- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama gercek mi bilmiyoruzİcim sisti bu kadar sacma sapan bi hikaye okumaktan yazdiklarin celisiyor sen neyin kafasindasin poliii??
Sen oyle san. Ben nelerini gordum: ((Hicbi anne şap diye kizini evlendirmez ben yemedim :)
Bak tanigim biride aynen senin yaptigini yapti universiteydeyken. Annesi baski yapti evlen diye. Evlendi. Okul yarim kaldi. Iki cocuk yapti. Issiz uckagitci koca cikti. Ayrilmak istedi annesi iki cocukla geri gelme dedi ve istemedi. Simdi mutsuz, acsusuz surunuyorlar. Ne demisler aptal kafanin sucunu ayaklar ceker. Saglik icin orda bulunan kucuk bir ince zar icin hayatini ve gencligini kendine zehir etmeye deger mi? O zarla ugrasanlar once yirtilan beyin zarlarini diktirsinlerki olan veya artakalan akillari iyiden iyiye kacmasin.bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcınikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
Nezaman senli benli olduk hatirliyamadim?bizde cok sey gordukte hickimseye ahkam kesmedik! ben konunun fake oldugunu dusunuyorum kim nederse desin nokta.Sen oyle san. Ben nelerini gordum: ((
gelen giden varmıBak simdi konu sahibi fake olma ihtimalini bir kenara atip ciddi bir yorum yapiyorum.
1- Istemedigin biriyle evlenmek zorunda degilsin.
2- Aranizda ne yasanirsa yasansin , anneni bir kenara birak. Annenin baskasiyla da evlenmek zorunda degilsin.
3-Madem okullar acilacak, bu konuyu unutup derslerine bakmayi dene.
4- Sirasi geldiginde teklifini de alirsin, evliligini de yaparsin.
gelsin burada evlendiririz el birliğiylePoliyana nerde ya? Gel ben yardimci olacam sana gel bi anlat halletcez tamam![]()
Bende hatirlayamadim. Cok hizli yazdigim icin dikkatimden kacmis. Yoksa bende ne oldugunu bilmedigim kisiler sen diye hitap etmem bu bir. Ikinciside ahkam kesmiyorum cevremde gorduklerimden dolayi ve edindigim tecrubeler hanim efendi. Kucucuk bir cumleye niye bukadar ofkelendiniz bunuda anlamis degilim.Nezaman senli benli olduk hatirliyamadim?bizde cok sey gordukte hickimseye ahkam kesmedik! ben konunun fake oldugunu dusunuyorum kim nederse desin nokta.
Haaaa bu arada bana hitap kurallarini ogreteceginize guzel dilimiz turkceyi ogreninde ingilizcede fake yerine turkcede karsiligi olan sahteyi kullansaniz daha anlasilir olur bir Turk sitesinde kanimca. Ne dersiniz?Nezaman senli benli olduk hatirliyamadim?bizde cok sey gordukte hickimseye ahkam kesmedik! ben konunun fake oldugunu dusunuyorum kim nederse desin nokta.