canım eğer çocuk evlenilecek biri değilseYa sen su konuyu guzelce bir anlatsana
Neydi sorunlar niye ayrildin annen nasil duydu ve niye istiyor evlenmeni? Bir anne bir seyo istiyosa bi bildigi vardir hele anlat bakalim her seyi
Allah razı olsun arkadaşım ya az çok bişeyler canlandı kaafadailla puzzle gibi parça birleştiricez değil mi?
ve senin tek takıldığın evlilik teklifi..
Himm canim universiyepoliüniversite ortaminda: 36809204 .!.:arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu
arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu
Anladim canim oncekiklepoliya 36809204 .!.:arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
Anladim canim cok kisiye soyleme üniversite cevrende duyulmaz bak emin ol/QUOTE]
19 yaşında kızdan ne bekliyorsunki..Tövbe ya .. ne insanlar var.. soruna bak hayal ettiği gibi değilmiş. Evlilik teklifi beklermis hey allahim hey.
biliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdimo kadar küçük düştüm ki
annen nerden duydu? senmi soyledin? erkek arkadasinla ayrildiniz bu sebeplemi baristiniz ? o istiyormu evlenmek?arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
Poliyanin umurunda değiliz .:))Herkes bu konuya kilitlenmiş poliyananın yazmasını bekliyorum
evlendirsin anasıda görsünPoliyanin umurunda değiliz .:))
Oturmuş yorumlara bakıp gülüyor dur ne dediğini kendide anlamış değil zaten . Sorunun ne olduğunu bile anlayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?