Yalnız bir yolcunun geri sayımı

Hislerime tercüman olmuşsun. Uzun zamandır ilk defa birinin ne hissettiğimi gerçekten anladığını düşündüm. Bu bile çok önemli benim için. Teşekkür ederim. :31:

Senin gibi hisseden en az 4-5 arkadaşım daha var kuzum , rica ederim :1: hepsiyle aynı zamanlarda yurtdışına göçtük :1:

İstediğin zaman mesaj atabilirsin bana , derdin olursa ortak olurum :1:

Doğup büyüdüğüm evin kapısından uzun süre dönmemek üzere çıkmama birkaç saat kaldı. Sanki çok önemli bir şeyleri yarım bırakmışım, bir şeyler unutmuşum gibi hissediyorum. Vedalaşmaya gelenlerden ağlayanlar oldu, ben bir damla gözyaşı dökemedim daha. Beynimin içi donmuş gibi. Henüz gideceğimi de kabullenebilmiş değilim. Sanırım gerçekten gidiyor olduğumu uçağa binerken anlayacağım...

Merhaba sevgili kk üyeleri,

Dün akşam uzun bir yolculuğun ardından kampüse ulaştım. Odama yerleştim. Bir kaç ufak tefek aksilik dışında çok sorun yaşamadım. Daha okula gelmeden insanlarla tanışmaya başlasam da akşam olunca bir hüzün çöktü. Tam yurdun önündeki bankta otururken ağlamaya başlıyordum ki yanıma başka uluslarası öğrenci bir kız geldi ağlamam geçti :ssz: Bu hafta ister istemez biraz hüzünlü ve endişeli geçecek sanırım. Neyse ki bu hafta hoşgeldiniz haftası ve sadece okul kayıt işleri ile öğrenci etkinliklerine ayrılmış. Bu biraz olsun beni rahatlatıyor. Buraya gelmeden önce de bana destek ve moral veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, durumumdan sizleri yine haberdar edeceğim. Hepinizi çok öpüyorum :16:

Merhaba sevgili kk üyeleri,

Dün akşam uzun bir yolculuğun ardından kampüse ulaştım. Odama yerleştim. Bir kaç ufak tefek aksilik dışında çok sorun yaşamadım. Daha okula gelmeden insanlarla tanışmaya başlasam da akşam olunca bir hüzün çöktü. Tam yurdun önündeki bankta otururken ağlamaya başlıyordum ki yanıma başka uluslarası öğrenci bir kız geldi ağlamam geçti :ssz: Bu hafta ister istemez biraz hüzünlü ve endişeli geçecek sanırım. Neyse ki bu hafta hoşgeldiniz haftası ve sadece okul kayıt işleri ile öğrenci etkinliklerine ayrılmış. Bu biraz olsun beni rahatlatıyor. Buraya gelmeden önce de bana destek ve moral veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, durumumdan sizleri yine haberdar edeceğim. Hepinizi çok öpüyorum :16:

Çook sevindim canım Hayırlı Olsun (:

Back
X