Yalvarırım bir bakın

Teşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyor
yani illa ki yüz yüze bakılacak zamanlar oluyor. bi cocuk olsa torun sevdasına düşerler. haklıyken haksız olursun. ama eşine de üzüldüm açıkçası

Bence uzaklarda eşinle yaşamayı bir dene derim bu arada eski konularını bilmiyorum. Fakat sanki kv. ve görümce sizin ayrılmanızı istiyolar sırf bunlara inat boşanma hemen. Uzaklarda eşinde belki uysallaşır

yani illa ki yüz yüze bakılacak zamanlar oluyor. bi cocuk olsa torun sevdasına düşerler. haklıyken haksız olursun. ama eşine de üzüldüm açıkçası
Olaylar çığ olup düşmeden tepki göstermesi gerekirdi. Biz gezerken annesi burnumuzdan getirdiğinde, ben kredi çekmek istemeyince beni ağlatana kadar üstüme geldiğinde yanş olaylar buraya gelene kadar tepki vermiş olsaydı zaten bunlar yaşanmazdı

Eski konularinizi bilen biri olarak siz bu adamdan bosanmazsiniz bence... Yerinizde olsam kv ile ev tamamen ayrılmadıkca asla esimlede devam etmem... Bu güne kadar bı dünya olay yasadiniz ve sustunuz peki değdi mi? Siz karar verin..

Eski konularinizi da biliyorum. Buraya gelecegi belliydi bence. Yalniz esiniz ille de annemle, ablamla gorus baris selam ver vs diyecekse, hala annesiyle sizi ayni evde oturtacaksa kesinlikle bosanin. Asla cekilecek cile degil. Esinizle acikca konusun 5 yil sonra da olsa baris diyecekse bosanin. Yok tamam hayatinda olmayacaklar bir daha boyle birsey yasamayacaksin diyebiliyorsa dusunun derim.

AMA kocan her daim yanında olmuş arka çıkmış.Bence ona haksızlık gibi oluyor bu konunuzda.
Eski olaylarda beni üzdüğüne saysın bunu da. Ben bu denli huzursuz ve kötü olduysam herkes olacak. Ve bu psikoloji ile bundan sonrasında normal bir evlilik sürdürebileceğimi de düşünmüyorum açıkçası. Sadece bu olay değil gerisinde de çok şey yaşadım

Eski konularinizi da biliyorum. Buraya gelecegi belliydi bence. Yalniz esiniz ille de annemle, ablamla gorus baris selam ver vs diyecekse hala annesiyle sizi ayni evde oturtacaksa kesinlikle bosanin. Aala cekilecek cile degil. Esinizle acikca konusun 5 yil sonra da olsa baris diyecekse bosanin. Yok tamam hayatinda olmayacaklar bir daha boyle birsey yasamayacaksin diyebiliyorsa dusunun derim.
Düşünemiyorum ne yazık ki. Eşimle de mutlu olacağıma inanmıyorum.

Eski konularinizi bilen biri olarak siz bu adamdan bosanmazsiniz bence... Yerinizde olsam kv ile ev tamamen ayrılmadıkca asla esimlede devam etmem... Bu güne kadar bı dünya olay yasadiniz ve sustunuz peki değdi mi? Siz karar verin..
Maalesef ben hep sindirildim. Olanları hakettiğime inandırdım kendimi. Ha düzelir ha düzeldi derken bu zamana geldik.

Olaylar çığ olup düşmeden tepki göstermesi gerekirdi. Biz gezerken annesi burnumuzdan getirdiğinde, ben kredi çekmek istemeyince beni ağlatana kadar üstüme geldiğinde yanş olaylar buraya gelene kadar tepki vermiş olsaydı zaten bunlar yaşanmazdı
en doğru kararı siz verirsiniz. biz anlattığınız kadarını biliriz ama yaşayan gören sizsiniz. şayet boşanırsanız o insanlara istediğini vermiş olursunuz, iyi düşünün

en doğru kararı siz verirsiniz. biz anlattığınız kadarını biliriz ama yaşayan gören sizsiniz. şayet boşanırsanız o insanlara istediğini vermiş olursunuz, iyi düşünün
İstedikleri sadece araba. Ha bir de oğulları. Oğullarından geçtim araba için manevi tazminat davası bile açacağım

Tazminat davası açın diyeceğim de ses kaydı delil sayılıyor mu?

bu kadar olan olaya ragmen hala gel konuşalım deyip ne demeye evinize geliyorlar. Almayacaksınız evinize.
Kocanız sizin arkanızda durmuş , size destek olmuş. İmkanınız varsa şehir değiştirin.
Adamıda ailesinin kucagına itip çıkmaza sokmayın bence.

Adamın ne suçu günahı var? Hem ailesini sizin için karşısına alacak hemde adamı yarı yolda bırakacaksınız.

Çok basit yapacağınız. Bi daha evinize adım attırmayın, siz gitmeyin. Bu kadar terbiyesizlikten sonrada eşinizde görüşmesin. Normalde karışma onun görüşmesine derdim ama görümcenin ettiği laftan sonra görüşmesini bile hakaret sayarım.

Canınızı sıkmayın. Boşuna da evliliğinizi yıkmayın. Olan eşinize oluyor.

Back
X