yalnızlığım

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
merhaba
Belki bana bi akıl verirsiniz. 9 ay önce evlendim. Evlilik süreci zor oldu. Ama evlendik sonunda. Çok yıprandım o süreçte. Evlenince iyi olur her şey derken kocaman bir yalnızlığa düştüm.
Eşimin memleketine geldim Burası iç anadolunun küçücük bir ilçesi.. Geldiğimden beri bir tane bile arkadaşım yok. Çalışan bir bayanım. Önceden çevrem vardı arkadaşlarım vardı, iş hayatım çok güzeldi. Burada iş hayatım da çok çok stresli. Stres stres stres sonra da kocaman bi yalnızlık işte..
Sinirlerimin çok yıprandığını hissediyorum. Sonra da ağlama krizleri tutuyor. Boğuluyorum sanki..
Ben kitap okumayı seven bir insanım..İnsanlarla bu anlamda paylaşımları severim. Önceden çevrem de böyleydi. O kadar özlüyorum ki o günleri anlatamam. Şimdi ise hiç bir şey kalmadı elimde sanki. İnanır mısınız bilmem ama işe giderken üstümü giyinmek bile istemiyorum artık. Çok mutsuzum..

Calisiyorum diyosunuz.
Nasil arkdasi olmazki calisan birisinin?
Dusunce yapiniz cokmu asiri farkli? Ondanmi?

Calisiyorum diyosunuz.
Nasil arkdasi olmazki calisan birisinin?
Dusunce yapiniz cokmu asiri farkli? Ondanmi?

evet farklı Bir de yaş ortalaması benden baya büyük.. İşte günlük konuşuyoruz tabi ama o dadarla sınırlı.. Mesela çoğu 50 yaş civarı.. Aramızda 20 yaştan fazla var. Haliyle çoluklu çocuklu insanlar.Genelde buranın yerlisi olan insanlar, ona görede işleri var. İş çıkışı hadi bi kahve içelim diyebileceğim bile kimse yok

Esinin arkdaslari ykmu? Cift halinde takilin?

maalesef.. olsada ayda yılda bir görüşüyoruz. genelde onlar erkek erkeğe takılıyor
Bence arkdas edinmek kesinlikle kisiye baglidir ya.
Carsiya pazara cik, komsulara bi borek yapip yolla. Muhabbet ac. Komsular gun yapiyorlar belki, sende katil calismadigin zamnlarda.

Ya gerçekten evlilik için tüm çevresini, yaşadğı şehri terk eden hanımlara şaşırıyorum. Ben yapamam, böyle bi riski göze alamam benim yaşadığım yer çok önemli, komşuların nasıl acaba onlarlamı kaynaşsan.

Bence arkdas edinmek kesinlikle kisiye baglidir ya.
Carsiya pazara cik, komsulara bi borek yapip yolla. Muhabbet ac. Komsular gun yapiyorlar belki, sende katil calismadigin zamnlarda.
saçma gelecek size belki ama komşum yok. 2 katlı mustakil bi evde oturuyorum Aşağıda yaşlı bi teyze amca var.. Burası genç nufusun hep göç ettiği bi yer.

yaşadığım yeri geçtim. Ben her yerde yapabilen biriydim. Yani ben de doğuda 4 yıl çalıştım Babam memurdu hep il il dolaştık Ama burası çok farklı Burada insana hasret kaldım. Şaka gibi ama kimse yok Gençler hep göç etmiş Sadece yaşlılar burda

saçma gelecek size belki ama komşum yok. 2 katlı mustakil bi evde oturuyorum Aşağıda yaşlı bi teyze amca var.. Burası genç nufusun hep göç ettiği bi yer.

O zmn pekte yapabilicegimiz bisey yok.
Tek care elindekiyle yetinmek.
Belki o yasli teyzeyle arkdaslik yaparsin?
Ben onun yerinde olsaydim zaten btun gun evde ölumu bekliyor olsaydim guzel olurdu bence senin gibi bi arkdas edinmek.
Bilmiyorum insanlarla ne kdr cabuk yakinlik saglarsin. Ama ayse teyze- krblk kzim bagi kurabilirseniz guzel olabilir.

Esinin ve senin aileniz nerde? Ben ayni durumdaydim hos hala ayni durumdayim ama en azindan kaynanamdan kurtuldum baska yere tasindik burda cevre edinecektim esim orali olmadi demotive oldum iice

Hem ramazan ayindayiz. Bi aksam iftara cagirin komsunuzu. Sonra oda sizi cagirir, boyle kaynasirsiniz.

Yasli teyzeyle nekadar arkadaslik kurabilirki. Ortak nokta yok bi kere

Esinin ve senin aileniz nerde? Ben ayni durumdaydim hos hala ayni durumdayim ama en azindan kaynanamdan kurtuldum baska yere tasindik burda cevre edinecektim esim orali olmadi demotive oldum iice
aşimin anne babası burda. Benimkiler başka yerde. İşte kaynanam var ama...uzak olsak daha iyi olurdu açıkçası

Bizim buralardan bahsetmişsiniz sanki. Nerede olduğunuzu çok merak ettim.

Bir apartmana falan taşinsaniz? En iyisi bebek yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…