Yalnızlar kulübü

Çekmiycek o zehirli düşünceler... O kodlar değişmeli. Olumsuz hepimiz düşünebiliriz aklımıza geliyor... Geldiği anda iptal ediyorum deyip yerine olumlu birşey düşünün. Zordur o kalıpları kırmak zaman ister emek ister ve gerçekten isterseniz olur. Bunu 21 gün denemenizi dilerim hergün aksatmadan. Mesela neler korkularınız yalnız öleceğim hemen şunu deyin bu nereden belli tabiki yanımda sevdiğim biri olacak diyelim sağlığınızla ilgili olumsuz Bi düşünce geldi hemen şunu deyin gayet iyiyim bedenim zihnim sağlıklı.... Bunun ben inanılmaz faydasını gördüm öneririm. Gelelim benim istediklerim beni istemedi istemediklerim istedi kısmına.... Burada şifa çalıştırıyoruz.... Kendimiz kimiz huylarımız ne dolardan bakıyoruz. Bi kere ben gayet iyi ılımlı bir insanım diye işe başlıyoruz kendimize her gün bunu söylüyoruz. Sonra alma verme dengesi.... Almadan vermek Allaha mahsustur bunu sadakayla karıştırmayalım elbette bu dünyada size göre biri var herkese göre biri var sorun siz onun enerjisine çıkamıyorsunuzki sizi görsün bulsun..... Bi kere kadın erkek ilişkilerinde seçici olmadım ne demek önemli bir karar bu seçici olun sonuç da bakkaldan yumurta almıyoruzki koliye bakmadan birini alalım..... Az istemeyin rahmetli ananem çok çok iste kızım ilahi in hazinesi bitmez az istersen az verir derdi o zaman bundan sonra kendi değerinizin ne kadar uyumlu bir insan olduğunuzun farkına varın.... Ve karşınıza çıkan insanlara ben buyum kendimi seviyorum kendime yetiyorum mesajı verin.... Bunu hep içinizden tekrarlayın göreceksiniz beyin buna inanacak kelime ve zihnin inanılmaz etkisi.var üzerimizde..... Bir ay sonrada değişiklikleri yazın.... Sevgilerimle...

Bide en zoru hepsini yapıp bitirince geçmişteki tüm kötü olayları geride bırakıp elinizde hayali Bi ip var iş gibi mecazi kesin.... Geçmişteki tüm olumsuzlukları yok ediyorum hayatın istediğim mucizeyi bana yönlendirmesini istiyorum ve kabul ediyorum deyin.... Ve bu ları yaparken endişe korku alay şüphe duygusu olmasın ve gülümseyin bir ay bunu yapabilirseniz sonucu yazın olurmu....

Olumluda kalın olumlu olun zorlayın her insan kendini olumlu sanır.... Bir çok arkadaşım iş aşk vs anlamında birtakım değişiklikler yaşadı en yaşamadım diyen arkadaşım Bile hayattan daha zevk alır hale geldi siz neşe saçın neşe sizi bulsun neşeli insanlar bulsun siz kararlı olun kararlı olaylar insanlar çıksın karşınıza siz ben bu kadarıyla yetinemem deyin tam size göre değişsin olaylar siz benden bişey olmaz insanlar kötü yada kronik yalnızım diye düşünür ve bunu yayarsanız bunun geri bildirimi hep öyle kalmayacak üzecek olmayacak gelir size.... Çünkü siz zaten olmayacağını kodladınız benimi bulacak hadi canım ne tehlikeli bir düşüncedir ve hep gerçek olur Hayat bir dağ yankısı gibidir içinizden dışarıya ne yolluyorsanız onu size getirir. Çünkü bunu istediğinizi söylüyorsunuz bilinçsiz olarak Bunları yazmak kolay sen benim neler yaşadığımı biliyormusun derseniz bana o zihnindeki konuşan yeri susturup sesini bastıramazsanız bu böyle devam eder....

Söylediklerinizi bir ay deneyip sonuçları yazacağım, söz veriyorum. Çok teşekkür ederim.

Neler yapabiliriz bilmiyorum

9-19 çalışıyorum eve gidince saat akşam 8 oluyor son kalan enerjimle de çalışıyorum kendime vakit ayıramıyorum ayırabilecek zamanı bulsam yanımda kimse yok yalnız hissediyorum.Kısır döngü ilişkiler hep gelenlerin beni terk etmesi artık inanılmaz yordu beni.Düzgün,sevip,sevildiğim birini bulsam hayatıma devam etsem diyorum ama beni bırakanların hepsi içimde yara oluyor son giden dönsün istiyorum hep unutup önüme bakamıyorum.Çok asosyalim kendime güvenim az.Hep hüzünlü ve üzgün duruyorum.Ortamlara girsem insan tanısam kendime güvenim artsa yalnız olmadıgımı bılsem belkı ıyı gelır ama olmuyor.Birde virüs vurdu.Sürekli Allah'a dua ediyorum bana artık mucizeni göster diye, hatalarımı tekrarlamayacağım giden erk.arkadaşım dönsün diye ama olmuyor.Ağlıyorum hep yüzüm gülsün istiyorum artık

Ne yapmalıyız bilmiyorum. Hayat herkes için eşit değil. Bazı insanlar hiçbir çaba harcamadan sevip sevilebiliyor. Bizimki mücadele gerektiriyor
Bugün terapistimle görüştüm. Yıllardır ara ara görüşüyorum. Teşhisi koydu valla. Güzelsin ama cilve yok dedi. Güler misin ağlar mısın? Biraz garip bir terapist ama seviyorum kadını.
Ne zaman yalnız hissedersen yazabilirsin. En azından iletişim kurabileceğimiz bir platform var. Dertlesebiliyoruz. Bu arada ben Belindasin yazdıklarını deneyeceğim bu ay. Gel birlikte deneyelim.

Merhaba hanımlar ben de yalnızlar kulübünün üyesiyim. Mutluyum da açıkçası. Birisinin olması fikri rahatsiz ediyor beni. Belki de hala gelgitleri ile hayatımı ve zihnimi işgal eden narsist eski sevgiliden ötürüdür, bilemem. Ama ne o ne de başka biri girsin hayatima istiyorum. Yalnızlık çok güzel. Kafa rahat. Aşk olsa güzel olur diyorum bazen... insan sevmeyi, sevilmeyi de özlüyor. Ama olmasa da öyle çok yanıp bitecek biri değilim. Tek yaşayabilmeyi öğrendim galiba.

Ben 21 günlük yaratım meditasyonu diye bir meditasyon var onu yapıyorum.Burada beyni kandırıp hayatımıza olmasını istediklerimizi imgelemeyle çekiyoruz beyin bir süre sonra o imgeleri gerçek sanıyor ve hayatına gerçekten o olayı çağırıyor.Bende yeni bir aşk hayal ettim evliliğe taşınacak bir ilişki ve mutluluk.Son bir haftadayım bakalım neler olacak.Gerçi evden işe işten eve o insan nasıl girecek hayatıma bilmiyorum ama zaten çekim yasasında da bunu sormadan nasıl olacağını düşünmeden yapmak gerekiyormuş.

Merhaba hoşgeldiniz. Narsist biriyle yaşamaktansa yalnız olmak kat kat iyidir. En azından huzur var.

Sonuçları yazarsınız artık buraya da.

Merhaba hoşgeldiniz. Narsist biriyle yaşamaktansa yalnız olmak kat kat iyidir. En azından huzur var.
İnşallah geri dönmez. Çünkü ben ne kadar kendime ket vurmaya çalışsam da o benim kör noktam. Geldiği an yine gözüm kör olacak yine kendimi kullandirtacagim. Engellemek de istemiyorum, buna bile değmiyor çünkü. Insan umursadiklarini engeller uzak tutmak için uğraşır, bunu çok iyi biliyor. Sırf bu yüzden bile ego depolar o.

Böyle yapmamalısın diyeceğim ama beni azcık tanıyan kahkahalarla güler. O kadar benziyoruz ki. Tek fark ben kimseyle o aşamaya gelemedim. Es kaza hoşlandığım biriyle ilişkiye başlarsam ve sizinki gibi narsist çıkarsa hayatim kayar heralde. Bence engelleyebiliyorsan engelle gitsin. Ego depolarsa depolasın. Gözden ırak olsun en azından.

Engellerim engellemesine de içindekileri dökmek bak sen bana bunları yaptın demek istiyorum, vicdan azabıyla yaşasın diye. Bir yanım da diyor ki vicdan mi var azabı olsun. Henüz tam bir hayattan çıkarma operasyonu yapamadım, yaptığım zaman engellerim herhalde. Valla yaşam enerjisi falan kalmadı, yeni yeni kendime geliyorum.

Vicdan azabı çekeceğini hiç sanmıyorum ama rahatlayacaksan dök içini. Belki iyi gelir. Umarım tez zamanda kurtulursun.

Benden giden vatandaş beni her yerden engelledi.Twitterdan bile...burda üyeliği olsa burdan bile engellerdi.2 ay oldu hatta gectı bile o gıdelı ama hala ıcımde hergun onu dusunen bır taraf var sussun ıstıyorum o taraf.Gelmeyecek bak engelledi her yerden diyorum.Bağ kesme , affetme hepsini yapıyorum ama bazen içim çok sızlıyor.Gelsin de isityorum.Ama kurtulmam gereken başka eski insanlarda var.Yeni birini istiyorum bende sıfırdan tertemiz ama bunun için benim de tertemiz olmam gerek.Nasıl iyileşeceğim de yeni biri hayatıma girecek hiç bilmiyorum.Tek bildiğim beklentisiz geleceğe güven ve umutla bakan mutlu bir birey olmak.

Al benden de o kadar. Benim iliskilerimin unutma aşaması çok sancılı oluyor. Bundan öncekini 3 sene unutmamamıştım mesela. Bu daha 9 ay oldu ve her gelişi ile olay başa dönüyor. Müslüm Gürses/Nilüfer şarkısında diyor ya "başka yer başka zaman sensiz ömrüm olsun, her şeyi al bir şansım olsun" işte gerçekten bir şans istiyorum, onsuz bir ömür kurabilmek için. Seni çok iyi anlıyorum insan öyle yıpranıyor ki. Kendisine değer vermeyen biri için, kalbini susturamamak insanın gururunu çok kırıyor...

Neden vazgecemıyoruz peki ? Aslında istese dönerler ama böyle iyiler demek ki çabuk atlatıyorlar.Ben 2 ayda bile yeterince vakit kaybettiğimi düşündüm.Biz ne yapmalıyız başkasını mı bulmalı ama oda olmuyor ? Seninki gidip gidip geliyormus benımkı tam gıttı donmuyor

Erkekler mantıklı davranıyor bizim duygusallığımız fazla, ondan bence. Başkasını bulmak gerçekten çözüm değil. Kaldı ki aklımdaki başkası varken hayatıma bir baskasini almak bana göre değil. Bekliyoruz bakalım, elbet unuturuz unuttuğumuzun bile farkına varmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…