Benim yasadiklarimin onda birini yasamamissin ..ve benim esim hep ailesini savundu.yinede bosqnmayi dusunmedim cabaladim severek evlendigim icin bes para etmez insanlr icin hem cocuklarimi hem kendimi rezil etmek istemedim iyikide birakmamisim esimi simdi her firsaatta beni senin kadar.kimse korumadi diyor kocam cunku ailesine hep pasifti..bazi insqnlarin yapisi bu...sende simdi sana.arka.cikan senle birlikte ailesinin yanlislarina göğüs geren bir adama sirtini donersen sende ah alacaksin..baskalarinin hesabini esinizden kesmeyin sogumak icin degil aksine ona guvenmek icin sebep bunlar bnce aklinizi kullanin...onlarin amaci sizi ayirmak ise siz meydani onlara birakmayin
2 hafta önce konu açmışsınız eşimle aram kötü diye.
Bu mu mükemmel koca ve evlilik?
Son çare büyüye umut bağlamışsınız.
Nazara bağlamışsınız.
Sonra eşim ilgisiz diye konunuz var ve iki çocuğunuza rağmen değişen bir şey yok.
Sorunlar çözülmüş gibi davranmanız enteresan.
Bir de sürekli aldatılıyorsunuz ama eşiniz sizi seviyor gibi kendinizi kandırmanız ayrıca üzücü.
Kendisi aldatılarak, yalanla, çileyle yaşamaya devam edebilir.
Sonuçta kendi tercihi.
Ama başkasına mutluyum, sen de uğraş düzelir diye yalan söylemesi saçma ve çirkin.
şu an evde kayınvalideniz ve eşiniz de mi var. eşyalar sizin sanırım. peki o zaman onlar neden gitmiyor. eğer bu dediklerim olmuyosa sizin dediğiniz mantıklı ama sizin yerinizde olsam eşyaları satmaz kullanırdımAnnemle konuşuyoruz. En iyisi elindekidir. Daha iyisini bulamazsın. Pişman olacaksın.
Ayrı evi unut. Evlilik çocuk oyuncağı mı her şeyde bozulur mu diyor. Herşey de bozulmaz bende biliyorum bozacak olsam çoktan bozardım ama ben sana derdimi söyleyince sen beni çok başka şeylerle itham edince yapamadım dedim. Saçmalama diyor.
Şimdi kızlar ailem ne boşanmam konusunda ne de ayrı ev konusunda bana destek değil.
Sizce ben boşanma sonuçlanana kadar beklemeden evi tutup kişisel eşyalarımı alıp bu evdeki büyük eşyaları satıp evime geçsem mi?
Kayınvalide bu ev benim ben tuttum dedi çıkmıyor evden arabayı satıp parayı ona verip bizim gitmemizi bekliyor. Kendi evine geçtiğimde bu kadar eşyaya ihtiyacım olmayacak hatırlatacak birşey de olsun istemiyorumşu an evde kayınvalideniz ve eşiniz de mi var. eşyalar sizin sanırım. peki o zaman onlar neden gitmiyor. eğer bu dediklerim olmuyosa sizin dediğiniz mantıklı ama sizin yerinizde olsam eşyaları satmaz kullanırdım
Annemle konuşuyoruz. En iyisi elindekidir. Daha iyisini bulamazsın. Pişman olacaksın.
Ayrı evi unut. Evlilik çocuk oyuncağı mı her şeyde bozulur mu diyor. Herşey de bozulmaz bende biliyorum bozacak olsam çoktan bozardım ama ben sana derdimi söyleyince sen beni çok başka şeylerle itham edince yapamadım dedim. Saçmalama diyor.
Şimdi kızlar ailem ne boşanmam konusunda ne de ayrı ev konusunda bana destek değil.
Sizce ben boşanma sonuçlanana kadar beklemeden evi tutup kişisel eşyalarımı alıp bu evdeki büyük eşyaları satıp evime geçsem mi?
Ya kaç yaşında kadınsın gidip kendine ev tutacaksın yerleşeceksin kimseyede adresini söylemiceksin napıcaklar gelip seni evden alıp götürecekler mi olmadı polise kadar gidecek işMaalesef nasıl bir bilinçaltı var bilmiyorum şimdi de ister ayrıl ister ayrılma senin yerin benim yanım ayrı evi unut diyor. Ama onlarla yaşamayı kabul etsem bile max sakin olacağı 1 ay sonra yine başa dönecek
Akıl vermeden önce kendi evliliğinize bakın büyü nazar falan geçin o işler
Evet hanımlar şuan dışarıdan daha yeni döndüm. Eşimle yaklaşık 2 saat kadar konuştuk.
Sadede geleyim ben herhangi bir şartta bu işin olmayacağını söyledim. Annesi ile konuşmasını bu evden almak istediklerim ile ilgili bana sorun çıkarmamasını söyledim. Ayrıca araba ile ilgili ablasını annesini ve kuzenini de süründüreceğimi söyledim.
Ptesi evden gideceğini söyledi. Evrakları da sorunsuz imzalayacağını. Bundan sonra neler olacak göreceğiz
Eşim anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Evrakları ne zaman getirirsem imzalayacağını söyledi. Araba eşya vs de bişi istemedi. Ptesi avukat tarafından da bu işi halletmek gerek. Protokolü almam lazımUmarım avukatla konuşup öyle ilerliyorsunuzdur. O konuda bir şey söylemediğiniz için doğru mu yapıyorsunuz bilmiyorum.
Eşinden güç almışlar ki bu sözleri sana söyleyebilmişlerGünaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
şahsen ben eşinizi o kadar beyefendi algılamadım konularınızdan. o yüzden bence eşinizle eşyayla arabayla ilgili planlarınızı çok paylaşmamalısınız diye düşünüyorum. çünkü iş ciddiye binince büyük ihtimalle eşiniz de çirkinleşecek.Eşim anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Evrakları ne zaman getirirsem imzalayacağını söyledi. Araba eşya vs de bişi istemedi. Ptesi avukat tarafından da bu işi halletmek gerek. Protokolü almam lazım
Bilemiyorum. Şimdilik uslu görünüyor anlattı anlattı anlattı planlarını bıkmadan. Ama ben son söz olarak oluru yok deyince bu şekilde konuştuşahsen ben eşinizi o kadar beyefendi algılamadım konularınızdan. o yüzden bence eşinizle eşyayla arabayla ilgili planlarınızı çok paylaşmamalısınız diye düşünüyorum. çünkü iş ciddiye binince büyük ihtimalle eşiniz de çirkinleşecek.
O arada keşke görümce in ağzına iki tane yspıştırsaydın rezil kişiliksizlerGünaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Yapamam ki ben öyle biri değilim. Küfür edemem vuramamO arada keşke görümce in ağzına iki tane yspıştırsaydın rezil kişiliksizler
Annem yüzünden yapamadım. Bana hep bir o....pu baskısı yaptı. Hala baskı yapıyor ama en azından hakaret etmedenBir de siz geç kaldınız boşanmaya
İlk olaylar olurken ne ana ne koca ne kayınvalide demeyip hepsini terk etmeliydiniz
Zaman kaybettim ama şimdi en azından elimden geleni yaptım diyebilirimBir de siz geç kaldınız boşanmaya
İlk olaylar olurken ne ana ne koca ne kayınvalide demeyip hepsini terk etmeliydiniz
Olan oldu şimdi eşiniz kırk kere pişman olsa ne faydaAnnem yüzünden yapamadım. Bana hep bir o....pu baskısı yaptı. Hala baskı yapıyor ama en azından hakaret etmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?