yalnızlığım

o zaman en iyi siz yardımcı olursunuz..ne yapabilirim.. nasıl kurtulurum bu yalnızlıktan.. Nevşehirin küçük bi ilçesindeyim
Anlaşılan Nevşehir' in turistik ilçelerinde değilsiniz. Ben de Yozgat' ın küçük bi ilçesindeyim oturup kahve içilecek bi mekan bile yok bizim buralarda. Madem çalışıyorsunuz ekonomik özgürlüğünüz var Nevşehir' i Kayseri' yi keşfedin gezin çok güzel yerler var Avanos' ta Ürgüp' te Göreme' de derdinizi sıkıntınızı da burada paylaşırsınız. Bizim İç Anadolu' nun insanı sıcak kanlı değildir soğuk karakterli insanlarız (benim gözlemim) iletişim kuramamanız bundan kaynaklı da olabilir.

Ben de oyle bir yerde yasadim bir sure sonra dayanamayip buyuk sehire gectim. Allahtan bekarim :)

+1
Ben olsam her haftasonu Kapadokyaya akarim.

Size insanlar yabanci gelsigi icin isinamiyosunuz ama iletisim kurdukca isinirsiniz

Esinizin yalnizliginizdaki rolu nedir? Yeni evli bir insanin yalnizliktan yakinmasi normal gelmedi bana.

Esinizin yalnizliginiza olan etkisi nedir? Yeni evli bir insanin yalnizliktan yakinmasi normal gelmedi bana.
Aynen!
Arkadaş yoksa eş var.
Hani ikisinin yeri ayrı derler de ben en yakın arkadaşım kocam diyenlerdenim.
Hele ki yapayalnız kalmışsam kocam olmalı yoldaşım...

Arkadaş da bir yere kadar. bence kendi kendinize yetebilmesini öğrenin. Hafta sonları eşinize gezmeye gidin. Hobilere edinin.. Kurslara katılabilirsiniz..

Yani böyleyse aslında alışık olman doğal nu duruma, benimde tam tersi olduğu için çevremi yaşadığım şehri bırakıp gitmek çok uzak bi fikir olarak geliyo. Hep ordamı kalmak zorundanısız? Gençlerin göç ettiği bi yerde nereye kadar. İmkanları zorlama şansınız varsa durmayın hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…