Ben bu kararımı o gece daha vermiştim ama günlerdir herkese anlatmaya çalışıyorum işte. Bu akşam ona da dedim. Ne yaparsa yapsın anandır büyük konuşmayacaksınOlan oldu şimdi eşiniz kırk kere pişman olsa ne fayda
Döner döner yine anam der
İlla görüşmek ister görüşmezse bir şey olsa senin yüzünden oldu der
Hiç gerek yok
Vallahi çok rezil terbiyesiz bir aileBen bu kararımı o gece daha vermiştim ama günlerdir herkese anlatmaya çalışıyorum işte. Bu akşam ona da dedim. Ne yaparsa yapsın anandır büyük konuşmayacaksın
Evet başından beri hatalıydım kabul ediyorum diyor ancak benim tahammülüm sabrım sevgim saygım bittikten sonra hatalar kabul edilse ne olur. Benden geçtikten sonra kıymeti yok kiVallahi çok rezil terbiyesiz bir aile
Siz de naif bir insansınız
Zamanında mesafe koysaydı eşin bunlar olmazdı zararın neresinden dönersen kardır
Ayrıca orada kendi kardeşini terbiyesiz nasıl konuşuyorsun lan sen deyip kapıya koyması gereken kendiydiEvet başından beri hatalıydım kabul ediyorum diyor ancak benim tahammülüm sabrım sevgim saygım bittikten sonra hatalar kabul edilse ne olur. Benden geçtikten sonra kıymeti yok ki
Onun da kimseyi incitmesini istemem. Biri annesi biri ablası. Dövse iyi mi olacaktı? Ve evet o gece evden çıkması gereken Kişiler eşim ve ben değildikAyrıca orada kendi kardeşini terbiyesiz nasıl konuşuyorsun lan sen deyip kapıya koyması gereken kendiydi
Hala kadınla burun burunasınız hiçte arkanızda görünmüyor
Ya herkes Kocan arkanda durmuş de işte ben mi kaçırdım ablasının o iğrenç lafından sonra sen vekil kenara diyip hepsini evden kovası gereken kocanız değil mi? Sessiz kalmak arka çıkmskmdemek değildir bence aman yiyin birbirinizi dese daha manalı olurmuş. 2.sizin evinizde enişteyi de kuzeni de ana görümce yi de söz sahibi eden de Kocanız ne demek karının hakkını ver? Vereyim böyle insanlar ile muhatap olmak zorunda kaldığın için hakkını helal et karıcım deseydi keşke peşinden de yalanın deseydi sustu ama anladığım o zaman haklısınız benceTeşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyor
Eşim anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Evrakları ne zaman getirirsem imzalayacağını söyledi. Araba eşya vs de bişi istemedi. Ptesi avukat tarafından da bu işi halletmek gerek. Protokolü almam lazım
Eşim anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Evrakları ne zaman getirirsem imzalayacağını söyledi. Araba eşya vs de bişi istemedi. Ptesi avukat tarafından da bu işi halletmek gerek. Protokolü almam lazım
Konu sahibi neyse ki sizin gibi kendini "mutluyum" diye kandırmaya çalışmayıp gerçekten mutlu olmak için bir şeyler yapıyorBenim yasadiklarimin onda birini yasamamissin ..ve benim esim hep ailesini savundu.yinede bosqnmayi dusunmedim cabaladim severek evlendigim icin bes para etmez insanlr icin hem cocuklarimi hem kendimi rezil etmek istemedim iyikide birakmamisim esimi simdi her firsaatta beni senin kadar.kimse korumadi diyor kocam cunku ailesine hep pasifti..bazi insqnlarin yapisi bu...sende simdi sana.arka.cikan senle birlikte ailesinin yanlislarina göğüs geren bir adama sirtini donersen sende ah alacaksin..baskalarinin hesabini esinizden kesmeyin sogumak icin degil aksine ona guvenmek icin sebep bunlar bnce aklinizi kullanin...onlarin amaci sizi ayirmak ise siz meydani onlara birakmayin
Anasina neyse de bacısını dövse iyi olacaktı. "benim kocam senin karının a.. koyar" diyene iltifat mı edilecekti?Biri annesi biri ablası. Dövse iyi mi olacaktı?
Bence deAnasina neyse de bacısını dövse iyi olacaktı. "benim kocam senin karının a.. koyar" diyene iltifat mı edilecekti?
Avukatınızla konustunuz mu ?Tekrar merhaba, bugün evden eşyalarımı topladım. Birazını şimdilik kuzenime getirdim. Kalanını da yarın alacağım. Yarından sonra sadece mobilyalar kalacak.
Yani çıktım artık o evden. Eşim arabayı güzellikle vermemi istiyor. O para bizim değil ne sana ne bana hayır gelmez diyor. Bende mahkeme çıkışı vereceğimi söyledim.
Bir hafta daha dava açmamamı söylüyor. Ama ben ara vermeyeceğim.
Teyzem aradı. Ben senin başka birini bulduğunu yada eskilerden birine dönmeye niyetin olduğunu düşünüyorum dedi. Çıldırdım. İstemiyorum ne bu aileyi ne bu adamı kendimi mi öldüreyim zorla mı dedim. Evet şuan yapabileceğin en iyi şey olur ölmek dedi.
Hüngür hüngür ağlattı beni.
Sonra annemi aradım kardeşlerine sahip çık saçma sapan konuşmasınlar yoksa ben verecem ağızlarının payını dedim.
Bi daha arayan olmadı. Herkes üzerime geliyor.
Annem inanılmaz olumlu konuşuyor. Ama yapmacık olduğunu biliyorum. Herşey bitip ben o eve girince herşeyi baştan alacağımızı biliyorum.
Şuan ev tutma vs planımdan çok bahsetmedim.
Dillendirmedim. Ama gizli kendi kendime halledeceğim çünkü o zaman tamamen üzerime gelecekler.
Bu arada gittim saçlarımı kısacık kestirdim.
Şimdilik olanlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?