Yalnız hayata alışmış, etrafına duvarlar örmüş erkege ulaşma yolları?

Ben de tanıştıran kişiye hayret ettim. Bir kadını ne amaçla böyle bir tiplr tanıştırırsın ki?

ileride sinir hastası olmak istemiyorsanız sakın ha sakın iletişime geçmeye çalışmayın. bu tarz insanlarla ömür mü geçer? acaba ne düşünüyor, neden yaptı niçin vs vs. off bulmacalar sanki. dertten başka bir şey getirmezler, huzuru unutun birliktelik yaşanırsa. siz bence asla mesaj atmayın.

Kendi değerini, başkalarının görüp yükseltmesini bekleme. Bu hayatta sana değer verecek kişi yine sensin.başkasınada değer verme sonunda kıymet bilnezsin.önemli olan sensin.boşver uğraşma az bi mola ver.kendini şimart.hanimiş(hayatiyasamak)hanımış yerim kendimi yerim.

Bu harikaymışşşş

burcu neymiş bu adamın?
Kova

Hayır hiç gücüm yok aslında

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Evet haklisiniz önce benim kendime yeniden değer vermem gerek, önce bir toparlanmam gerek. İnşallah sonrası daha güzel olur...
Ama işte şu anki dusuncelerim hep biranonce bir yuva kurarsam her şey silinip gidecekmiş ve ben çok mutlu olacakmisim gibi... Daha az acı çekerim daha çabuk unuturum diye yeni biri olsun dedim ama bu yeni kişi beni iyice depresyona sokmaya başladı, sinirlerim altust oldu

Üfff içim sıkıldı. Bu adamın kendine hayrı yok ki sana bi hayrı olsun. Uzaklaş arkana bile bakma.
Benim de o kadar içim daralıyor ki normalde sabırlı ve sakin bir insanım ama bir yerden sonra patlıyorum artık, ben patlayınca o daha da geri çekiliyor deliriyorum. Psikolojim, ruhsal sağlığım için gorusmemek daha iyi sanirim

Bence adam asosyal ve boyle bir tip degil tek gecelik iliski yasasin olene kadar bakir kalacagina kalibimi basarim. Okurken sıkıldım adamdan çok boş ve sıkıcı biri bence

Lütfen görüşme. Şöyle enerjik yaşamayı seven ihtiraslı biri lazım sana boğa aslan gibi

Ben de tanıştıran kişiye hayret ettim. Bir kadını ne amaçla böyle bir tiplr tanıştırırsın ki?

Bu tanıştıran kişinin düşüncesi "normalde böyle değildir bize karşı soğuk galiba" olduğu için benimle konuşursa açılıp hayata karışacağına inanmışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…