Yalnız hayata alışmış, etrafına duvarlar örmüş erkege ulaşma yolları?

Bence adami rahat birakin pek istekli degil su akar yolunu bulur demis bekliyor ama gercekten asik olsa bir anda kendi yikardi tum tabularini
Eski iliskinize gelince Allah mutlu etsin ondan size fayda yok
Insanlah gonlunuzce biri cikar karsiniza ve mutlu olursunuz

Evet içine kapanık, asosyal falan diye kendim bahaneler buluyorum egom kırılmasına diye galiba, onun umrunda değilim yoksa bahane bulur iletişimi korurdu...

Evet içine kapanık, asosyal falan diye kendim bahaneler buluyorum egom kırılmasına diye galiba, onun umrunda değilim yoksa bahane bulur iletişimi korurdu...
Yok canım egoyla alakası yok.. Sadece biz kadınlar böyleyiz her hareketi istediğimiz gibi yorumluyoruz. Umarım hayatinda karşına güzel insanlar çıkar

Adam hakkında bir yorumda bulunmak istemiyorum. Kim bilir neler yaşadı da insalara karşı bu kadar umursamaz olmuş... Şimdi o adam sana çekici gelecek, özellikle de sana pas vermediği için. Bir şekilde ilişkiye başlayacaksınız. Sonra o hayal perdesi aradan kalkacak ve sen adamın sessizliğini,suskunluğunu sinir bozucu bulmaya başlayacaksın.. Eğer ilişkiye başlarsan bu böyle olacak %100 eminim. Sakın ben bu adamı değiştiririm diye düşünme. Sana uygun biri değilse görüşme bitsin.

yurtdışındaki insanlar eğer ki.akdenizli değilse soğuk ve bencil olurlar kişisel hayatlar yaşarlar paylaşıma kapalılardir

Sizinkiler nasıl oldu açılmaya baslamis miydi yoksa asistanlığı devam ettiği için mi bitti.

Ya nedense bana hep asosyal kişiler denk geliyor, ya asosyal ya da ana kuzusu... Neden acaba nerde yanlış yapıyorum ki
Biz sevgiliydik. Yaklaşık 9 ay katlanabildim.
Yalnızlığı sevenler iliskilerinde de bunu belli ediyor. Ilgilenmiyor etmiyor. Hani demissin ya ben konussam konusuyor yoksa ondan bi adim yok diye. Böyle bir iliskiydi işte. Ben ittiriyordum resmen. Çok yorucuydu.

Ay çok fena yaaa. Şimdi aklima geldi de bikeresinde bu benimle konuşmaya çalışıyordu ama ben kısa kisa yazıyordum artık onunla konuşurken kısa kesmeye alistirdigim için kendimi. Sonra "senin konusasin yok neyse gorusuruz" diyip gitti. İki kere oldu bu, konuşmak isteyen hali bile birkaç kelimeden öteye gitmiyor yani, atar yapıp gitmese onu da anlamazdım. Bu ömür boyu böyle gider galiba dediginiz gibi. Evlenebileceğini de sanmam, sıradan ömrünü tamamlamaya çalışıyor sanki heyecan yok hayat ışığı yok. Ölü gibi.

Birinci erkek için yorumum: Bu erkek milleti gerçekten bir dalı tutmadan diğerini tam anlamıyla bırakmıyorlar. Ayrılıyorlar ama yeni birini bulana kadar da ayrıldığı kişiyi tam anlamıyla hayatından çıkarmıyorlar, onu bir köşede boşluğunu doldurana kadar bekletiyor.Bu erkek milletine acımayacaksın, gereksiz fedakarlık yapmayacaksın.

İkinci erkek için yorumum: Dediğiniz gibi doğrudur, yaşadıklarından sonra kendine duvarlar örmüş olabilir, kendini kapatmış, kabuğuna çekilmiş olabilir ama kadın/erkek ne kadar kendine duvarlar örse de kendisini heyecanlandıran biri çıktı mı kesinlikle tepkisiz kalmaz, ilgiye ilgiyle cevap verir. Bu adam bence sizin kadar heyecanlanmamış, dolayısıyla tepkisiz.

Son paragrafta sizin de belirttiğiniz gibi siz de üzücü şeyler atlatmışsınız; sizin de sevilmeye, değer görmeye ihtiyacınız var. Size değer vermeyen, size kendinizi özel hissettirmeyen biri için gereksiz çabadan uzak durun bence. İstemiyorsa kendi bilir, kabuğunda yaşasın madem.

Onceki iliskinizin yasini tutun once. O donemi kapatin bir. Sonra bunun gibi issiz adam modunda takilanlari basinizdan defedin. Onun ne yapmaya calistigni bosver asil sen ne yapmaya calisiyosun kendine

yurtdışındaki insanlar eğer ki.akdenizli değilse soğuk ve bencil olurlar kişisel hayatlar yaşarlar paylaşıma kapalılardir

Yakın arkadaşımın sevgilisi İsveçli yaşı büyük, durumu iyi bir adam. Boş bir adam da değil. Darbe olduğunda bile Türkiye'ye geldi kız yalnız kalmasın, korkmasın diye.
Sevmenin ırkı, milliyeti Yok. Seven erkek her türlü fedakarlık yapar.

Sende benden de betersin be yavrum
Adam takmıyormuş seni işte, sen zaten afedersin kötü terkedilmişsin üstüne görüşceksen bari seninle ilgilenen seni şımartan bir adamla görüş. Sinek gibi yapışıyoruz sonra kendilerini bi b.k sanıyor bu herifler yapmaa

Bence hayat sizi kıymetsiz hissettirecek insanlara harcanacak kadar uzun değil. Bir dakikanızı bile harcamayın, ne güzel iyi adamlar var dışarıda.

Ömür törpüsü desenize bence yol verin gitsin

Ben de uzun zaman yalnız yaşadım, çok konuşmayı sevmem. Erkek arkadaşıma beni bunaltma dk başı arama derim saatlerce bilerek dönmediğim olur kendimle başbaşa kalmak isterim AMA asla merakta bırakacak kadar değil, öyle birkaç gün habersiz bırakacak şekilde değil.
O da öyle bir insan, böyle kabul edebilecekseniz devam edin ancak ben edemezdim. Değiştirmeye çalışmayın hiç kimseyi. O kendini saklamamış, dürüstçe söylüyor. DE ĞİŞ MEZ. Kimse değişmez.
Böyle biriyle yapamayacak gibisiniz, tamam sizi seviyor olabilir tamam siz de hoşlanmış olabilirsiniz ama lütfen bu kişiyi tek çıkış noktanız olarak görmeyin. Zaten yara almışsınız, böyle insanlar yorucudur. Bunu kaldıramayabilirsiniz. Daha sorunsuz birini hayatınıza alın.

Aynen öyle canım. Benim eximde oyleydi kendide derdi. Heyecanim yok hayata karşı bunaliyorum daraliyorum diye. Piskolojiside bozuktu zaten baya. Ilac tedavisi goruyordu. Diyeceğim o ki yol yakinken vazgecmeye çalış inan bir sure sonra benimde psikolojim bozuldu istemem kimsenin benim yasadiklariminin yasamasini.

Basindan belli bu isten hayir gelmez kendini yormada uzmede

10 yıldır evliyiz hiç değişmedi
3 çocuğumuz var anca biraz iletişim sağladık desem abartmış olmam
Ama şuna eminim beni aldatmaz kendini yorup da o işlere kalkışmaz yani, yada hiçbir kadın benim kadar ona sabır gösteremez
siz daha yolun başındasınız , iyi düşünün, ben gerçekten iyi bir insan olduğunu bildiğim ve çocuklarına çok iyi bir baba olduğu için devam ediyorum

Hic yol arama oyle adamdan hayir gelmez. Yemisim yalnizligini filan adamda is yok millet biliyor ki bulasmamis sen mi adam edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…