Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

özledim istanbulu bende. burda avm gezmekten başka yapacak bişey yok. foruma attım kendimi. sende durumlar nasıl. var mı yeni bişeyler.

yok,canim maalesef bi yenilik.. Bi pakistanli cocukla yazistik bi hafta filan gayet iyi anlasiyoduk sonra bi anda sogudum cocuktan :) simdide nasil kurtulacagimi dusunuyorum

Son düzenleme:
hayirdir canim benim neyin var? bende bi Ara oyle bi durgunlastim ama suan iyim :) eh alistim ne de olsa kendi moralimi kendim düzeltmeye :)

herşey yarım yamalak..heveslerim sevinçlerim hepsi yarım. biliyosun. umutlanıyorum ve sonu hüsran. yine aranmadım ve sebebi bile yok.

herşey yarım yamalak..heveslerim sevinçlerim hepsi yarım. biliyosun. umutlanıyorum ve sonu hüsran. yine aranmadım ve sebebi bile yok.

biliyorum zor umutlanip kalmak ama cok takilmamaya calis canim Ya kendin icin biseyler yapsan.. Trkiyenin durumlarinida cok bilmedigimden bisey diyemiyorum ki.. bi ugras bi is bence sana cok iyi gelir soyle yeni insanlarla tanisacagin bi is bulsan keske.. Ben calismayi cok seviyorum mesela cok iyi geliyo insanlarla konusmak filan

bir iki başvuru yapıcam artık. kafamın oyalanmasına çok ihtiyacım var.

aa neden ki neden soğudun:26:

ne bileyim canim Ya.. Cocuk ingilterede yasiyo kendi isi evi arabasi herseyi var.. Hep geziyo egleniyo hem komik eglenceli hem cok dusunceli... Aslinda yakinda olsa gormek isterdim belki o sekilde bisey hissedebilirdim ama böyle yazisarak Ben cabuk sıkılıyorum bi Zaman sonra yazasim gelmiyo

hehe sağolun kızlar. napıyorsunuz. bende yalnız bir kalbim. hata kendimi bahtsız bedevi ilan edicem yakında. kk daki ismimi de değiştiricem. o derece yalnızım yani .

napalım, yalnız yalnız takılıyoruz:))

yaşını merak ettim

sağolun kızlar. hep bir yanım eksik kalıyor. hep bir boşluk hissi. yoruldum artık umut etmekten. bazen tüm bağlantımı koparıp gitmek istiyorum buralardan.

o his banada ugruyo Ara Ara.. Kac yasina geldim okulu bitiremedim Hep baska seylerle oyalandim ikinci plana attim derslerimi.. Dogru duzgun bi Isim yok Hala üniversiteli ve parttime isle ugrasiyorum bu Ara bende bunlara takildim fena.. Hele birde evlilik meselesi var oraya hic girmiyorum.. Hayalini bile kuramiyorum artik.. Off ooff dert ararsan cok..

peki o nasıl davranıyor? seni görmek istedi mi mesela? gelme planı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…