- 9 Ocak 2016
- 86
- 86
- 88
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Kızlar bugün çok canım sıkılıyor. Eskiden sıkılınca yemek yerdim şimdi onu da yapamıyorum. Sıkıntıdan aramamam gereken bir kişiyi bile aradım, cevap vermedi
İlk başta garip gelmesi normal daha önce tek başına tatile çıkmadıysan. Daha yeni gelmişsin, belki yarın fikirlerin değişir. Çık dolaş, hava al, birşeyler iç. Bak ben evde kös kös oturuyorum ve bugün özellikle çok sıkılıyorum ☹
Kızlar bugün çok canım sıkılıyor. Eskiden sıkılınca yemek yerdim şimdi onu da yapamıyorum. Sıkıntıdan aramamam gereken bir kişiyi bile aradım, cevap vermedi
Hiç canım istemiyor ama deneyecegimHadı kalk spor yapmayı dene, baslangıc ıcın yavas yavas yapan bir spor hocası var, link bırakıyorm bı bak hareket et bıraz uzerıne bır dus gercekten ıyı gelecek guven :)
Aslında az da olsa ilerleme var. Biseyler yapmaya çalışıyoruz diğer sayfaları da okuyunca göreceksiniz. Evet yalnız yaşıyorum.Merhaba kızlar, tüm sayfaları okumadım ama sanki olumsuz şeyleri çok düşünüp konuşunca olumsuzluklar çoğalıyor gibi bu konuda ne düşünüyorsunuz, pozitif taraftan bakmaya çalışınca sanki herşey daha iyileşir gibi
Aslında az da olsa ilerleme var. Biseyler yapmaya çalışıyoruz diğer sayfaları da okuyunca göreceksiniz. Evet yalnız yaşıyorum.
En basit egzersizi ne diye baktım. Esneme egzersizleriymiş. Yarım saatti, ben 20 dk yaptım ama iyi geldi ciddenHadı kalk spor yapmayı dene, baslangıc ıcın yavas yavas yapan bir spor hocası var, link bırakıyorm bı bak hareket et bıraz uzerıne bır dus gercekten ıyı gelecek guven :)
Ben de sanki beni fazlasıyla üzen şeyler yokmuş gibi beni hiç umursamayan bi insan için kahroluyorumKızlar bugün çok canım sıkılıyor. Eskiden sıkılınca yemek yerdim şimdi onu da yapamıyorum. Sıkıntıdan aramamam gereken bir kişiyi bile aradım, cevap vermedi
Sen onu umursamasan, istemesen dibinde biterdi. Evrenin çalışma şekli bu malesef.Ben de sanki beni fazlasıyla üzen şeyler yokmuş gibi beni hiç umursamayan bi insan için kahroluyorumo kadar zavallı hissediyorum ki
Evren beni sevmiyorSen onu umursamasan, istemesen dibinde biterdi. Evrenin çalışma şekli bu malesef.
Evet ya kimse bir şey yazmamışKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Kimsede ses yok bu ara
Evet ya kimse bir şey yazmamışben bol bol hatalarımı düşünüp kendimi kahretmeye devam ediyorum kafamı dağıtayım diyorum internete giriyorum bu sefer de haberler gözüme çarpıyor gözüme daha da kötü oluyorum
Siz nasılsınız
Ben de çalışmaya başladım artık. Az da olsa hayatımı düzene soktu.
Ben bunu arkadaşlarımda çok yaşadım maalesef evlendikten sonra sana daha az görünür oluyorlar tabi bu evliliğin vermiş olduğu sorumluluklar sebebiyle de oluyor hak vermiyor değilim ama konuşmalarınız bile farklı oluyor bir zaman sonra, genel konuşmak gibi olmasın ama benim yaşadıklarım boyleydiEvet evlenen kişilerde ister istemez mesafe araya giriyor, sohbet içerikleri, sorumluluklar değişiyor..
O arkadaşlarınızla evlenmeden önceki sohbetleriniz nasıldı, yani sevgili vb şeyleri mi daha çok konuşurdunuzor yoksa her telden sohbet eder miydiniz?Ben bunu arkadaşlarımda çok yaşadım maalesef evlendikten sonra sana daha az görünür oluyorlar tabi bu evliliğin vermiş olduğu sorumluluklar sebebiyle de oluyor hak vermiyor değilim ama konuşmalarınız bile farklı oluyor bir zaman sonra, genel konuşmak gibi olmasın ama benim yaşadıklarım boyleydi
Yeri geliyor her teldendi yeri geliyor buluşulacak olan çocukla konuşmalar dahi anlatılıyordu daha cok ama sevgili konusundaydı simdi ise arkadaslarım izlediği filmi, komik buldugu seyleri paylasıyorlar ama haksız bulmuyorum onları sonucta onlar için hayat değiştiO arkadaşlarınızla evlenmeden önceki sohbetleriniz nasıldı, yani sevgili vb şeyleri mi daha çok konuşurdunuzor yoksa her telden sohbet eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?