yalvarım yardım edin konu evlilik :(

Ya sen su konuyu guzelce bir anlatsana

Neydi sorunlar niye ayrildin annen nasil duydu ve niye istiyor evlenmeni? Bir anne bir seyo istiyosa bi bildigi vardir hele anlat bakalim her seyi
canım eğer çocuk evlenilecek biri değilse

benim oda arkadaşım kaçarak evlenmiş,boşanmaya uğraşıyormuş
bir yıl beraber ağladık beraber güldük ama benim haberim bile olmadı.
ki soyadı bile ailesinden farklıydı,ama bi bahane söyledi bende inandım : )
-bu arada tek ben değil yıllarca herkesden gizledi,olabilir yani

poliüniversite ortaminda: 36809204 .!.:
arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu
Himm canim universiye
arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu

Tövbe ya .. ne insanlar var.. soruna bak hayal ettiği gibi değilmiş. Evlilik teklifi beklermis hey allahim hey.

Kesinlikle evlenme, istemedigin biriyle, bu yasta, bu sartlar altinda kesinlikle evlenme, bu evliligin yurume olasiligi %0. 20 yasinda dul kaldim diye konu acma sonra.

Bekaretin gittiyse gitti, unut gitsin bu konuyu; bak yeni bir hayata baslayacaksin, universiteli olacaksin, yasitin genclerle flort edeceksin, seni cok guzel bir hayat bekliyor. Ne olur rezil etme bu gelecek guzel gunleri.

Son düzenleme:
poliya 36809204 .!.:
Anladim canim oncekikle

Annenin amacini anlayabilen varmı böyle dallandirip budaklandirmak ne yani yaşın tutuyorsa sakin evlenme o kagit üstünde evliyim gibi olmuyor manevi bir yük yani

:))) kendinizi yormayin bence . Çok saçma sapan karmaşık hissettim kendimi bu konuyu okuyunca:)

biliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdim o kadar küçük düştüm ki
annen nerden duydu? senmi soyledin? erkek arkadasinla ayrildiniz bu sebeplemi baristiniz ? o istiyormu evlenmek?
hayir kagit uzerinde olsa ne olur ki? 2 sene sonra bosaninca annen cokmu sevinecek??? duyulur okulda cevreniz olacak tabi duyulur.. yada soy isim sorar hocalar neyi sakliyosunuz ki ay yazik ya ne hale getirmis annen seni://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…