- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Aynı kadınlar eşleri annelerinin lafıyla hareket edince de tahammül edemiyorlar.Bi çizgiyle olmaz maalesef. Düzgün iletişim ve doğru mesafe için sağlıklı beyinlere ihtiyaç var. Maalesef kadınlarımızın çoğu eşleri kendi istedikleri şeye doğru şekillendirebiliyorlar. Adam bir süre sonra benimsetilen fikri en başından beri kendi fikriymiş gibi savunabiliyor.
Yok nişanlıyım ama 5 aya evli olucamaynen..
elektra ben senı neden evlı sanıyordumki:)
Allah hayırlısıyla tamamnına erdırsın ınsallah canım..Allahın ıznı ıle sen akıllı kızssın yurutursun..Yok nişanlıyım ama 5 aya evli olucam
Teşekkür ederim ablaAllah hayırlısıyla tamamnına erdırsın ınsallah canım..Allahın ıznı ıle sen akıllı kızssın yurutursun..
Bunun yaşla alakası olmadığını düşünüyorum, karakterle ilgili bence ya da karakterin olmamasıyla ilgili desem daha doğru olacak galiba, 35 yaşında olup nereye çekersen oraya giden insanlar da var, 25 yaşında ne istediğini bilen insanlar da var.gercektenmı..çok zekı erkeklerde var aslında..erken evlenenlermı acaba soyledıgınız gıbı yonlenıyor
Orasıda oyle ben 26 yasımdayken pek ınsan ılıskılerı konusunda tecrubelı degıldım..evlılık hayatında tanımadıgımız bır suru ınsan hayatımıza gırıyorBunun yaşla alakası olmadığını düşünüyorum, karakterle ilgili bence ya da karakterin olmamasıyla ilgili desem daha doğru olacak galiba, 35 yaşında olup nereye çekersen oraya giden insanlar da var, 25 yaşında ne istediğini bilen insanlar da var.
22 yaşında evlendim, eşim de 23 yaşındaydı, arkadaşlıklarımda saflığım iyi niyetim vardı ama aile ilişkilerinde sınırları olan biriydim, kayınvalidemle yüzük takılana kadar tanışmadım, evlenene kadar da evine sayıyla gitmişimdir o da ailemi arayıp izin almazsa gitmiyordum, evinde iş yaptığımı bilmem, ancak sofra kurmasına toplamasına yardım ederdim o kadar.Orasıda oyle ben 26 yasımdayken pek ınsan ılıskılerı konusunda tecrubelı degıldım..evlılık hayatında tanımadıgımız bır suru ınsan hayatımıza gırıyor
Sımdıkı kızlar bır cogu kendını ezdırmıyor gıbı munecım..evlılık hayatı bambaska bır sey:)
Benim babaannem de her kış 1 2 ay bizde kalır
Ortamlarda oğlu bakıyor diye bilinir
Ama yemek, çamaşır, evde sıkılmasın diye komşu gezdirmesi, yatağı, banyosu vb a dan z ye annem ilgilenir.
Ama konu sahibi a dan z ye her şeyi eşiniz yapacaksa neden olmasın
O nasıl oluyorsa artık
Kesinlikle katılıyorum. Bizim ülkede erkeğin annesine bakması=karısının başına atıp gitmesidir. Ben aksine rastlamadım henüz. Kadının bakımını, sohbetini, yemesini içmesini hep gelin yapar ama sorsan e oğlu bakmak zorunda. Bakıyor mu peki? Akşamdan akşama 10 dk sohbet ederse ne ala!Yorumların hepsini okuyamadım doğal olarak ama sonunda biri şunu yazmış neyse ki.
"Kızı ve oğlu baksın" deyince "oh her şey olması gerektiği gibi" diye düşünülüyor da oğulları mı bakıyor acaba gerçekten? Kaçı bakıyor?
Getirip eşlerinin başına atıyorlar genelde. Oturup yarım saat sohbet bile etmezler anne babalarıyla ama adı "ben baktım" oluyor ya da "vefalı oğlum bana bakıyor" oluyor.
Gün olur bakmak durumunda kalınır ve bakılır. İyi insanlarsa gocunmadan, sevgiyle de bakılır. Ama konu sahibi en baştan bu şekilde uyarmak zorunda hissettiyse kendini vicdansız da diyemeyiz. Annesini babasını eşinin başına bırakıp bir işin ucundan tutmayan kocaları o da bolca görmüştür eminim.
Eşinizin her ay 1 hafta gidip annesinde kalması da saçmalıktan başka bir şey değilZengin Ama Mutlu , bence çok sabırlısınız.
Gidip orada kadının çamaşırını yıkayıp yemeğini, temizliğini yaptığını hiç sanmıyorum. Annesi bütün gün etrafında dört dönüp çayını, kahvesini de ayağına götürüyordur kesin. Adam ayda 1 hafta kafa dinleyip prensçilik oynadığı için bu durum işine geliyor bence. Hayırlı evlat olarak anılmak da işin bonusu.
Tam boşamalık adam.
Samimi olmak için her dk sarmas dolas olmaya gerek yok. Maalesef Turk milletinden kişisel alan kavrami olmadığı için vicik vicik ilişkiler olmasi gereken bir seymis gibi gozukuyor ama değilBaşka?
Benim eşim annesine çok düşkündür ama hiç aşkım dediğini, gereksiz sarılıp öptüğünü, nedensiz yere birbirlerinin kişisel alanlarına girdiklerini görmedim...samimi bir sevgi gösterisi için bunlar gerekli değil demek istedim ama linc edilmiştir yine de aynen böyle düşünüyorum.Anne - evlat ilişkisi mi vıcık vıcık?
Daha neler duyacağım.
Benim kv eşime evlenmeden önce aşkım ekmek al diye SMS atmıştı. Buradakilere sorsan ne var annesi diyecekler ama biz evlendikten sonra kadın bizi ayırmak için elinden ne geliyorsa yaptı sürekli beni kıskandı eşim bile farkında bunun yani kendi kendime gelin güvey olmuyorum. Eşek kadar adamlara aşkım diyen anneleri kesinlikle normal bulmuyorum. Bunun dışında sarılmak öpmek normal şeyler ama bazı kadınlar oğlunu, abisini falan özellikle gelinin yanında şapır şupur öpüyor maksatları neyse nasıl bir kafa yapıları varsa artık Allah acil şifalar versinBenim eşim annesine çok düşkündür ama hiç aşkım dediğini, gereksiz sarılıp öptüğünü, nedensiz yere birbirlerinin kişisel alanlarına girdiklerini görmedim...samimi bir sevgi gösterisi için bunlar gerekli değil demek istedim ama linc edilmiştir yine de aynen böyle düşünüyorum.
Kendi cevremde de Allahtan oğlunu sürekli darlayan, aşkımli konuşan sapır supur öpen anneler yok ama hepsi de evladına çok çok düşkün.
Kişisel alan demişken bizim toplumun kadınlarında da eşlerin kişisel sınırlarını ihlal etme çok yaygın tıpkı sizde olduğu gibiSamimi olmak için her dk sarmas dolas olmaya gerek yok. Maalesef Turk milletinden kişisel alan kavrami olmadığı için vicik vicik ilişkiler olmasi gereken bir seymis gibi gozukuyor ama değil
Kendisi oğluna, olası torununa asla bakmıyor ama sizden kadına bakmanız bekleniyor. Hiç kusura bakmasınlar valla kesinlikle haklısınız.Ben size söyle bir seyde söyleyeyim. Eşimle annesi hiç mıç mıç değildir kısaca burdaki bir tabirle.. Aşkım vs hic demezler mesafelidirler öpüşüp koklasmazlar olsaydı da karısmazdım bu gibi durumlara normal diyorum.. ama onlar mesafeli..
Eşim bazı sorunlarından dolayı 3 ameliyat olmuş benden önce.. 2 ay hastanede yatmıs. Anne gitmemiş :) annenin olayı da şu zaten ben evladım dahi olsa torun dahi olsa sağlık dahi olsa ''bakmam'' ben evlenmeden cok sasırmıstım bir insan evladına ölümlerden döneceği bir hastalıgında hastanede neden bakmaz... 2 koca ay cıkarmamıslar hastaneden. kim baktı diyorum sağdan soldan arkadaslarım geldi diyor. Ne abla ne de anne... ben öğrenince öyle kötü oldum ki.. Benimleyken de eşim bir ameliyat geçirdi 3 ay önce.. bebek gibi baktım. hiç bilmememe rağmen ne kemik suları ne sebze suları saati saatine ilacı,yıkadım pamuk gibi baktım yine yaparım hic yorulmadım cunku esımı seviyorum.. şunu da söyleyeyim eşim ameliyata girdi cıktı eve geldik aksam aradı anası nasıl diye şaka gibi bir aile.
kadın öz evladı hasta olsa bakmaz. öz torununa 1 saat bakmaz ama nazlanır yanımda olsun der. inanın ki bencil değilim ben.. daha yazmadıgım cok sey var aranızda anneler vardır gözleriniz dolar.. bence annesi anne olacak biri değil.. mesela ben de değilim. ama o da anne olmamalıydı..
Evet.. bana samimi gelmiyor bu yüzden.. Cünkü kadın zahmet sevmiyor ama kendine bakılsın istiyor.Kendisi oğluna, olası torununa asla bakmıyor ama sizden kadına bakmanız bekleniyor. Hiç kusura bakmasınlar valla kesinlikle haklısınız.
Ben eşimin alanına hiç girmem telefonuna fln bakmam, zaten kendisi ozgur bir yükselen kovadir nerdd nasıl davranacağını bilir. Aile ilişkilerine de hiç karışmadım. Kaynanam kişilik olarak benim gibi mesafeli ve ciddidir Allahtan hiç böyle problemler yaşamadım.Kişisel alan demişken bizim toplumun kadınlarında da eşlerin kişisel sınırlarını ihlal etme çok yaygın tıpkı sizde olduğu gibiEvlilikte eşlerin geçemeyeceği sınırlar vardır öyle evlilik cüzdanı size sonsuz özgürlükler vermiyor. Aile ilişkilerine karışmak eşlerin haddi değil. Bilinen bir şey ama demek ki hala bilmeyenler var.
Bence siz çok çok haklısınız. Eger gerçekten eşinizi seviyorsanız 1 hafta gidip kalmasının normal olmadığı konusunda anlasmaniz gerekiyor umarım ki böyle devam etmezsinizEvet.. bana samimi gelmiyor bu yüzden.. Cünkü kadın zahmet sevmiyor ama kendine bakılsın istiyor.
Mesela ben de zahmet sevmem ama bana da kimse bakmasın bir yardımcım olsun isterim o ise öyle değil.. cok tuhaf biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?