- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi sekerparee
-
o his banada ugruyo Ara Ara.. Kac yasina geldim okulu bitiremedim Hep baska seylerle oyalandim ikinci plana attim derslerimi.. Dogru duzgun bi Isim yok Hala üniversiteli ve parttime isle ugrasiyorum bu Ara bende bunlara takildim fena.. Hele birde evlilik meselesi var oraya hic girmiyorum.. Hayalini bile kuramiyorum artik.. Off ooff dert ararsan cok..
peki o nasıl davranıyor? seni görmek istedi mi mesela? gelme planı var mı?
27 yaşındayım. sen kaç yaşındasın canım. :)
sende çok dolmuşsun canım.Allah yardımcın olsun.
asiri ilgili yemegimi bile kontrol ediyo o kadar Yani cok güzel yazismalarimiz oldu cok eglenceli cok güldürdü beni... Bu ayin 20sinden sonra gelmeyi ve benimle görüsmeyi cok istiyo ama Ben tirstim acikcasi.. Romantik olamiyorum hic acik acik suan iliski dusunmedigimi soyledim sorun degil diyo arkadas gibi takiliriz olursa olur kafasinda.. Aslinda bende Boyle bisey istiyordum ama simdi de bu durumdan bunaldim galiba hayatimda ne duygusal ne de arkadas yönden bi erkege tahammulum yokne yapacagim bilmiyorum
hg aramiza cecen :) nasilsin
asiri ilgili yemegimi bile kontrol ediyo o kadar Yani cok güzel yazismalarimiz oldu cok eglenceli cok güldürdü beni... Bu ayin 20sinden sonra gelmeyi ve benimle görüsmeyi cok istiyo ama Ben tirstim acikcasi.. Romantik olamiyorum hic acik acik suan iliski dusunmedigimi soyledim sorun degil diyo arkadas gibi takiliriz olursa olur kafasinda.. Aslinda bende Boyle bisey istiyordum ama simdi de bu durumdan bunaldim galiba hayatimda ne duygusal ne de arkadas yönden bi erkege tahammulum yokne yapacagim bilmiyorum
30 olmak üzereyim
bence görüşmelisin. hem kafan dağılır biraz. bence iyi gelir. :)
Selam canım nasılsın :)
Keşke bir şans versen bende istemiyorum kimseyi ama böyle kendimizi kapattığımız sürece yol alamayız .
öylemi dersin bilmiyorum ki.. :) ama pakistanli Ya cok ilginc bisey birde sürekli inglizce yazisiyoruz alisik olmadigim bi durum.. Son iki gündür yazmiyorum artik sogusun diye..:) Ben iyice dengesizlestim bu aralar bi asik olmak istiyorum karsima cikanlari istemiyorum ne istedigimi bilmiyorum acikcasi :)
ben görüşmen taraftarıyım. bir şans ver. dostça da olsa zaman geçirin. belki ummadığın şeyler hissedersin, kimbilebilir
iyim canim saol :) bende öyle diyorumda is ciddiye binecegi Zaman korku basiyo :)
evet haklisiniz.. 3 hafta daha dusunme zamanim var zaten gelecek hem burada akrabalarini ziyaret edecek Eger istemessem yine görüsmeyebilirim :)
Ah ah o korkular bende aynılarını yaşıyorum niye böyle olduk biz ya
haklisin canim psikologumda öyle söylemisti.. Arkadas olarak birisini hayatima almanin daha kolay olacaginitamam düşün.. bene biriyle yakınlaşma korkusu senin içindeki. ama onu sadece iyi zaman geçirilcek bir arkadaş gbi düşünürsen korkuların da gider.
Ben galiba gidenin yasattiklarini Hala Tam anlamiyla hazmedemedim ondan böyle diye düsünüyorum.. Büyük umutlarla baglanip sonrasinda yasanan hayal kirikliklarina alismak zor oluyo.. Etrafimda ki mutlu ciftlere özenemiyorum bile hersey o kadar yalan geliyo ki bana
Aslında kaç yıl geçti üzerinden normal duygular yaşayan bir insan olsa çoktan unutup yeni aşklara yelken açmıştı en azından onların yaptığı gibi .
Ama bazı insanların sevgisi bu kadar gerçek ve ciddi oluyor işte . Yaşanan hayal kırıklıklarını kolay kolay unutamıyorsun .
Aynı hayalleri bir başkası ile kuramıyorsun bundan delicesine korkuyorsun .
Yahu ben unutmaktan bile korktum ama yavaş yavaş siliniyor hafızamdan .
Zaten ne gelmesini isterim ne dönmesini çoğu kezde reddettim .
Artık yeni bir şeylere başlayıp kurtulma zamanı ama oda olmuyor işte kendini bu kadar kapatınca :/
Aslında kaç yıl geçti üzerinden normal duygular yaşayan bir insan olsa çoktan unutup yeni aşklara yelken açmıştı en azından onların yaptığı gibi .
Ama bazı insanların sevgisi bu kadar gerçek ve ciddi oluyor işte . Yaşanan hayal kırıklıklarını kolay kolay unutamıyorsun .
Aynı hayalleri bir başkası ile kuramıyorsun bundan delicesine korkuyorsun .
Yahu ben unutmaktan bile korktum ama yavaş yavaş siliniyor hafızamdan .
Zaten ne gelmesini isterim ne dönmesini çoğu kezde reddettim .
Artık yeni bir şeylere başlayıp kurtulma zamanı ama oda olmuyor işte kendini bu kadar kapatınca :/
nasıl sevmişiz değil mi.. at at at bitmedi içimizdekiler.. bir daha istemem kimseyi bu kadar sevmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?