yalnız kayınvalide ve sık giden eş

Kayinvalidenizin elle tutulur bir hastalığı yok demişsiniz bu durumda ayda bir hafta kalmasi normal değil eşinizin. Kadını ya da erkek olsun farketmez. Uzak değilmissiniz gidip görüp gelsin. Ya da daha yakın bir yerde ev tutsun annesi için ama sık sık yatılı kalınması doğru bulmuyorum evli insanların.

Evlenmeseymiş annesiyle yaşasaymıs eşiniz bir ömür keşke.

Hayır, o eşime bir söylemimdi yoksa ben en basta kendine baktırmak icin cocuk yapan kisilere karsıyım orada annesinin niyetini aktarmak istedim.
Iyi de hayat bu. Insan insana bakabilir ne olacağımız garanti mi? Eşiniz de gerizekâlı değildir herhalde annesinin ona ihtiyacı olduğunu düşünüp kalıyodur. Belki farklı problemler var ama siz zaten ilgilenmeyeceğiniz için size aktarmıyorlar bile.

Yani değil. Elle tutulur bir rahatsızlığı yok. Ki eşim ev iş nedir bilmeyen biri gidince yine annesi yemek yapıyor yiyorlar falan eşim yapmıyor. Ben de diyorum ki hastaysa kızı gitsin yazık kadına ev iş yemek sen yapmıyorsun zaten ne diye seni istiyor diyorum
sizin yaniniza gelip ihtiyaclarini gideriyor sonra annesinin yanina kosuyor.
boyle evlilik olmaz gitsin annesinin koynunda yatsin o zaman.
kesin cocugu da annesinin kafasi kaldirmiyor diye istemiyordur.
anne olmak istiyorsaniz bu adamla vakit kaybetmeyin bence resti cekmenin zamani gelmis artik

Kayinvalidenizin elle tutulur bir hastalığı yok demişsiniz bu durumda ayda bir hafta kalmasi normal değil eşinizin. Kadını ya da erkek olsun farketmez. Uzak değilmissiniz gidip görüp gelsin. Ya da daha yakın bir yerde ev tutsun annesi için ama sık sık yatılı kalınması doğru bulmuyorum evli insanların.

Evlenmeseymiş annesiyle yaşasaymıs eşiniz bir ömür keşke.
Keşke ben evlenmeden bunu söyledim. hiç evlenmeyip annenle yaşayabilirsin dedim cünkü davulun sesi hafiften geliyordu.. kabul etmedi :)

Keşke ben evlenmeden bunu söyledim. hiç evlenmeyip annenle yaşayabilirsin dedim cünkü davulun sesi hafiften geliyordu.. kabul etmedi :)
Siz bunu söyleme gereği duyduğunuza göre ters giden birşeyler vardı demek ki evlilik öncesinde de. Eşiniz tercih hakkı sunmadan siz devam etmemeliymişsiniz, durumdan rahatsız ve muzdarip olan sizsiniz şu durumda.

Hic normal degil.burda bir kadin bunu dese boyle yapacaktin neden evlendin madem denilir.evlilik bu degil.
tamam gidilir ilgilenilir ama yatili kalmak asla kabul edilir bir sey degil.yatalak olur bakima muhtac olur o ayri konu ama sirf keyfinden evli oglunu yaninda tutan kimse kotu niyetlidir bana gore.
ben sizin yerinizde olsam esimle ciddi bir konusma yapar alacagim cevaba gore de yoluma bakardim.gencecik bir kadin evde tek basina birakilip gidilmesi cok insafsizca.otursun anasiyla madem cok merakliysa.

Herkese selamlar..

Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem yalnız yaşayan bir kadın. Eşimin bir ablası var. Ablası evli bir de çocugu var. Ben evlenmeden ortalığı çok yıktım ileride olur olmaz senaryoları eşimin önüne döktüm birlikte yaşamam dedim. annesine bile yüzüne söyledim ileride de birlikte yaşamam asla diye. Yapım bellidir biraz dik başlıyım. Bunun için eşim bana zaten annem beraber yaşamak istemez öyle biri değil dedi hep. Allah var birlikte yaşama konusu yok. Hiç olmadı. neyse annesi ile çok uzak değiliz semt olarak.
Amaaaaa gel gelelim evlendikten sonra ne hastalığı bitti ne de nazı. Eşim hassas şak koşuyor. Bana istersen sen de gel ama yapını biliyorum diyor. mesela gidiyor ayda 1 hafta kalıyor ayrıca sık sık da gidiyor kalmalı olsun normal olsun.
Eşime ablanda var sen tek çocuk değilsin diyorum , annesinin kafası götürmüyormuş çocuğu o yüzden ablayı saymıyor annesi ille oğlum diyor :) Gidip onda da kalacakmış sık sık. bizim çocuğumuz yok düşünmüyoruz.. bunu da biliyor zaten.. çocuksuz çöpsüz üzümüz :)

Ben yanlış mı düşünüyorum? Eşini bırakıp her zaman kalmalı gitmesi normal mi? evlilik bu mu? ben kendimi çok yalnız hissediyorum.. gerçekten hasta olan insan oğlum kızım demez birini ister yanında ama yok illa oğlu.
Zaten ben dik başlıyım diye evlenmemizi hiç istemedi (dik başımda yüzüne beraber yaşamak istemem dememden ibaret asla saygısızlık etmedim) eşimin kimseyle evlenmesini istemiyordu yalnız olup onunla yaşamasını istiyordu. Eşim karantina başladı birkaç gün geçti vın gitti anneye ben evde yalnızım. ikimizde evden çalışıyoruz bilgisayarını falan da aldı götürdü. çok mutsuzum panik atağım tuttu bugün stresten ...
Tabiki annesi gitmeli ama 1 hafta kalmak ne zaten yakınmışsınız? Saçma

Tamam beraber yaşamak istememişsiniz ama kadının hastalığı varmış elle tutulur bişey yok diyorsunuz ama belki size göre öyle.. bir hafta gittiğini de sanmıyorum nedense bırakıp işe gitmiyor mu hep 1 haftalık kıyafet mi taşıyor getiriyor?

Ayrıca düşünce yapınız çok çirkin ne demek yaşlı bakacağıma çocuk yapar bakarım bahanem olur yaa çocuk inat için yapılacak bir araç mı? Kadın yatalak olsa kalacak ortada demek ki..illa çocuğunuz olmasına gerek yok siz hep böyle genç dinç kalacaksınız sanıyorsunuz galib el elinde bakıma muhtaç.kalınca anlarsınız

Benim kaynanam öldü 16 ay kayınpederimde kendi isteğimle kaldım sonra evimize geçtik aramız azdı her h.sonu gittim kaldım çocuğum oldu korona da yasaklarda hep gittim yalnız başına iş gelse bilemeyiz diye..nitekim bi h.sonu biz ondayken rahatsızlandı dt gitti sabah ilaç.verip yollamış çorbasını yaptım içti yttı akşam lavaboya kalktı çıkmayınca baktık yuğılmış kalbi durmuş ambulans müdahale kaldırdılar ama kurtulamadı yanında olmamıza rğmen suçlarım kendimi çocuğa daldık lavaboda yalnız bıraktık diye ya h.sonu gitmeseydik gidip ölüsünü bulacaktık nasıl yıkım olurdu bunı düşünüyor musun..dik başlılığınızla övünün siz..

Eşim çocuk istemiyor tanıştığımız günden beri ben ise çekimserim. Bunun da bazı zamanlar tartışmasını yaptım. Anneler yaşlanacak bakmamız gerekirse ben de çocuk yapar ona bakarım yaşlı bakacağıma diye çok söyledim. Bilmiyorum muhtemelen çocuk yapmayız
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ya.
Siz hiç yaşlanmayacaksınız, ölümsüzlük iksirini falan buldunuz sanırım.
Benim annem 50 yaşında elden ayaktan düşmedi Allah düşürmesin, asla böyle bir cümle kurmam, kuramam. Kötü kalpli demek istemiyorum ama bilmiyorum, iyi niyetli biri değilsiniz.

Tamam beraber yaşamak istememişsiniz ama kadının hastalığı varmış elle tutulur bişey yok diyorsunuz ama belki size göre öyle.. bir hafta gittiğini de sanmıyorum nedense bırakıp işe gitmiyor mu hep 1 haftalık kıyafet mi taşıyor getiriyor?

Ayrıca düşünce yapınız çok çirkin ne demek yaşlı bakacağıma çocuk yapar bakarım bahanem olur yaa çocuk inat için yapılacak bir araç mı? Kadın yatalak olsa kalacak ortada demek ki..illa çocuğunuz olmasına gerek yok siz hep böyle genç dinç kalacaksınız sanıyorsunuz galib el elinde bakıma muhtaç.kalınca anlarsınız

Benim kaynanam öldü 16 ay kayınpederimde kendi isteğimle kaldım sonra evimize geçtik aramız azdı her h.sonu gittim kaldım çocuğum oldu korona da yasaklarda hep gittim yalnız başına iş gelse bilemeyiz diye..nitekim bi h.sonu biz ondayken rahatsızlandı dt gitti sabah ilaç.verip yollamış çorbasını yaptım içti yttı akşam lavaboya kalktı çıkmayınca baktık yuğılmış kalbi durmuş ambulans müdahale kaldırdılar ama kurtulamadı yanında olmamıza rğmen suçlarım kendimi çocuğa daldık lavaboda yalnız bıraktık diye ya h.sonu gitmeseydik gidip ölüsünü bulacaktık nasıl yıkım olurdu bunı düşünüyor musun..dik başlılığınızla övünün siz..
kadının hastalıgı yok hepsini yazdım.
iş konusunda da konumda yazıyor online çalışıyor evden.
kızı kalmak isterken o kızını istemiyor öz kızı birlikte olmak isterken ben neden kalayım normal mi bu?

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ya.
Siz hiç yaşlanmayacaksınız, ölümsüzlük iksirini falan buldunuz sanırım.
Benim annem 50 yaşında elden ayaktan düşmedi Allah düşürmesin, asla böyle bir cümle kurmam, kuramam. Kötü kalpli demek istemiyorum ama bilmiyorum, iyi niyetli biri değilsiniz.
bakın anlamıyorsunuz dediğimi yapmak için demiyorum çocugu. Eşime göre cocuk zahmet cünkü bende yapısında bu varsa cocuga da acık olmalıyız diyorum. (cocuk zaten istemiyorum ki..)

Eşim çocuk istemiyor tanıştığımız günden beri ben ise çekimserim. Bunun da bazı zamanlar tartışmasını yaptım. Anneler yaşlanacak bakmamız gerekirse ben de çocuk yapar ona bakarım yaşlı bakacağıma diye çok söyledim. Bilmiyorum muhtemelen çocuk yapmayız
Sen değil zaten oğlu ve kızı bakacak :işsiz:

Back
X