- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Senin burcun ne ?Kova
Hayır hiç gücüm yok aslında
Evet yurtdisinda okumuş falan diye ben çok eğlenceli biridir çevresi genistir tanistikca anlasiriz eğleniriz sanıyordum ama hiç de oyle değilmiş gerçekten de çok sıkıcı cokkkBence adam asosyal ve boyle bir tip degil tek gecelik iliski yasasin olene kadar bakir kalacagina kalibimi basarim. Okurken sıkıldım adamdan çok boş ve sıkıcı biri bence
Yok ben yengeç'imBaşak burcu olabilir misiniz??
Yengeç.Senin burcun ne ?
Yok ben yengeç'im
Yani uğraşsam da kendimi yipratirim onda bi değişme olmaz,hep böyle asosyal ve sıkıcı kalır öyle miDertsiz başa dert arıyorsanız bulun ulaşma yollarını ama ben koşarak kaçardım
Ben de gayet başarılıyım bu konuda... Annem bile isyan etmeye başladı "bi tane de düzgün biri denk gelmez mi" diye :/ hepsinde bir arıza çıkıyor, acba ben mi çok ince eliyorum diyorum ama yok olmuyor anlasamiyoruzBaşağım bende nerde dengesiz manyak var onu bulurum da dedim acaba olabilir mi
Oyy kaç kaç kaç valla kaç yengeçler içine arar hep zaten yeterince dolmuşsundur sen siz yengeçler geçmişte de kopamıyorsunuz onunla fazla bir geçmişin olmaması en iyisi oda kova burcu zaten boşuna kurek çekersiin vallaYengeç.
Astrolojiye gore de hic anlasamayiz zaten :)
Ben de gayet başarılıyım bu konuda... Annem bile isyan etmeye başladı "bi tane de düzgün biri denk gelmez mi" diye :/ hepsinde bir arıza çıkıyor, acba ben mi çok ince eliyorum diyorum ama yok olmuyor anlasamiyoruz
Yani uğraşsam da kendimi yipratirim onda bi değişme olmaz,hep böyle asosyal ve sıkıcı kalır öyle mi
Benim annem de bu eski sevgilim gitti evlendi diye sukur namazı kilacakti neredeyse . Senin için üzülüyorum ama olmadığı için çok mutluyum diyor hala. Olan hep bize oluyor doğru düzgün bi adam denk gelmez kiKova burcu erkeğini hep itici bulmuşumdur nedense hep sinsi gelmiştir en azından cevremdekiler boyleydi. Bu adam da boyle yalnız cool gorunmeye calisiyor ama bence asosyalliginden ve sıkıcılıgından yaklasmiyor kimse ona o da guven problemi o bu bahaneler uydurmus iyi yazmiyorsa kacin valla nerde manyak varsa cikarip buluyoruz. Benim annem de eski sevgilimden ayrildigimda aglayip basimizdan bela kalkti kurban kesmemiz lazim bunun icin demisti
Ay gerçekten de sosyallesip beni bırakıp yeni sevgilisiyle sanki ezelden beri sosyal bir varlıkmis gibi eğlenir gezer tozabilir bu erkeklere hiç güvenilmez yaAynen, ya da biraz sizin çabalarınizla sosyalleşir, sonra sizden sonra gelen kız ay ne kadar eğlenceli, sosyal sevgilim var der:) kimse için emek vermeye değmez, kimse değişmez olduğu gibi sevdiğiniz, sizi olduğunuz gibi sevecek biriyle daha mutlu olursunuz
Sizinkiler nasıl oldu açılmaya baslamis miydi yoksa asistanlığı devam ettiği için mi bitti.Aha eski aşkım.
Yalnız kalmaya alışmış, yalnızlığı seven bla bla bla.
Bahaneler bahaneler.
Ha öbür taraftan düşünürsek cidden arizali oluyorlar. Ugrasilmaz. Emek sabir verilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?