Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Tek başıma bir yerlere gidicem. Ama bu ilk olacak. Yani biraz da korkuyorum. Tek başınıza bayan halinizle gittiğiniz, bir kaç günlük tatiller oldu mu? Nasıl geçirdiniz?
3 haftalık hamilelik nasıl oluyor ogrendiğimizde zaten 1 aylık olmuyormuyuz cok şaşırdım3 günlük oldu benim ama çok sıkıldımdaha da tek tatil yapmadım .
Bayan halinizle gitmeyin bence, bayılırsınız.Kızlar biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Tek başıma bir yerlere gidicem. Ama bu ilk olacak. Yani biraz da korkuyorum. Tek başınıza bayan halinizle gittiğiniz, bir kaç günlük tatiller oldu mu? Nasıl geçirdiniz?
Misler gibi... kimseye ayak uydurmak zorunda kalmiyorsunuz istediginiz seyi rahat rahat yapabiliyorsunuz. Cok gittim. Bana kalsa hepte kendim gitmek isterdim. Gittiginiz bolgeye göre degisiyor. Once nereye gireceğinize karar verin. Sonra kalacaginiz yeri ayarlayin gezilecek yapilacak yenilecek seylerini arastirin. Kendinize uygun bir plan yapip tatilinizin keyfini çıkarın.Kızlar biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Tek başıma bir yerlere gidicem. Ama bu ilk olacak. Yani biraz da korkuyorum. Tek başınıza bayan halinizle gittiğiniz, bir kaç günlük tatiller oldu mu? Nasıl geçirdiniz?
"bayan" halinizle derken? Kadın olmanızdan başta kendiniz ezik hissederseniz bir şey yapamazsınız zatenKızlar biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Tek başıma bir yerlere gidicem. Ama bu ilk olacak. Yani biraz da korkuyorum. Tek başınıza bayan halinizle gittiğiniz, bir kaç günlük tatiller oldu mu? Nasıl geçirdiniz?
Ezik hissetmek değil de başıma birşey gelir mi korkusu. Özellikle ailem bunu bana çok hissettiriyor."bayan" halinizle derken? Kadın olmanızdan başta kendiniz ezik hissederseniz bir şey yapamazsınız zaten
3 haftalık hamilelik nasıl oluyor ogrendiğimizde zaten 1 aylık olmuyormuyuz cok şaşırdım
hayırlı olsun bu arada![]()
İkisi de güvenli.Tek başımıza gittiğimizde pansiyon mu otel mi hangisi daha güvenli. Ömrüm vefa ederse seneye salgın bitince gitmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz yerler var mı?