yalniz olan hanımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sedaydin56

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
70
54
18
25 yasindayim Atanıp işimi gücümü elime almama karşın asla karşıma kimse çıkmıyor yalnız olmaktan bıktım yalnızlıkla bas edemiyorum artik kendimi herkesle kıyaslamaya başladım ilişkisi olan arkadaşlarımı kıskanıyorum benim neyim eksik niye sürekli kendi mi sorguluyorum bu yalnızlıkla nasıl baş edecem fıkır istiyorum

Daha 25 yaşındasınız acele etmeyin. Yeni yeni kendi paranız oluyor,biraz ailenizle gezin tozun, sevgili,eş nasıl olsa bulunur.
Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular

25 yasindayim Atanıp işimi gücümü elime almama karşın asla karşıma kimse çıkmıyor yalnız olmaktan bıktım yalnızlıkla bas edemiyorum artik kendimi herkesle kıyaslamaya başladım ilişkisi olan arkadaşlarımı kıskanıyorum benim neyim eksik niye sürekli kendi mi sorguluyorum bu yalnızlıkla nasıl baş edecem fıkır istiyorum
Kardeşinizin bir ilişkisi varsa veya evliyse bu fikre kapılmış da olabilirsiniz. 25 yaş daha geç bir yaş değil aslında

Daha yeni atanmışsınızdır muhtemelen, biraz maaşınızın, yalnız hayatın keyfini çıkarın. Çalıştığınız ortam nasıl bir yer, belki etkilenebileceginiz kişiler vardır etrafınıza bakın. Mesela çevremdeki sağlıkçı arkadaşlarım hep hastaneden, diğer arkadaşlarımda keza yine aynı işyerinden evleniyor. Ama dediğim gibi biraz hayatınızın keyfini çıkarın 25 ne ki yahu

Daha yeni atanmışsınızdır muhtemelen, biraz maaşınızın, yalnız hayatın keyfini çıkarın. Çalıştığınız ortam nasıl bir yer, belki etkilenebileceginiz kişiler vardır etrafınıza bakın. Mesela çevremdeki sağlıkçı arkadaşlarım hep hastaneden, diğer arkadaşlarımda keza yine aynı işyerinden evleniyor. Ama dediğim gibi biraz hayatınızın keyfini çıkarın 25 ne ki yahu
Saglikciyim lakin hastanede bekar yok en kötü herkesin uzun ilişkisi var her gün biri nisanlanacak bu hafta mesela

Ben hep yalnızdim zaten artık güzelsin sen Niye biirini bulamadin denmesinden bıktım

Kurslar, etkinliklere katıl, yaşadığınız yere göre bunlar değişir. Hiç birisi olmaz diyorsanız çeşitli uygulamalar var, arkadaşım bunlardan birisinden tanıştı ve evlendi.

Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular

Bu düşünce yapınız çok yanlış bugün mutlular yarın o evlilik bitebilir ama sizin memuriyetiniz hiç bir zaman bitmeyecek ( çok acayip şeyler olmadığı sürece )

Gezin tozun ilişkim yoka odaklanmayın aşk öyle arayınca bulunmuyor karşına bi an da çıkıyor senin de cıkacak bi gün elbet

KISMET. Maesef bu konularda elden birşey gelmiyor. kursa gidin, oraya buraya gidin sosyalleşin diyenler olacaktır ama beklentiye girince hiç olmuyor zaten.maalesef başkasına bağımlı olmak çok zor.eminim ki ne ilişkisi olanlardan çok daha güzel.çok daha kaliteli birisindir ama kısmet yoksa olmuyor valla.hiçbir şeye bağlı değil bu işler. Bir ilişki bir de hamilelik durumları famamen kısmet.

Hayatinizda birinin olmasini istemeniz, sevip sevilmek istemeniz gayet insani duygular. Aksi zaten insan dogasina aykiri. Sorun su ki herkesle kendinizi kiyaslamaniz, iliskisi olan arkadaslarinizi kiskanmaniz, bunu bir eksiklik olarak gormeniz cok normal bir durum degil. Once bu konudaki negatif duygularinizi sorgulayin derim. Sonrasini akisina birakin. Bir seyi ne kadar cok isterseniz olmaz ama onu serbest birakirsaniz bir sekilde size gelir.

Senden önce boşanırlar merak etme.
Yapacağın şey şu. Karşıma biri çıksın düşüncesinden vazgeç. En büyük hatayı nir an önce evleneyim dersen yaparsın. İşe başladıktan sonra paranı harca kesinlikle. Ve kesinlikle gez yoz.. Turlara katıl, yurtdışı yurt içi.
Çünkü evlenince muhtemelen yapamayacaksın. İstediğin gibi harcamak da zor.
Bu düşünce ile hareket edersen bunu anlayan erkek de senden kacar.. Evlilik meraklısı der.
Kendi öz bakımını artır. Saçını başını bakımsız, gezme. Kıyafetler al. Işılda biraz. Özgüvenin yükselir. Beğenmediğin yerlerin varsa yaptır. Örneğin dişler vb. Abartmadan yapmacığa kaçmadan kendini geliştir. Kurslara başla. Trekkinge git. Biri olmasa da arkadaşı, kardeşi vn mutlak biri olur. Yaşın çok küçük. Ve sakın bunları yapmadan evlenme. Dünya, yurtdışı vizyonun açık olsun. Yüksek. Lisans yap. Evde oturarak sevgili gelmez.

Yaş daha 25, ne evlenmesi? Kendi ayaklarının üzerinde durman en önemlisi. Gez toz turlara katıl, biraz çevre yap kendine arkadaş edin. Çevreni genişlet. Çıkar birisi doğru zamanda karşına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X