- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
-
Biri beni çağırmış galiba yıllardır yanlızlığın hakkını veriyorum dibine kadar yalnızım .
Selam kızlar
hoş geldin cecen
bende de gram ilerleme yok, neden böyle kök saldım ben bunca zamandır acaba
Kısmet be canım hayatta ne zaman ne olacağı başımıza ne geleceği belli değil ki
öyle de mucizeler bizi de bulsun artık.. fazlasıyla üzüldük yıprandık. artık mutlu olmak zamanı..
Gazeteye ilan verdim bekarım yalnızım siz de öyleyseniz gelin buluşaaalııım [emoji2]
yaş kaç sevgili kurabiye
20 ama bütün yaşıtlarımın uzun dönem sevgilisi var ben hep fragman tadında sevildim efenim
hiii çok gençsin senfragman kadar da olsa sevilmişsin:) ben o yaşta çocuk gibi bişeydim. üniversitenin başlarıydı.silik, kendi halinde kimselerin dikkatini çekmeyen bir kızcağızdım sevgili nasıl olunur fikrim bile yoktu. ama yine de içimdeki boşluğu hissederdim..ilk kez 26 yaşında bir erkekle elele tutuştum off geçmişi düşünmek istemiyorum.. içim sızlıyor.
sen daha yalnız kalmış sayılmazsın
Ben başlığı görünce yüzü gülmeyenler sandım yalnızlığın yaşı yok maalesef :) insan hep sevilmek istiyo. Özellikle de duygusal bir boşluk varsa. Çevresindekiler onu anlamıyorsa.. En basitinden şöyle söyleyeyim.. Doğumgünümdü kendi ağzımla doğumgünümde buluşalım mı dedim arkadaşıma. Çünkü kimsenin aklına gelmeyeceğimi biliyorum. Ve sonuç buluşmadık. Çünkü arkadaşlarım çooook meşgul insanlar...........
Ama sevgilim varken üç günde bir buluşurduk gece günddüz ilgilenirdi. Şuan "bi de öyle olmayaymış nolurmuş" dedirtse de bi zamanlar "aşkm senden başka kimse yok dünyada" diyen biri vardı.
Sizler yaşınızın olgunluğuyla hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyosunuz anladım.. Ama ben bana "aslında bu dünyada sen de varsın" diyip beni "görebilecek" birine ihtiyaç duyuyorum.. Özet olarak kulübün en çaylak üyesi olmayı teklif ediyorum
vuuu 20 yaştan beklenmeyecek olgunlukta cümleler..
aslında haklısın. yalnızlığın yaş yok. insan 17 yaşında da 80 yaşında da yalnız hissedebilir. sadece senin yalnızlığını yaşının gençliğinden dolayı daha kolay "doldurulabilir" bulduğum için öyle söylediminsan 30 una gelince, bir de yüreğinde hala kapanmayan bir yarası varsa kendini dünyanın en yalnız insanı gibi hissediyor..
ama evet, yaş kaç olursa olsun güzel yürekli bir insan bize iyi ki varsın dese, hayat daha yaşanılası olacak gibi..
Evet inanamasan da çok güzel bişey.. Millete anlatması falan güzel yani ne bileyim.. Kavgası gürültüsü bile güzel.. Benim en sevdiğim şey sevgili kavgası/tartışmasıdır mesela [emoji1][emoji1][emoji1]
Sen bitirdin der biri öbürü der hayır sen falan.. Güzel bence bak yine üzüldüm şimdi...
o yaşta kavgalar tatlı oluyor demek ki:)) ben bazı duyguları çok geç yaşadığım için kavgalar değil tatlı gelmek, yüreğimi deler geçerdi.. neyse. Allah büyüktür..
Yüreği deliyo zaten ama hararetli oluyo o açıdan güzel [emoji2] evet belki birgün bizim sevdiğimiz gibi bizi de seven olur..
Biri beni çağırmış galiba yıllardır yanlızlığın hakkını veriyorum dibine kadar yalnızım .
Selam kızlar
menekşecim geldin mi.. nedense keyifsizim bugün
Hg reddmars sende katil aramiza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?