- Konu Sahibi dktrlr2008
Sen onları arasan girişimci olsan davet etsen vs.ozaman tekrar isinabilirsiniz arkadaslarinla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal fobi bir rahatsızlık. Önce tedavi olman gerekiyor. Bununla ilgili doktora gittin mi? Korkularını biraz yendikten sonra belki çevrene karşı da daha pozitif olursun.Amacim yok..çünkü ben herşeyi eline yüzüne bulastiran bir insanim.m..sosyal fobim ve anksiyetem var..artuk bundan sonra hiçbirşey olmaz.
Soyledikleriniz de çok haklisiniz.ama insan bazen çok doluyor..Haklı falan değiller. Buda bir kendine getirme yöntemi halk arasında. Ezikleyerek sirkelemek. İşe yaradığını görmedik ama.
Basarabileceğine inan ama. 30 yaşındayım. Ne kazık lar yedim. En güvendiği kimdir insanın ailesi değil mi. Ben babamdan yedim o kazığı. 27 yıl sonra yaşarken babasız bıraktı beni. Hergün mahkeme günü bekliyorum. Arkadaş kazığı sevgili kazığı halt etmiş yanında. Başa çıkmak kolay değil. Bıraksalar 3 ay yataktan çıkmadan ağlar hayata lanet eder. Benim ne Günahım vardı da herkes gibi hayran olunacak bir babam bile yok derdim. Ama yapmıyorum. Hemen bir uğraş buluyorum. Herkes yalnız emin ol. Bu hayata doğarken ölürken yaşarken hep tekiz.
Eğer güclüysen, paran var ve yediriyor san, herkesin işine koşuyor isen, yada insanları eğlendiriyor insanlar senin yanında gülmelere doyamıyor ise hep çevren kalabalık hep bir arayan soranın olur. Ama dış dünyaya bir kapat kendini. Hiç kimse aramaz sormaz. Yeri gelir ana baba evlat kardes bile dahil buna.
Kendi değerinin farkına var. Yaşadığım için bu bunalımdan kendi kendime çıktığım için söylüyorum. Önemli olan benim mutlu olmam ilk olarak.
İyiyim saol.inş sizde iyisinizdirNasilsin?![]()
Herseyi birakin, bir ufak yolculuga cikin. Olaylari perspektive oturtmaniza yarayacaktir.İnanılmaz derecede yanliz hissediyorum kendimi..ne arayan ne soran.herşeyim ters gidiyor.hicbir konuda isim olumlu sonuclanmiyor..kor kuyuda gibi hissediyorum.ne yapcagimi bilemiyorum.çok çaresiz hissediyorum kendimi