yalvarım yardım edin konu evlilik :(

Haaaa bu arada bana hitap kurallarini ogreteceginize guzel dilimiz turkceyi ogreninde ingilizcede fake yerine turkcede karsiligi olan sahteyi kullansaniz daha anlasilir olur bir Turk sitesinde kanimca. Ne dersiniz?
Ya sen yuruyup gitsene isine benimle muhattap olma sen herseyi biliyosun birak baskalarida bilmeyi versin sana dusmez takildigi usluba bak hadi yuru isine

Kimlik dnen şey heryerde isteniyor ...Ki onuda geçtim okulda bu duyulur dedikodu malzemesi olursun malesef......eğer bekaretini aldıysa annene babana bu durumu anlatmaktan başka caren yoook o raddeye gelen anlatır zaten neden gizli nikah yapasin ki babanın kalbine insin diye mi.

Sen oyle san. Ben nelerini gordum: ((
Burda benim asil kizdigim nokta tabikide (sen)kelimesi degil burda benim asil kizdigim seyi anliyabilecek zekada cok arkadasim var.yeri geliyo burda canim kelimesinide kullaniyoruz burda ama sen kalkipta sen oyle san biz neler gorduk diye saygisizca benim msjimi alintilarsan is degisir.yasin kac senin ne gordun benim gorduklerimin yarisini gordunmu diye sorarlar adama!ya valla uzun zamandir kimseyle boyle bir polemik yasamamistim senin gibileri benimle muhattap olmasin.sabah sabah sinirlerim zipladi gene.

Keske bekaret yuzunden evlenmeseniz.. anneniz baski yapsin yapar yapar sonra bikar diye dusunuyorum. Okulunuzu okusaniz. Bekaret yuzunden yapilmis bi evlilik ne kadar saglikli olabilir hem.. hayirliai olsun. Dalga gecip filim izliyoruz diyenlerinde insallah evlatlarinin basina gelmez aynisi.

kağıt üzerinde imza atmak evlilik değildir. herkesten gizli yapılan birşeyin hiçbir geçerliliği yok

Ya sen yuruyup gitsene isine benimle muhattap olma sen herseyi biliyosun birak baskalarida bilmeyi versin sana dusmez takildigi usluba bak hadi yuru isine
Sanirsam asil siz takildiginiz uslubu gormuyorsunuz. Yazdiklarinizi birdaha dikkatlice okumanizi tavsiye ederim. Bu arada yasim sizin yasinizi ikiye katlar kanimca. Ayrica birakin bazilarida bilmeyiversin demeniz hic dogru degil. Kanimca bilincli ve aydin bir toplum olmamiz icin herkes kerseyi bilmeli bence. Bende simdiye kadar kimseyle polemige girmedim ama sizin gibi pireyi deve yapanlarla ugrasmayi severim. Huyum kurusun: )) dahada size cevap yazmayacagim kalbimi kirdiniz dogrusu. Asil sizin yasinizi ben merak ediyordum.

Yavrum bekaret toplum icin onemli ama biz kendimiz için yaşiyoruz unutma.
Aramizda cok yas farki yok ama az cok bizlerinde de hatalari oldu, kil payi döndüğmüz hatalar oldu.
Diger arkadaslarin da bahsettigi gibi eger kirlilik olarak görülüyorsa zaten onu kagit kalem temizlemez. Evliliği duyurmak temizler..
bama kalirsa sevgilinmis, zoraki bir durumda olmamis gibi. . Kimse lap diye yasamz bunu. Oglan da seni istiyormus. Ya düzgün ve sağlıklı bir evlilik kurmaya bak yada yol yakinken geri dön.
Bence duzgum bir evlilik icin oncelikle kendini egit. Iyi bir evlilik nasil olur nasil aile olunur bunlari ogrenmeye çalış.
Evleneceksen de kagit üstünde kalmasin düzgünce kur yuvani. Okurken evlilik aşırı zor değil maddi desteğin olursa..
19 yas simdilerde küçük geliyor eskiden kadinlar kac yaslarinda hem kendi ailelerine hem esinin ailesine bakarmis. Bir şeyler yasandiysa sonuçlarına katlanmak düşüyor sana.. açıkçası bir seyler yasamayi biliyorsak evlilik sorumlugunu da kaldirabilecek yasa gelmisiz demek ki
dediğim gibi evliliğin de iki yil icinde bitsin istemiyorsan gecmisteki hatalardan sıyrılıp düzgün bir hayat kurmaya çalış

guzel dostluklar kavgayla baslarmis :)

kimse seni zorla evlendiremez. sakin boyle bir hataya dusme. daha cok gencsin onunde yasayacagin guzel yillar var. asla ama asla bunu kendine yapma yaptirtma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…