Yalnız hayata alışmış, etrafına duvarlar örmüş erkege ulaşma yolları?

Canim sen su an sadece canının acisiyla ilk buldugun kisiyle sorunlu dahi olsa yakınlaşmak istiyorsun. Ama bu seni daha da uzer yaralar. Once kendine firsat ver sakinles uzuntunu atlatmaya calis , sonra karsina elbet iyi bir insan cikacak. Bu anlattigin adama hic girmiyorum bile , ıssız adam rolleri yapan bir odun sadece. Düzelmez düzeltemezsin.

10 yıldir birliktesiniz ve hala sessiz ve içe kapanik mi :s
Galiba güvenmek sevmek değil problemleri, karakterleri böyle.

Ben her tür insanla iletişim kurabiliyorum aslında yani önce karsimdakini analiz ederim onun frekansını yakalarim ama ilk defa birisini çözemediğim için devamlı sinirleniyorum. bu kişi kendini kapattığı için başlarda ukala olduğunu düşündüm sonradan anladım ki ukala değilmiş aksine ezik biri bence ama kamufle etmeye çalışıyor kendisini kapatarak, susarak.

ne kadar sıkıcı bir adamya.boşa zaman kaybı boşverin.

Haklisin önce acimi yasamaliyim belki ama o kadar kirginim ki onun için acı çekmeyi kendime hakaret gibi goruyorum, unutup toparlanmak istiyorum... o kadar haketmedigim bir son oldu ki ben ailemi bile ikna etmiştim "uzulmene dayanamıyorum bana kırgın olmana dayanamıyorum" diyen, benim ruh hlimle kendi ruh hali de değişen adam beni bin yerimden bicaklayip gitti...

Malesef hepimiz haketmedigimiz seyler yasiyoruz , acının dibine de vuruyoruz bu hayatta. Ama herseyi icinden geldigi gibi yasa acini bastirmaya calisma sakın. Iyice dibe vur ki daha hızlı yukari cikabilesin. Ertelersen acini daha sonra daha buyuk bi patlama yasarsin. Once ruhunu tedavi et. Bu gorustugun insani da bir an once sil gitsin..

Birde şu mültecileri sevip ülkelerine çok daha fazla alsalar ne iyi olurdu ama

4. ye mi hamilesiniz?
birde eşiniz burcu ne acaba merak ettim?
eğer aldatmayacağını düşünüyorsanız ve iyi bir eş ve babaysa zaten gerisi önemli değil bencede.
evlenirken peki nasıl oldu . görücü usulu mu? yani evlenirkende bu kadar zor mu başladı. yine isteksizmiydi ve siz mi çabaladınız evlenmeye?

Hala çok konuşmaz, etrafında duvarları var, kendi istediği ve izin verdiği kadar ulaşabiliyorum.
Anne babasına bile mesafeli, cok sever ama.
Bende herkesle kolay anlaşırım ama eşim zor bir insan

Çok sıkıcı ya. Adam gizemli, ulaşılmazı oynuyor. Bence biraz daha az Türk filmi, dizisi izlesin o adam. Tabii sizde

Evet 4. Ye hamileyim. Ben balık o terazi.
Bizi ortak tanıdıklar tanıştırdılar , evlenmeye isteksiz değildi , hatta çok kolay evlendik ,

canımlı cicimli samimi konuşmalar vs olmaz bizde, mesela hayatım askım gibi kelimeler ona samimiyetsiz gelir, öyle kuralları var yani. Sevgisini kimsenin yanında göstermez,söylemez ama yalnız kalınca söyler o da bazen.
Dışında duvarları var ama çok merhametli. Bu huyunu da cok kimse bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…