Calisiyorum diyosunuz.
Nasil arkdasi olmazki calisan birisinin?
Dusunce yapiniz cokmu asiri farkli? Ondanmi?
Esinin arkdaslari ykmu? Cift halinde takilin?evet farklı Bir de yaş ortalaması benden baya büyük.. İşte günlük konuşuyoruz tabi ama o dadarla sınırlı.. Mesela çoğu 50 yaş civarı.. Aramızda 20 yaştan fazla var. Haliyle çoluklu çocuklu insanlar.Genelde buranın yerlisi olan insanlar, ona görede işleri var. İş çıkışı hadi bi kahve içelim diyebileceğim bile kimse yok
maalesef.. olsada ayda yılda bir görüşüyoruz. genelde onlar erkek erkeğe takılıyorEsinin arkdaslari ykmu? Cift halinde takilin?
Bence arkdas edinmek kesinlikle kisiye baglidir ya.maalesef.. olsada ayda yılda bir görüşüyoruz. genelde onlar erkek erkeğe takılıyor
saçma gelecek size belki ama komşum yok. 2 katlı mustakil bi evde oturuyorum Aşağıda yaşlı bi teyze amca var.. Burası genç nufusun hep göç ettiği bi yer.Bence arkdas edinmek kesinlikle kisiye baglidir ya.
Carsiya pazara cik, komsulara bi borek yapip yolla. Muhabbet ac. Komsular gun yapiyorlar belki, sende katil calismadigin zamnlarda.
yaşadığım yeri geçtim. Ben her yerde yapabilen biriydim. Yani ben de doğuda 4 yıl çalıştım Babam memurdu hep il il dolaştık Ama burası çok farklı Burada insana hasret kaldım. Şaka gibi ama kimse yok Gençler hep göç etmiş Sadece yaşlılar burdaYa gerçekten evlilik için tüm çevresini, yaşadğı şehri terk eden hanımlara şaşırıyorum. Ben yapamam, böyle bi riski göze alamam benim yaşadığım yer çok önemli, komşuların nasıl acaba onlarlamı kaynaşsan.
saçma gelecek size belki ama komşum yok. 2 katlı mustakil bi evde oturuyorum Aşağıda yaşlı bi teyze amca var.. Burası genç nufusun hep göç ettiği bi yer.
saçma gelecek size belki ama komşum yok. 2 katlı mustakil bi evde oturuyorum Aşağıda yaşlı bi teyze amca var.. Burası genç nufusun hep göç ettiği bi yer.
aşimin anne babası burda. Benimkiler başka yerde. İşte kaynanam var ama...uzak olsak daha iyi olurdu açıkçasıEsinin ve senin aileniz nerde? Ben ayni durumdaydim hos hala ayni durumdayim ama en azindan kaynanamdan kurtuldum baska yere tasindik burda cevre edinecektim esim orali olmadi demotive oldum iice
kurabilenlere hayranım.. diyecek başka sözüm yokYasli teyzeyle nekadar arkadaslik kurabilirki. Ortak nokta yok bi kere
o zaman en iyi siz yardımcı olursunuz..ne yapabilirim.. nasıl kurtulurum bu yalnızlıktan.. Nevşehirin küçük bi ilçesindeyimBizim buralardan bahsetmişsiniz sanki. Nerede olduğunuzu çok merak ettim.
bebek yaparsam daha çok bunalıma girmekten korkuyorum.. Apartman belki iyi olurdu ama 1-2 tane var Orada da boş yer bulmak imkansızBir apartmana falan taşinsaniz? En iyisi bebek yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?