Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

ayy kim gelmiş hoş geldin menekşecim şimdi de bu konuya transfer oldum

ya bakıp da etkilenmemek nasıl bişey sanırım sorun bende. iki yıl sonra bile baktığımda bir hafta ağladım resmen pasifloralarla sakinleşmeye çalıştım. öyle yaşam sevincim gitti ki. tarif edemiyorum bu duyguyu. üstelik de yanında biri yoktu. ama mutluydu. zaten buna yıkılıyorum. ben görmedikçe iyiyim. kesinlikle bu böyle. hiçbir şekilde görmemeliyim. Allahtan 2 buçuk aydır görmüyorum bakmıyorum allahım bana yardım ediyor..

demek o kadar yakınından geçti.. belki de görmüştür.. ne garip bir duygu. bir zamanlar canınken şimdi bir yabancı gibi geçmesi. bişey hissetmemiş olman mucizevi bişey. demek ki artık iyice atmışsın içinde kalanları.. darısı başıma

sen de yalnızlık-severler densin anlaşılan karşıma biri çıksa ben de test edicem ama çıkan yok

ihanet çok büyük karma borcu yaratıyor..ve demek ki şuan bunun bedelini ödemeye başlamış bile.. ne mutlu sana bir gün pişmanlıklar içinse seni arayıp helallik isterse şaşırmam. dilerim o günü görürsün..

evet böyle dusundum vay be dedim bi zamanlar sadece canim degil nefesimdi o benim yedigimiz ictigimiz birdi 4.5 yil bir gun gorusmesek ikinci gun kosarak gelirdi ve simdi onumden bir yabanci gibi gecip gidiyo.. Sadece o an bi tuhaf oldum yanaklarim yandi sanki ama cok uzun surmedi oylesine atmisim ki icimden onu oylesine vazgecmisim ki.. Gerci o istedi böyle olmasini o son mesajini yerle bir etmesini hic unutamiycam Hani tepemden kaynar su döküldü derlerya resmen oydu yasadigim ve sonrasinda aci dolu gecen bir yil.. Benim onun icin akittigim tek bi goz yasima degmezmis bunlar soguttu beni icimden alip Gitti onu hele karisiyla dugunune gun saymasi bak hatirladikca sinirlerim oynuyo yerinden... Allah hakettigini versin ne eksik ne fazla benim mutsuzlugumun ustune kurdu yuvasini hayallerimi calip Gitti Ben sadece Allahin adaletine güveniyorum... Onun yuzunden bi gunumu hatta bi saniyemi bile zehir etmem artik..

valla canim artik kendi canimizin degerini bilmemiz lazim bizde bi kez yasiyoruz bu hayati degmeyecek adamlar icin gunlerimizi niye zehir edelim degil Mi.. Allah kulunu yanliz birakir mi dogru zamani gelince bizde mutlu olacagiz nasil olsa Ben Boyle diyorum artik.. Tabi arada bi asik olasim geliyo ama bu aralar yok kimse

Şuan Allah tan istediğim en büyük şey bu inan. Değil aramak, kapımı çalmak zorunda kalsın ben ettim sen etme diye yalvarsın istiyorum ve allah bana öyle bi kudret versin ki dönüp yüzüne bile bakmayım.O kadar aşağılık bi konuma gelsin ki karşımda diz çöksn utancından yerin dibine geçsin..

Çıktı çıkmasına ama yine bütün dengem altüst oldu..ne istediğini bilmeyen benimle niyetini anlamadığım ama son 6 saattir umurumdışı biri

son 6 saat mi? hee o zaman sen yalnız değilsin ne istediğini bilmeyen erkek kadar tehlikeli bir tür olamaz. biri benim 3 senemi çaldı allaha havale ediyorum. gönder çöplüğüne gitsin

off senin hikayen içimi sızlatıyor hep artık tamamen iyileşelim istiyorum. gerçekten sevebileceğimiz biri çıksa ben çok inanıyorum yüzde 90 unutucam, yaralarım kapanacak..nerde bu kaderimizdeki insan nerde

yarabbim kocaman bir AMİN diyorum. benim de en büyük isteğim bu. beni o konuşmada öyle öldürdü ki.. öyle hançerledi ki.. ciğerlerime kadar. pişmanlığını görmeden bu dünyadan gitmeyeyim Allahım. amin.

Gamsız hayat herkese başka sorar geçmiş hesaplarını
Gamsız hayat herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını
Bu parçayı dinledikçe içim soğuyo..Hayatın onlarında gözünün yaşına bakmayacağı gün gelecek o zaman içimizin yangını sönecek inşallah

off senin hikayen içimi sızlatıyor hep artık tamamen iyileşelim istiyorum. gerçekten sevebileceğimiz biri çıksa ben çok inanıyorum yüzde 90 unutucam, yaralarım kapanacak..nerde bu kaderimizdeki insan nerde

Hep okuyorum canm eskiden tamamen kurtulmadan yeni cikmiyormus karsimiza :) az kaldigina inaniyorum yakinda ikimizinde karsisina cikacak melek gibi dunya tatlisi insanlar insallah

ben de sertap erenerin bu böyle parçasıyla biraz teselli oluyorum. yoksa kesinlikle hüzünlü şarkı dinleyemiyorum. hele türkü.. iki senedir ve hala.

Hep okuyorum canm eskiden tamamen kurtulmadan yeni cikmiyormus karsimiza :) az kaldigina inaniyorum yakinda ikimizinde karsisina cikacak melek gibi dunya tatlisi insanlar insallah

off bende biri çıkmadan kurtulamıycağımı düşünüyorum hep.. acaba ters etki mi yapıyor:26:

Aşık olmak istesem de bir türlü olamıyorum 😁

Canim benim o is istemeyle olmuyoki...o an istesende istemesende devrelerin karisiyor ve bi bakmissin surekli aklinda biri var....hic beklemedigin anda vuruyor seni farketmiyorsun bile...umarim hayirlisina vurulursun ama...yoksa obur turlu acisi cok can yakiyor ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz arkadaşım diye tanıttığı kişiyle evlendiğini bilmiyosunuz sanırım :) diğer bi konumda da onu paylaştım

evet bilmiyodum. bu mesajını gördükten sonra okudum şimdi..bu yaptığıyla mutlu olamaz ki..nitekim mutsuzluk sinyalleri de başlamış, dün demiştin. düşmez kalkmaz bir Allah.

Biri beni çağırmış galiba yıllardır yanlızlığın hakkını veriyorum dibine kadar yalnızım .
Selam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…