- Konu Sahibi sekerparee
-
Yok yok onların bu deniz aşkı hepsinde var ☺☺ Bence biraz onlara rahat geliyor 6 ay zaten yoklar . Geldiğinde herkesler pohpohluyor menmun kalıyorlar bence yaniah keşkeeee.. ama 2 ay duruyor 3. ay başlıyor.. bir deniz aşkı geliyor sonra hoopp bakmışım yola çıkmış.. hatta eskiden acaba ben mi sıkıyorum bunaltıyorumda kaçar gibi gidiyor diye düşünürdüm hep..
Yok yok onların bu deniz aşkı hepsinde var ☺☺ Bence biraz onlara rahat geliyor 6 ay zaten yoklar . Geldiğinde herkesler pohpohluyor menmun kalıyorlar bence yani
Valla onun için aylıkları okadar iyi herhalde zaten 😀😀😀 ben besiktastan kadikoye geçerken sıkılıyorum öyle olsam nolurdum bilmiyorum ☺kesinlikle:) çok eziyetli bir iş zaten bana yap deseler, ne kadar para verirlerse versinler yapmam :)
Valla onun için aylıkları okadar iyi herhalde zaten 😀😀😀 ben besiktastan kadikoye geçerken sıkılıyorum öyle olsam nolurdum bilmiyorum ☺
Bak böyle düşün canım 6 ay boyunca hiç kız yok😊😊ay bende :) 6 ay boyunca 100 tane adamla bir gemide ve günlerce tek gördüğün şey deniz..
Bak böyle düşün canım 6 ay boyunca hiç kız yok😊😊
Hehe ☺ çok eğlenceli bu durum😀 iletişim nasıl kuruyorsun uz zor oluyor mu canımahahhaha işinin en sevdiğin yanı o zatenlimanda bile iş yoğunluğundan gemiden inemiyor kız görmek bir yana bazen 2-3 ay gemidekilerden başka insan göremiyor
Ayy supermisssss
Merhaba yalniiiz kalpleraranıza bir yalnız kalpli daha geldiiii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hoşgeldin
bu çiçek kaç yaşında bakalım
Hehe ☺ çok eğlenceli bu durum😀 iletişim nasıl kuruyorsun uz zor oluyor mu canım
:) olmaz mı, ancak Türkiye'de bir limana gelirlerse telefonla konuşuyoruz.. yoksa internet bulduğunda ancak whatsuptan falan işte..
23 yaşındayım canım. Nickim sevda çiçeği ama sevda yanıma ugramiyor ...
Zor valla canım. Allah yardimcin olsun gercektenHehe ☺ çok eğlenceli bu durum😀 iletişim nasıl kuruyorsun uz zor oluyor mu canım
:) olmaz mı, ancak Türkiye'de bir limana gelirlerse telefonla konuşuyoruz.. yoksa internet bulduğunda ancak whatsuptan falan işte..
Hosgeldinnnnn ☺ bana göre genç sayiliyorsun bende 25 yaşındayım. Umarım bu yıl bizim yilimiz olurr23 yaşındayım canım. Nickim sevda çiçeği ama sevda yanıma ugramiyor ...
Zor valla canım. Allah yardimcin olsun gercekten
:) teşekkür ederim..
Hosgeldinnnnn ☺ bana göre genç sayiliyorsun bende 25 yaşındayım. Umarım bu yıl bizim yilimiz olurr
ayy bir Çıtırcık daha :)) çok gençsiniz çok
senin yaşındayken sevda bana da uğramıyordu:) 3 yıl önce bir uğradı, kök saldı yapıştı iliğime kemiğime, kalakaldı öyleneyse inşallah hepimiz mutlu olucaz bakalım..bekliyorum
Neden o sevdayı ugurladin peki sevgili güzel topigimizin kurucusuayy bir Çıtırcık daha :)) çok gençsiniz çok
senin yaşındayken sevda bana da uğramıyordu:) 3 yıl önce bir uğradı, kök saldı yapıştı iliğime kemiğime, kalakaldı öyleneyse inşallah hepimiz mutlu olucaz bakalım..bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?