Yalnız hayata alışmış, etrafına duvarlar örmüş erkege ulaşma yolları?

Bence adam asosyal ve boyle bir tip degil tek gecelik iliski yasasin olene kadar bakir kalacagina kalibimi basarim. Okurken sıkıldım adamdan çok boş ve sıkıcı biri bence
Evet yurtdisinda okumuş falan diye ben çok eğlenceli biridir çevresi genistir tanistikca anlasiriz eğleniriz sanıyordum ama hiç de oyle değilmiş gerçekten de çok sıkıcı cokkk

Adamın üstüne düşüyorsun, düşme! bu vatandaşı birkaç yıl önce denemişsin zaten. Tekrar deneme bence. Tavırlarını hiç beğenmedim ben. Eğer gerçekten evlenmeye gönlü olsa salak salak davranmaz, ortam oluşturur, buluşma ayarlar, seni tanımaya çalışır, kendisini sana açar, tanıtır vs. Bu tablodaki erkekte evlenme isteği göremedim ben. Ayrıca daha 2 ay önce ilişkin bitmiş önce biraz toparlanmalısın. Biz, bazı bayanlar, erkeklere çok muhtaçmış gibi davranıyoruz, sonra bizi ezik görüp kafalarına göre takılıyorlar. Amaaan 3 gün sonra tekrar arar nasıl olsa havasına bürünüyorlar. Bu beyefendinin ve sizi terk edip evlenen diğer beyefendinin muamelesini hak edecek bir bayan olduğunuzu sanmıyorum. O yüzden hiç aramayın. bu tarz erkeklere burnu havada ulaşılmaz olursan yaranırsın arkadaşım.

Başağım bende nerde dengesiz manyak var onu bulurum da dedim acaba olabilir mi
Ben de gayet başarılıyım bu konuda... Annem bile isyan etmeye başladı "bi tane de düzgün biri denk gelmez mi" diye :/ hepsinde bir arıza çıkıyor, acba ben mi çok ince eliyorum diyorum ama yok olmuyor anlasamiyoruz

Yengeç.
Astrolojiye gore de hic anlasamayiz zaten :)
Oyy kaç kaç kaç valla kaç yengeçler içine arar hep zaten yeterince dolmuşsundur sen siz yengeçler geçmişte de kopamıyorsunuz onunla fazla bir geçmişin olmaması en iyisi oda kova burcu zaten boşuna kurek çekersiin valla

Kova burcu erkeğini hep itici bulmuşumdur nedense hep sinsi gelmiştir en azından cevremdekiler boyleydi. Bu adam da boyle yalnız cool gorunmeye calisiyor ama bence asosyalliginden ve sıkıcılıgından yaklasmiyor kimse ona o da guven problemi o bu bahaneler uydurmus iyi yazmiyorsa kacin valla nerde manyak varsa cikarip buluyoruz. Benim annem de eski sevgilimden ayrildigimda aglayip basimizdan bela kalkti kurban kesmemiz lazim bunun icin demisti

Yani uğraşsam da kendimi yipratirim onda bi değişme olmaz,hep böyle asosyal ve sıkıcı kalır öyle mi

Aynen, ya da biraz sizin çabalarınizla sosyalleşir, sonra sizden sonra gelen kız ay ne kadar eğlenceli, sosyal sevgilim var der:) kimse için emek vermeye değmez, kimse değişmez olduğu gibi sevdiğiniz, sizi olduğunuz gibi sevecek biriyle daha mutlu olursunuz

Benim annem de bu eski sevgilim gitti evlendi diye sukur namazı kilacakti neredeyse . Senin için üzülüyorum ama olmadığı için çok mutluyum diyor hala. Olan hep bize oluyor doğru düzgün bi adam denk gelmez ki

Aha eski aşkım.
Yalnız kalmaya alışmış, yalnızlığı seven bla bla bla.
Bahaneler bahaneler.
Ha öbür taraftan düşünürsek cidden arizali oluyorlar. Ugrasilmaz. Emek sabir verilmez.

Ay gerçekten de sosyallesip beni bırakıp yeni sevgilisiyle sanki ezelden beri sosyal bir varlıkmis gibi eğlenir gezer tozabilir bu erkeklere hiç güvenilmez ya (

Umrunda değilsin. Seni önemsediği falan da yok. Nerden mi biliyorum? Ben de bu adam gibiyim. İçime kapanık hayatıma kimseyi almam. İnsanlara soğuk davranırım. Ama birisini hayatıma aldığımda bambaşkayımdır. Neşeli olurum ona karşı. Ama sen bu adamın umrunda değilsin. Umrunda olsan buluşmayı unutmazdı emin ol. Seni el altında tutmaya uğraşıyor ve şunu da ekliyim, bir erkek istemese bile sana asla seni istemiyorum istemesem söylerim demez. Bu yalan.

Aha eski aşkım.
Yalnız kalmaya alışmış, yalnızlığı seven bla bla bla.
Bahaneler bahaneler.
Ha öbür taraftan düşünürsek cidden arizali oluyorlar. Ugrasilmaz. Emek sabir verilmez.
Sizinkiler nasıl oldu açılmaya baslamis miydi yoksa asistanlığı devam ettiği için mi bitti.

Ya nedense bana hep asosyal kişiler denk geliyor, ya asosyal ya da ana kuzusu... Neden acaba nerde yanlış yapıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…