Haklısınız, saydığınız aktivileri belki birer örnek olarak verdiniz ama bunlar üzerinden nasıl düşündüğümü sizlerle paylaşmak isterim. Hayvanlara dokunamam ama barınağa gittim diyelim, ne yapacağım ben orada:) O esnada barına gelmiş başka bir kişi ile iletişim kurup bir şeyler mi paylaşacağım, gerçekten bu mümkün mü? Ya da bir sergiye gittim diyelim, ne gibi bir ortam oluyor orada, ben bir esere bakarken biri yanıma sokulup benimle mi tanışacak? Veyahut bisiklet turuna katıldım diyelim, nefes nefese pedal çevirirken, denk getirip yan yana ilerlemeye çalışırken kendimi mi tanıtacağım? Genelde hep fotoğrafçılık kursu tavsiye edilir, kim gidiyor bu kurslara? İşi gücü bırakıp fotoğraf nasıl çekilir diyen kişilerin nasıl bir yaşamı vardır? Oturulan yerden bir şey olmadığı konusunda kesinlikle haklısınız.
Evet, hep sorumluluklarımı yerine getirdim ve her zaman da aklımın bir köşesini işgal ettiler. Sinemaya gitmiyorum çünkü film izlemek bence anlamlı değil, kurgulanmış bir şeyle zaman harcamak gibi geliyor. Hayatımda hiç konsere gitmedim, müzik dinlerim ama kalabalığın, gürültünün ortasına girmenin ne anlamı var çözebilmiş değilim, evde rahat rahat dinlemek varken:) Öğrenim gördüğüm alan en çok tutkum olan şey ama ondan bile sıkılır oldum şu sıralar. Bir de şu var ben bu konu ile ilgilenen biri ile ilişki kurmak istemem çünkü rekabetçi bir yapım var, bu durumu bir yarışa dönüştürürüm diye kendi bölümümden kimseyle ilgilenmedim ve ilgilenmeyi de düşünmüyorum.
Liseden sonra ara vermeden üniversiye devam ettim eğer kastettiğiniz bu idi ise. Üniversitede hep dersler var aklımda. Derslerden başka bir şey yapmaya pek zaman kalmıyor dolayısıyla birazcık kitap okuyabiliyorum, yemek vs. derken gün bitiyor.
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Müsadenizle geri kalan mesajlara yarın cevap vermek isterim, iyi geceler.
Teşekkür ederim cevabiniz için :) şans verdiğim biri oldu ama o da sonra bıraktı birden beni anlamadim. Bir başkasına şans vermedim biraz tanımıştim ve olmayacağımızı düşünmüştüm. Zaten kendisi de arkadasi aracılığıyla söylemişti bana. Başka da şans vermediğim anlatabileceğim bunların dışında beni beğenen 1 2 kişi vardır zaten öyle çok olmadıBeğenmediklerine şans versen acaba beğendiğine dönüşür mü? Denedin mi bunu?
Aşk öyle şimşek çarpmış gibi olmuyor, daha önce de yazdım bunu. Görüp adamlarla karşılıklı birbirimize vurulmuyoruz. Zamanla, birbirini tanıdıkça gelişiyor bazı duygular.
Adamları göbeği var, kafası kel, işi yeterince iyi değil, kötü giyinmiş, arabası yok, evi kira, gözünün üstünde kaşı var diye eliyor çoğu genç hanım kızımız. Siz öylesiniz demiyorum, etrafta gördüklerim böyle.
Teşekkür ederim cevabiniz için :) şans verdiğim biri oldu ama o da sonra bıraktı birden beni anlamadim. Bir başkasına şans vermedim biraz tanımıştim ve olmayacağımızı düşünmüştüm. Zaten kendisi de arkadasi aracılığıyla söylemişti bana. Başka da şans vermediğim anlatabileceğim bunların dışında beni beğenen 1 2 kişi vardır zaten öyle çok olmadı
E olur o zaman. Zamanı vardır, bi üç beş adamı daha elden geçirmek gerekiyordur.
Ben evlenilecek adamı bulana kadar kaç kişi geçti hayatımdan saymayayım şimdi
Sinema belki kurgulanmis birsey ama kisisel gelisim icin sanatsal seylerle de ilgilenmek gerekir diye dusunuyorum. Romanlar da kurgusal ona kalirsa ama kitaplarin bize kattigi sey hicbirsey ile kiyaslanamaz. Sinema, tiyatro bakis acini degistirecektir. Degistirmese de bir an icin seni icinde bulundugun atmosferin disina cikaracaktir. Arkadaslarinla konusacak bir mevzu yaratacaktir. Sosyallesmen ve entellektuel olarak da doyum saglani saglayacaktir. Hayat sadece ders ve ev degil. Hayat disarida. Yasam disarida ve sen cok sey kaybetmissin bence. Hic konsere gitmemekle o ortami kacirmissin mesela. CD den dinledigin ile canli dinledigin bir muzik hele ki o ortamda ayni sey degil. Sadece ev ve okul aradi mekik dokumak seni yalnizlastirmis. Konusacak konu bile bulamaz ki boyle insan. Yasam bicimini biraz degistirmelisin. Sana derslerini birak demiyoruz ama simdiye kadar bu yolu denemissin olmamis. Bir de azicik sosyalles. Bir konsere git, bir sinemaya ya da tiyatroya. Biraz ortamini degistir. Hep ayni ortamda birisini bilamazsin.Haklısınız, saydığınız aktivileri belki birer örnek olarak verdiniz ama bunlar üzerinden nasıl düşündüğümü sizlerle paylaşmak isterim. Hayvanlara dokunamam ama barınağa gittim diyelim, ne yapacağım ben orada:) O esnada barına gelmiş başka bir kişi ile iletişim kurup bir şeyler mi paylaşacağım, gerçekten bu mümkün mü? Ya da bir sergiye gittim diyelim, ne gibi bir ortam oluyor orada, ben bir esere bakarken biri yanıma sokulup benimle mi tanışacak? Veyahut bisiklet turuna katıldım diyelim, nefes nefese pedal çevirirken, denk getirip yan yana ilerlemeye çalışırken kendimi mi tanıtacağım? Genelde hep fotoğrafçılık kursu tavsiye edilir, kim gidiyor bu kurslara? İşi gücü bırakıp fotoğraf nasıl çekilir diyen kişilerin nasıl bir yaşamı vardır? Oturulan yerden bir şey olmadığı konusunda kesinlikle haklısınız.
Evet, hep sorumluluklarımı yerine getirdim ve her zaman da aklımın bir köşesini işgal ettiler. Sinemaya gitmiyorum çünkü film izlemek bence anlamlı değil, kurgulanmış bir şeyle zaman harcamak gibi geliyor. Hayatımda hiç konsere gitmedim, müzik dinlerim ama kalabalığın, gürültünün ortasına girmenin ne anlamı var çözebilmiş değilim, evde rahat rahat dinlemek varken:) Öğrenim gördüğüm alan en çok tutkum olan şey ama ondan bile sıkılır oldum şu sıralar. Bir de şu var ben bu konu ile ilgilenen biri ile ilişki kurmak istemem çünkü rekabetçi bir yapım var, bu durumu bir yarışa dönüştürürüm diye kendi bölümümden kimseyle ilgilenmedim ve ilgilenmeyi de düşünmüyorum.
Liseden sonra ara vermeden üniversiye devam ettim eğer kastettiğiniz bu idi ise. Üniversitede hep dersler var aklımda. Derslerden başka bir şey yapmaya pek zaman kalmıyor dolayısıyla birazcık kitap okuyabiliyorum, yemek vs. derken gün bitiyor.
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Müsadenizle geri kalan mesajlara yarın cevap vermek isterim, iyi geceler.
Arkadasa cok yuklenmissiniz bazi konularda eksigi yanlisi olabilir ama sanki birine zarar vermis gibi tepkiler gelmis.
Bir konuda surekli hayal kirikligina ugrayan surekli calisip sinav kazanamayan surekli cocuk sahibi olmak isteyip hamile kalamayan veya bebeklerini uc bes defa dusuren insanlar surekli yanlis insanlara rast gelip kalbi kirilanlar anlayabilir.
Bir konuda bir iki defa deneyenler bile of cok cektim diyorlar bin defa deneyenler ne yapsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?