- Konu Sahibi miniminimarg
-
10 yıldır evliyiz hiç değişmedi
3 çocuğumuz var anca biraz iletişim sağladık desem abartmış olmam
Ama şuna eminim beni aldatmazkendini yorup da o işlere kalkışmaz yani, yada hiçbir kadın benim kadar ona sabır gösteremez
siz daha yolun başındasınız , iyi düşünün, ben gerçekten iyi bir insan olduğunu bildiğim ve çocuklarına çok iyi bir baba olduğu için devam ediyorum
ne kadar sıkıcı bir adamya.boşa zaman kaybı boşverin.Biraz uzun olabilir ama okursanız ve cevaplarsaniz çok sevinirim, fikirlerinize ihtiyacım var.
Şöyle baslayayim, yaklaşık iki ay önce bir buçuk yıllık ilişkim bitti. Son zamanlarda ailesinden dolayı aramiz kötüydü, ben her şeye rağmen beni birakmayacagindan ve bizim galip gelecegimizden emindim. Ailesini ikna edecek diye beklerken bir küs bir barışık gitmek iyice psikolojimi bozdu, en sonunda aglaya aglaya mesaj attım ben artık dayanamıyorum uzak olmaya diye. Bana verdiği cevap "unut artık ben evlendim" oldu. O an neler yaşadığını anlatamam, hayattan koptum. Ailesinin evlenmesi için baskı yaptığı kız ile imam nikahı kıyılmış ve birkaç gün sonra nişan olacagini benim de kendi yoluma bakmam gerektiğini söyledi. İki hafta ağzımdan lokma geçmedi, surekli ağladım. Antidepresana başladım doktor kontrolünde. Ya uyuyordum ya da ağlıyordum başka hiç bir şey yapamıyordum. Üçüncü hafta artık yataktan kalkabilmeye başladım ama hala tam iyi degildim. Bir yakınımız beni biri ile tanıştırmak istediğini söyledi. Bu kişi ile bir - iki yıl öncelerde de bir kaç kere daha konuşmaya başlayıp, isteksiz olduğunu dusunup konuşmayı kesmistim.
Tekrar adı geçince içime bir umut doğdu, beni isteyen biri olduğu için iyi davranır ve belki toparlanırım, yeniden birini sevmeye baslarim diye düşünüp kabul ettim konuşmaya başladık. Bu kişi 10 yıldan fazla ailesinden ayrı yaşamış, evi ayrı tek yaşıyor. Bir işyerinde çalışmıyor yani is arkadaşları yok, evden tek başına iş alıp teslim ediyor geçimini böyle sağlıyor. Ailesiyle de akrabalarıyla da arası pek iyi değil, kimseyle gorusmuyor. Kimsesiz gibi bi nevi. Oturduğu siteden bir kaç arkadaşı var onlarla takılıyor sadece ama en yakin arkadaşım diyeceği biri yok. Sanirim ciddi bir güven sorunu var. Bir aydır bu kişiyle konuşuyoruz ama genelde ben onu konuşturmaya çalışıyorum soru soruyorum, bunun dışında muhabbet kuramiyoruz. Yalnızlığa alıştığı için, kimseyle dertlerini paylaşmadığı için içini açamıyor galiba diye sabrettim ama artık dayanamadım patladım. Telefonla aramiyor, buluşalım demiyor, sadece whatsapptan yazıyor o da bir kaç kelimeden öteye geçmiyor. İstemiyor musun diyorum, istemesem söylerim öyle birşey yok diyor. Çok ustune gittiğimde "benim hiç düzenli ilişkim olmadı ondan olabilir" tarzında biseyler dedi. Tek gecelik ilişkileri olmuş ama ciddi iliskisi olmamış.
Geçen hafta bir anda iki gün tamamen iletişimi kesti. Üçüncü gün nedenini sorduğumda bazi zamanlar böyle bir kac gun içine kapandigini söyledi. Ben yazdım diye biraz konuşmaya başladı ama bu sefer de ben sinirlendiğim için konuşmak istemedim. İki gundur hic sesi çıkmayıp, ben yazınca sesi çıktığı için sinirlendim sustum.
Bayramda goruselim demisti tamam demistim ama unuttu, gorusmedik. Bu son damla oldu, "ben yapamicam böyle surecekse gorusmeyelim" dedim saydım da saydim. Bisey demedi.
Umursuyor mu umursamiyor mu sıkıntıları mi var ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama bizi tanıştıran kisi onun sessiz ve içe kapanik olduğunu, kimseyle konuşmadığını ama efendi durust biri olduğunu söyledi. Ailesi pek iyi davranmiyormus çok dedikoducuymuslar. Güvenini çok sarsmislar.
Bir haftadır konuşmuyoruz. Acaba yaralı olduğum için hıncımı ondan mı çıkardım diye dusundum bugün, haksızlık etmiş olabilir miyim? Belki de adam haklı, daha aramızda bisey yokken hesap sorup bunaltmaya başladım. Ama o da coook ilgisiz. Belki ilgilenir de kendimi yeniden değerli hissederim diye umarken o da beni degersiz hissettiriyor kendisini ağırdan alarak.
Sizce whatsapptan bi "naber" yazıp nabzını yoklasam mi, yoksa ben de sessiz kalmaya devam edip ondan adım gelmesini mi beklemeliyim?
Sizce ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Nasıl davranmalı? Bu tarz biriyle birlikte olan var mı?
Haklisin önce acimi yasamaliyim belki ama o kadar kirginim ki onun için acı çekmeyi kendime hakaret gibi goruyorum, unutup toparlanmak istiyorum... o kadar haketmedigim bir son oldu ki ben ailemi bile ikna etmiştim "uzulmene dayanamıyorum bana kırgın olmana dayanamıyorum" diyen, benim ruh hlimle kendi ruh hali de değişen adam beni bin yerimden bicaklayip gitti...Canim sen su an sadece canının acisiyla ilk buldugun kisiyle sorunlu dahi olsa yakınlaşmak istiyorsun. Ama bu seni daha da uzer yaralar. Once kendine firsat ver sakinles uzuntunu atlatmaya calis , sonra karsina elbet iyi bir insan cikacak. Bu anlattigin adama hic girmiyorum bile , ıssız adam rolleri yapan bir odun sadece. Düzelmez düzeltemezsin.
Malesef hepimiz haketmedigimiz seyler yasiyoruz , acının dibine de vuruyoruz bu hayatta. Ama herseyi icinden geldigi gibi yasa acini bastirmaya calisma sakın. Iyice dibe vur ki daha hızlı yukari cikabilesin. Ertelersen acini daha sonra daha buyuk bi patlama yasarsin. Once ruhunu tedavi et. Bu gorustugun insani da bir an once sil gitsin..Haklisin önce acimi yasamaliyim belki ama o kadar kirginim ki onun için acı çekmeyi kendime hakaret gibi goruyorum, unutup toparlanmak istiyorum... o kadar haketmedigim bir son oldu ki ben ailemi bile ikna etmiştim "uzulmene dayanamıyorum bana kırgın olmana dayanamıyorum" diyen, benim ruh hlimle kendi ruh hali de değişen adam beni bin yerimden bicaklayip gitti...
var mı gerçektenBence hayat sizi kıymetsiz hissettirecek insanlara harcanacak kadar uzun değil. Bir dakikanızı bile harcamayın, ne güzel iyi adamlar var dışarıda.
Yakın arkadaşımın sevgilisi İsveçli yaşı büyük, durumu iyi bir adam. Boş bir adam da değil. Darbe olduğunda bile Türkiye'ye geldi kız yalnız kalmasın, korkmasın diye.
Sevmenin ırkı, milliyeti Yok. Seven erkek her türlü fedakarlık yapar.
4. ye mi hamilesiniz?10 yıldır evliyiz hiç değişmedi
3 çocuğumuz var anca biraz iletişim sağladık desem abartmış olmam
Ama şuna eminim beni aldatmazkendini yorup da o işlere kalkışmaz yani, yada hiçbir kadın benim kadar ona sabır gösteremez
siz daha yolun başındasınız , iyi düşünün, ben gerçekten iyi bir insan olduğunu bildiğim ve çocuklarına çok iyi bir baba olduğu için devam ediyorum
Hala çok konuşmaz, etrafında duvarları var, kendi istediği ve izin verdiği kadar ulaşabiliyorum.10 yıldir birliktesiniz ve hala sessiz ve içe kapanik mi :s
Galiba güvenmek sevmek değil problemleri, karakterleri böyle.
Ben her tür insanla iletişim kurabiliyorum aslında yani önce karsimdakini analiz ederim onun frekansını yakalarim ama ilk defa birisini çözemediğim için devamlı sinirleniyorum. bu kişi kendini kapattığı için başlarda ukala olduğunu düşündüm sonradan anladım ki ukala değilmiş aksine ezik biri bence ama kamufle etmeye çalışıyor kendisini kapatarak, susarak.
Evet 4. Ye hamileyim. Ben balık o terazi.4. ye mi hamilesiniz?
birde eşiniz burcu ne acaba merak ettim?
eğer aldatmayacağını düşünüyorsanız ve iyi bir eş ve babaysa zaten gerisi önemli değil bencede.
evlenirken peki nasıl oldu . görücü usulu mu? yani evlenirkende bu kadar zor mu başladı. yine isteksizmiydi ve siz mi çabaladınız evlenmeye?
var mı gerçekten
amiinn.Bence var diye düşünüyorum:) inşallah hepimizin karşısına iyi insanlar cıkar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?