O kadar kötüyüm'ki Bi okadarda yalnız.
Hayatımda ne güvenebileceğim ne içimi dökebileceğim kimsem yok.
Bi sıkıntım olduğunda anlatıp yardım isteyeceğim en azından yanımda olduğunu bildiğim hiçkimsem yok.
Ne ailem nede başka biri. 6 Yılımı verdiğim kişi bile yok her sıkıntısında yanında olduğum ama bi kere bile yanımda olmayan kişi bugünde yok...
Aklımdan çok garip şeyler geçiyor madem bu kadar değersizim kimsenin gözünde bi değerim yok bi anlam ifade etmiyorsam neden yaşıyorumki ben.
Keşke hiç doğmasaydım
Keşke bi 2 saniyelik cesaretim olsaydı..
Sende etrafında insanlar olupta yalnız hissedenlerdensin sanırım
Bende öyleyim
Bir sürü kişi var ama bi o kadarda kimse yok
Kendinden başka kimseye güvenme.
Gerçi güveneceksin elbet güvenmeden yaşamamız biraz imkansız.
O zaman gerektiğinden çok daha az kişiye güven
Kağıda yaz yırt yaz yırt,günlük tut dertlerini oraya yaz.
Başka çaresi yok
Başkası için değil KENDİN için yaşamalısın..
Herşeyden önce ne olursa olsun kendine güven. En umutsuz en kötü anında bile kendini motive et. Bu hayatta yaşamak mutlu olmak için her zaman başkalarına ihtiyacın olmadığını söyle kendine.
Er yada geç farkına varacaktır o insanlarda seni.. Ama en başta senin kendini farkına varman lazım
Hemde çok kötü çok acı bir durumKalabalık içinde yalnızlık kadar kötü bişey yk şu dünyada..
Güvenmek için o kadar öabalıyorumki karşımdakine ama bugün son güvenişim olucak herlde.
Günlüğümde var ama tutmuyorki bi insanın yerini..
Çok neşeliyimdir aslında ama artık olamıyorum. Üzüntümü zaten takmaz kimse mutluluğumu bile paylaşmazlar.
Ama yapamıyorum tek başıma mutlu olsamda bi yere kadar sonra yine farkına varıyorum yalnızlığımın..
Hemde çok kötü çok acı bir durum
Ben güvenmiyorum hiçbir arkadaşıma içimi tamamen açmadım,açamadım.
İyi ki de yapmamışım.
Çok kötü bir zamanda olduğumuzu düşünüyorum.Kimseye güven olmaz
Ama burada çok yakın arkadaşlıklar ablalar edindim.
Sende öyle yapabilirsin.
Kimseye gözün kapalı güvenme,güvenmekte isteme..Kesinlikle katılıyorum zamanımız çok kötü.
O kadar istiyorumki karşımda gözüm kapalı güvenebiliceğim biri olsu ama maleseff.
Bayadır takip ediyorum burasını yeni üye oldum sayılır belki bi umut burası iyi gelir dedim.
Umarım bende en yakın zamanlar güzel arkadaşlıklar edinebilirim..
Hayatında farklılıklar dene. Yapmadığın şeyleri yap. Kendine vakit ayır. Nelerde mutlu olursun kendini nasıl geliştirirsin bunları araştır.
Kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmanı öneririm.
Bu arada kaç yaşındasın?
Valla benimde cevremde çok insan var ama dert anlatmaya var herkes derdini anlatır ben dinlerim en azjndan boyle kullanilmiyonuz yalnizlik kotu maalesef ama iyi insanlar genelde yalniz kaliyo sanirim
Başkalarından beklentini yüksek tutmamalısın,hayatını başkalarına endekslememelisin;şu bana böyle deseydi..bu kıymetimi bilseydi..o sevseydi...
Olmaz mühim olan senin kendini sevmen,dinlemen,önemsemen
Kimsenin hayatı mükemmel değil.Sakın ölümü aklına getirme
Her dertli ölümü düşünüp intihar etseydi dünyada insan diye bir şey kalmazdı.
Beni anlatmışsınız diyebilirim. Kesinlikle başkalarından beklentilerim fazla. Ama ben birilerini sevmeyi çok seviyorum öylede sevilmek istediğim için oluyor bunlar galiba.
Şu durumdan bi çıkabilsem kendime tam anlamıyla güvenebilsem yeter aslında ondan sonrası kolay olur Ama olmuyoki.
21 yaşındayım
Şu durumdan bi çıkabilsem kendime tam anlamıyla güvenebilsem yeter aslında ondan sonrası kolay olur Ama olmuyoki.
21 yaşındayım
Benimde var öyle sorunum herkes anlatır ben dinlerim.. Kötü olmak vardı hayatta..
O kadar kötüyüm'ki Bi okadarda yalnız.
Hayatımda ne güvenebileceğim ne içimi dökebileceğim kimsem yok.
Bi sıkıntım olduğunda anlatıp yardım isteyeceğim en azından yanımda olduğunu bildiğim hiçkimsem yok.
Ne ailem nede başka biri. 6 Yılımı verdiğim kişi bile yok her sıkıntısında yanında olduğum ama bi kere bile yanımda olmayan kişi bugünde yok...
Aklımdan çok garip şeyler geçiyor madem bu kadar değersizim kimsenin gözünde bi değerim yok bi anlam ifade etmiyorsam neden yaşıyorumki ben.
Keşke hiç doğmasaydım
Keşke bi 2 saniyelik cesaretim olsaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?