- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.865
- 898
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Ben asıl böyle tipleri tanıştırmaya yeltenen insanları anlamıyorum. Hayır yani adam yeminli resmen kimseyle aşk yaşamamaya. Tanıştıran insanlardaki kafayı ciddi ciddi anlamadım, kusura bakma da.
Bu adamın ciddi sorunları var. Asosyallikten öte şeyler bence psikolojik bir rahatsızlığı olabilir. He diyorsan ben bu adama çok aşık oldum, onunla olmak istiyorum diye devam et ama enerjin tukenecektir. Son kalan enerjini de böyle birine harcama. Yeniden enerji toplamaya bak bence, kafa dinle..
Bu harikaymışşşşBugün okuduğum bir yazıyı paylaşmak istedim:
Daha bir öncekinin taziyesi bitmeden,yenisini hayatına alırsın,
Boşluk nedir bilmezsin,
Birinden ayrılığın tecrübesini kazanmadan,aynısının güncellenmişini bulursun.
Tanışma sürecini kafeye gitmek,film izlemek,öpüşmek zannedersin,
Tanıma olmadan nişan takarsın,
nişanlılık sürecini koltuk seçmeyle,
davetiye yazmayla geçirirsin,
"Ben ne yapıyorum" diye hiç düşünmezsin,
Uyumsuz olduğunu fark etmene rağmen başarısız görünmemek,pişman olmamak için ayrılmazsın,
%100 mutsuz olacağını bildiğin halde nişan atmayı yarı boşanma sanıp devam edersin,
Çevrenin lafıyla kendini artıları görmeye zorlarsın,
Kadının güzelliğine, erkeğin gelirine aldanır,onların herşeyi çözeceğini sanırsın,
Bari ayrılamayacağım deyip intikamla,
Sonbaharda kır düğünü istersin,
Asgari ücretli eşinden burnun kadar tek taş,
Yeni evlenen eşinden annen gibi yemek yapmasını istersin,
5 yıl flört eder,1. Yıl boşanma planı yaparsın,
Elma aldım, armut çıktı dersin..
Bir kere toptan ayrılamamanın bedelini, eşinle beraber morgıç kredisi gibi ölene kadar taksit taksit ödersin.
SERHAT YABANCI
Aile-Evlilik-Yetişkin Terapisti
Bu tiplerde ıssız adamdan sonra türedi. Cool olacağım derken insanlıktan çıkmışlar.
Kovaburcu neymiş bu adamın?
Olmaz diyemem adamı tanımıyorum ama buradan bana çok zor göründü sen zaten bir travmanın altından yeni kalkmışsın onun guvenini kazanmaya o kalın duvarları aşmak için savaşmaya gücün var mı ? Sen de biliyorsun bence işin hiç kolay olmayacak
Benim de o kadar içim daralıyor ki normalde sabırlı ve sakin bir insanım ama bir yerden sonra patlıyorum artık, ben patlayınca o daha da geri çekiliyor deliriyorum. Psikolojim, ruhsal sağlığım için gorusmemek daha iyi sanirimÜfff içim sıkıldı. Bu adamın kendine hayrı yok ki sana bi hayrı olsun. Uzaklaş arkana bile bakma.
Lütfen görüşme. Şöyle enerjik yaşamayı seven ihtiraslı biri lazım sana boğa aslan gibiBenim de o kadar içim daralıyor ki normalde sabırlı ve sakin bir insanım ama bir yerden sonra patlıyorum artık, ben patlayınca o daha da geri çekiliyor deliriyorum. Psikolojim, ruhsal sağlığım için gorusmemek daha iyi sanirim
Ben de tanıştıran kişiye hayret ettim. Bir kadını ne amaçla böyle bir tiplr tanıştırırsın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?