ayvalık'a yine yalnız gittim..

Sanırım bekarlıkta en çok özleyeceğim şey sırt çantamı alıp bi yerlere kaçmalarım olacak :)

Back
X