yeni konu açmaya çok üşendim hazırda bir tane açılmışı varken izninizle 2 dk konuyu hortlatıp tavsiyemi alıp kaçıcam, inşallah yılların sadık üyeliği hatrına ceza yemem
bu yaz için 2-3 gün tek başına bir tatil planım var, yolculuğu da araçla kendim yapmak istiyorum. daha önce uzun yolda hiç araba kullanmadım o yüzden izmir civarı bir yerler düşünüyorum çünkü bence tek başıma gidebileceğim maksimum yol kapasitesi bu. Hatta keşke daha yakınlarda gidilecek bir yerler olaydı ama marmara'da beni çeken bir yer yok güneyciyim ben. Muğla'da kalabileceğim çok güvenli bir ev var ama o kadar yol araba kullanacağımı düşünürken bile ayaklarım karıncalandı, anksiyetem tuttu yok yani ı ıh.
Geçen yaz Çeşme'de bir ev tutmuştuk o eve kalbimi bıraktım gerçekten ama o kocaman evde tek başıma kaldığımı düşünürken bir sürü korku filmi senaryosu canlanıyor kafamda. otel konseptinden de hiç emin değilim ama tek başına tatil için en mantıklısı otel galiba?
böyle benim gibi ''insanlardan tisssskiniyorum'' moduna girip tek başına bir yerlere gidenler olduysa tavsiyelere ihtiyacım var ona göre rezervasyon işini şimdiden ayarlamam lazım. gidip de pişman olanlar, ayyyy iyi ki gittim şekerim diyenler, git ama şöyle yerleri tercih et, şunlara şunlara dikkat et gibi tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. özellikle merkezi konumda güvenli kalacak yer tavsiyeleri süper olur. mesajdan da ulaşabilirsiniz.