bende 37 yaşındayım evlenmedim.Evliliğe karşı olduğum için değil,olmadı.İlişkilerimde evliliğe gitmedi.Evlenmek içinde evlenmek istemedim.Işim gücüm,malım,mülküm,kariyerim var.Bütüm arkadaşlarım evli,çoluk çocuklu.Sizi çok iyi anlıyorum.Bekarlıkta bir yere kadar sultanlık.Kafana göre gez diyenler var,evet kimseye hesap vermiyorsun ama herşeyde yalnız yapılmıyor.Anlaşabildiğin bir eş aynı zamanda arkadaşta oluyor ve hayal ettiğin şeyleri birlikte yaşayabiliyorsun, onunla gezip eğlenebiliyorsun.Bi derdinde sıkıntında yanında birinin olduğunu bilmek güzel.Arkadaşlarınında hepsi evli çocuklu olduğundan yeterince yanında olamıyorlar. Herşeyde olduğu gibi evliliktede iyi veya kötü olma riski var.Sadece internet olayı eskisi gibi değil uyarmak istedim bu konuda.Bende bir dönem denedim bir çokta kişiyle tanıştım inatla ama o kadar insandan bir tanemi normal çıkmaz anlamadım.Inanın evlisi,çocuklusu,yada adam direk cinsellik arıyor ama bunu başta söylemiyor, zaten söyledikleri çoğu şey yalan,çok dikkatli olmak lazım.Belki iyileride çıkar ama inanın ne benim karşıma nede tanıdıklarımın karşısına çıkmadı.Olasılık baya düşük yani.Allahtan azcık kafam çalışıyorda tanışma aşamasında tüm yalanlarını yakalayabildim.Onun dışında evet soranlara evet evlilik düşünüyorum ama hayatımda kimse yok deyin, diğer türlü sosyal ortamlara katılın.İnşallah size göre bir eş bulur mutlu olursunuz