Şimdi birincisi ınstagram kullanmamaniza saygı duyarım ama sizde kullananlara saygı duyun. Foto yuklemeyi - çaresizce ve sessizce ama bağırarak yedi düvele haykırmak - olarak görmüşsünüz. Çok ama çok dar görüşlü bi yaklaşık ki bana göre genel olarak düşünceleriniz dar görüşlü. Arkadaşımla güzel bir mekana gidip orada foto çekinip ınstagramda paylasmamin nesi çaresizlik ki güzel bir anı olarak görüyorum.
Şuan yakın arkadaşlarımdan birini sporda tanıdım. Gördüğümuzde her medeni ınsanlar gibi birbirimize merhaba derdik. Birgün baktım yüzü asik. Ne oldu canın sıkkın duruyor dedim. O gün spordan sonra bir yere gittik dertlestik ve samimi arkadaş olduk. Spor dışında kuaföre ya da yemek gezme gibi yerlere beraber gitmeye başladık
3 sene once yine bir cafeye gitmiştik bir kız arkadaşımla. Çapraz masamızda oturan 2 kız vardı. Istanbulun en iyi mekanlarından biriydi ama iki masa olarak klimayı actirmaya calsitik acmadiklar. Sonra birbirimize bakip sizde mi söylediniz v.s dedik baktık masamıza çağırdık. Çok tatlı bizim yaşlarda 2 kızdı. Beraber oturduk gezdik o gün arkadaş olduk ve hala arkadaşız.
Bunları arkadaşım da yok demissiniz ona nazaran yazıyorum.
Ben sizi yanlış anlamayın biraz yabani buldum. Yani spor yaparken mi konuscaz cafede otururken mi konuscaz v.s demeniz garip. Güzel.bir otelin spor salonuna kayitliydim genelde erkeklerde kızlarda birbilerine merhaba diyorlardık. Bir hareketi yanlış yaparsam herhangi bir erkek ya da kız bak lara bu şekilde aslında diye uyarıyordu.
Bir arkadaşım bir turda bir erkekle tanıştı. Çocuk yanına geldi açık açık numarasini istedi. Arkadaşım verdi ve evlendiler 2 sene once. Biriyle 1.5 sene süren bir beraberliğim olmuştu ve instagramdan tanışıp buluşmuştuk o şekilde olmuştu.
Instagamdan bir fenomeni takip ediyorum. Kız eşiyle tanışma hikayesini anlattı. Bir balikciya gitmis. O sırada şuan ki eşi masada onu görmüş ve tanışmak istemiş. O şekilde tanışıp evlenmişler.
Yani tüm kapıları kapatıp ben yanlızim demek garip. Ve zaman yok derken isterseniz herşeye zaman ayırabilirsiniz
Sevgiler.