hep mi boyleydi bu durum? isinizden dolayi belki zaman bulamadikca cevreniz azalmistir?
bazen var olsada değişen pek bişey olmuyo canım. arkadaşlarım var birlikte vakit geçrimeyi çok sevdiğim onlarda benimle olmayı severler ama o kadar yoğunlar ki dersleri filan... kimileri başka şehirlerde. çok az görüşüyoruzkomşularım var ama çok sıkılıyorum onlarla olunca da. işte bebeğim olacak nasipse, daha sonra arkadaşlar da hayatlarını yoluna koyacaklar ki benimde yalnızlığım geçecek.
o yüzden çok kafana takma, gerçi ne desem boş kendini yiyip bitirirsin. hepsi geçiyor, biraz çabalamak nabza göre şerbet vermek filan gerekiyor.
ne is yapiyosunuz bilmiyorum ama is yerinizden birilerini bulabilirsiniz, ya da bos zamaniniz kaliyosa sosyal bi aktivite secip o ortamdan birileriyle tanismak gerekiyor sanirim :) okulum bi sene uzamisti biraz karisik bi durumdan dolayi okula gidememistim, kimseyle gorusemiyodum herkesin okulu ayri, kim bana donup zaman ayircak? dans kursuna gitmistim, yeni insanlar falan , bi sene oyaladi o beni, oyle bi ortama girseniz..
eski arkadaşlarını arayıp sormaya çalış. yada facebooka üye olordan eski arkadaşlarını bulup görüşme imkanı yakalayabilirsin. telefon rehberini gözden geçir görüşebileceğin kimse yok mu? hangi şehirdesin gel arkadaş olalım :))))))))
uzakmışsın keşke yakın olsaydık :)) bi de şu aolay var armudun sapı üzümün çöpü çok seçmemek lazım ben öyleydim bir ara ama artık öyle değilim yani kusursuz dost arayan dostsuz kalırmış. umarım iyi vakit geçirebileceğin iyi arkadaşlar edinebilirsin. bu arada boş zamanların kurslara falan katılabilirsen belki faydası olur
evet ben varım arkadaşım seninle hemen hemen aynı durumdayımbnm de hiç arkadaşım yok,olmadı da.lisede falan oldu çok az onlarlada okul bitince..öküz öldü ortaklık bozuldu yani bn de evliyim,eşim var işte,onla idare ediyorum şaka bi yana insan şööle hiç endişe etmeden,karşıdakine tamamen güvenerek herşeyini anlatabileceği bir dost arıyor.yada en azından karşılıklı bir kahve içmek,kafa dağıtmak ne ii olrdu.bir ablam birde ikiz kardeşim var bnm.ikizim çanakkalede üniversite okuduğu için çok fazla görüşemiyoruz.ablamda evlendi,kpss çalışıyor,onla da pek nadir görüşebiliyoruz.bn de hem çalışıp,hem okuyorum anca fırsat buldukça onlarla idare ediyorm,yetiyr allaha şükür.sn tek kardeşsin galiba,yok mu kardeşin,ablan falan:26:
Dost bulmak kolay değil kesinlikle..Benim 2 tane vardı keşke olmasalardı dahada mutsuz ettiler beni Burda arkadaşlarım var ama insan kendi gibi düşünen derdine ortak olucak insanlar arıyor oda olmuyor..Herkes bi şekilde yanlışını kovalıyor..Sanaldada çok iyi arkadaşların olabilir aslında en azından zararı dokunmaz istegin gibi derdini sıkıntını paylaşabilirsin...Bekleriz topiğimize SOhbet bölümünde ölümüne geyik topiği..
seni çok iyi anlıyom canım bende mecbur şehir değiştirdim yeni kimsem yok arkadaşı bırak gel bir çay içelim diyiceğim bir yaşıtım yok okadar üzü l üyomki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?