Yalnızlık

incrediCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
38
0
36
İzmir
kızlar merhaba, iyi bir mesleğim işimvar. Ailem için Allah a hergün şükrediyorum ama akranım bir dostum bir arkadaşım yok. zaman zaman o derece hissediyorum ki bu yalnızlığı, bir arkadaşım yok şöyle akşam çok sıkıldım hadi bi yerlerde kahve içelim ya da bi sinema yapalım diyebileceğim var mı benimle aynı durumda olanlarınız ya da ben mi çok asosyalim

bazen var olsada değişen pek bişey olmuyo canım. arkadaşlarım var birlikte vakit geçrimeyi çok sevdiğim onlarda benimle olmayı severler ama o kadar yoğunlar ki dersleri filan... kimileri başka şehirlerde. çok az görüşüyoruz komşularım var ama çok sıkılıyorum onlarla olunca da. işte bebeğim olacak nasipse, daha sonra arkadaşlar da hayatlarını yoluna koyacaklar ki benimde yalnızlığım geçecek.

o yüzden çok kafana takma, gerçi ne desem boş kendini yiyip bitirirsin. hepsi geçiyor, biraz çabalamak nabza göre şerbet vermek filan gerekiyor.

katreecim evet de nasıl çaba, ne yapmam gerek ki.. sanırım kişisel bi becerisizliğim var arkadaş edinme konusunda

ne is yapiyosunuz bilmiyorum ama is yerinizden birilerini bulabilirsiniz, ya da bos zamaniniz kaliyosa sosyal bi aktivite secip o ortamdan birileriyle tanismak gerekiyor sanirim :) okulum bi sene uzamisti biraz karisik bi durumdan dolayi okula gidememistim, kimseyle gorusemiyodum herkesin okulu ayri, kim bana donup zaman ayircak? dans kursuna gitmistim, yeni insanlar falan , bi sene oyaladi o beni, oyle bi ortama girseniz..

eski arkadaşlarını arayıp sormaya çalış. yada facebooka üye ol ordan eski arkadaşlarını bulup görüşme imkanı yakalayabilirsin. telefon rehberini gözden geçir görüşebileceğin kimse yok mu? hangi şehirdesin gel arkadaş olalım :))))))))

evet canım ya düşünüyorum aslında da cumartesi de dahil saat 7 ye kadar işteyim, bir yaşında da bir kızım var, kalan vakti ona ayırmak istiyorum , zor bir dönem benim için

evet ya hemen onu yaptım ben de, face e falan baktım da kimse kalmamış bana :) izmirdeyim canım ben.. herkes dağılmış arkadaşlardan

Son düzenleme:
uzakmışsın keşke yakın olsaydık :)) bi de şu aolay var armudun sapı üzümün çöpü çok seçmemek lazım ben öyleydim bir ara ama artık öyle değilim yani kusursuz dost arayan dostsuz kalırmış. umarım iyi vakit geçirebileceğin iyi arkadaşlar edinebilirsin. bu arada boş zamanların kurslara falan katılabilirsen belki faydası olur

evet ben varım arkadaşım seninle hemen hemen aynı durumdayım bnm de hiç arkadaşım yok,olmadı da.lisede falan oldu çok az onlarlada okul bitince..öküz öldü ortaklık bozuldu yanibn de evliyim,eşim var işte,onla idare ediyorumşaka bi yana insan şööle hiç endişe etmeden,karşıdakine tamamen güvenerek herşeyini anlatabileceği bir dost arıyor.yada en azından karşılıklı bir kahve içmek,kafa dağıtmak ne ii olrdu.bir ablam birde ikiz kardeşim var bnm.ikizim çanakkalede üniversite okuduğu için çok fazla görüşemiyoruz.ablamda evlendi,kpss çalışıyor,onla da pek nadir görüşebiliyoruz.bn de hem çalışıp,hem okuyorum anca fırsat buldukça onlarla idare ediyorm,yetiyr allaha şükür.sn tek kardeşsin galiba,yok mu kardeşin,ablan falan:26:

bende varım
anladığım kadarıyla evlisiniz ve çocuğunuz var,işiniz var ne kadar şanslınız bana bakarak..işsizim atanamadım daha,bi kaç yakın arkadaşım var hepsi başka şehirlerde ve sevgilimden de ayrılmak üzereyim hiç olmazsa biri yolunda olaydı diyorum
en azından eşiniz ve çocuğunuzla vakit geçirebilirsiniz..izmir gibi güzel bir yerde yaşıyorsunuz,haftasonları vaktinizi değerlendirecek çok fazla aktivite bulabilirsiniz..bi sahilde oturmak bile can sıkıntısına iyi gelebilir..

yok canım ya bi seçiciliğim üzüm çöp yaptığım da yok şimdi, ama ortamım da yok ki inşallah canım ya nasıl istiyorum bi iki iyi arkadaşım olsun , evet kızım büyüsün biraz kurslara bakıcam

sese cim evet doğru diyorsun aslında ben zaten şükretmiyor değilim halime gene de arkadaşın hali başka, şu ara biz de ayrı yerdeyiz eşimle, o bir süre yurt dışında iş icabı umarım sen de en kısa sürede halledersin sevdiğinle arandaki problemi..

Dost bulmak kolay değil kesinlikle..Benim 2 tane vardı keşke olmasalardı dahada mutsuz ettiler beni Burda arkadaşlarım var ama insan kendi gibi düşünen derdine ortak olucak insanlar arıyor oda olmuyor..Herkes bi şekilde yanlışını kovalıyor..Sanaldada çok iyi arkadaşların olabilir aslında en azından zararı dokunmaz istegin gibi derdini sıkıntını paylaşabilirsin...Bekleriz topiğimize SOhbet bölümünde ölümüne geyik topiği..

var canım 2 tane erkek kardeşim var ama biri yurt dışında biri de benden 7 yaş küçük :) kuşak farkımız var yani baya onunla.. benim de hemen hemen aynı durumum üniversiteyi de başka şehirde okudum, arkadaşlarla ayda yılda bir mesajlaşıyoruz o kadar.

doğru söylüyorsun aslında şimdi sizlerle konuşmuş olmak bile, beni bir yerlerde dinlediğinizi düşünmek bile iyi geldi, teşekkür ederim

seni çok iyi anlıyom canım bende mecbur şehir değiştirdim yeni kimsem yok arkadaşı bırak gel bir çay içelim diyiceğim bir yaşıtım yok okadar üzü l üyomki

benim kadar yalnız olamazsın cnm.bak ne güzel evlisin kızın var çok şükür.ben ne yapayım(kimsem yok.yani bir ablam var evli hergün tlfda görüşüyoruz ama malum çocuk ev filan olunca her zaman birlikte olamıyoruz.bende uzun yıllar başka bir şehirde yaşadım ve 2.5 yıl önce buraya geldim ve yapayalnız yaşıyorum(buna inanmayacaksınız biliyorum ama burada bir tek arkadaş edinemedim ve uzun zamandırda çalışmıyorum.günlerce hatta haftalarca evden hiç dışarı çıkmıyorum.markete bile tlf ile sipariş veriyorum.ve sanırım depresyona girdim sabah 8 e kadar yatakta dön oyana dön buyana uyuyamıyorum.dışarı çıksam napıcam diyorum.git bir cafede otur kahve iç...iyide otur 1 saat ya sonra..sonra cefedemi tanışıcam birileriyle..o da bana göre değil.çalış çevre edinirsin diyeceksiniz..uzun yıllar gayrimenkul sektöründe çalıştım ama başka bir ilde.burada yer bilmiyorum kimseyi tanımıyorum yani emlakçılık yapamam(konut projelerine kariyer.net ten başvurdum ama hala yanıt yok.ve ben tam 17 senedir yalnız yaşıyorum.artık cnma tak etti kızlar.evlenmek istiyorum kimse yok.asıl istediğim bu yani bu yaştan sonra bebeğim olsun,sıcak bir yuvam olsun diye hergün sabahlara kadar ağlıyorum.oooff çok bunaldım yine yazarken bile kusura bakmayın içimi dökmek istedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…