- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Havadan miras kalınca ben kredi çekmedim sadece oradan gelen para ile alındıTamam da sen de kredi çekmişsin ellerine para vermişsin.O para değil sadece KV nin verdiği mi para
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havadan miras kalınca ben kredi çekmedim sadece oradan gelen para ile alındıTamam da sen de kredi çekmişsin ellerine para vermişsin.O para değil sadece KV nin verdiği mi para
Ne yapacaktiniz baska saka gibi.. kovmakla kalamazdim ben olsam.. hala sizi suclu gorebildigi noktalar varsa evet haklisiniz ugrasmaya degmez bosanmaniz en dogrusu bence de..Çok hatalı olduklarını söylüyor ama bende ablasını evden kovduğum için beni de hatalı görüyor
O an onu yapmam çok gereksizmiş. Ben onu yaptığım için üzerime çullanmışlar o kadarNe yapacaktiniz baska saka gibi.. kovmakla kalamazdim ben olsam.. hala sizi suclu gorebildigi noktalar varsa evet haklisiniz ugrasmaya degmez bosanmaniz en dogrusu bence de..
Tam kapıdan çıkarken etti. Kapıyı yumrukladım ama açmadılar. Ayakkabılarımı bile sokak kapısında giydim. Eşimde ne yapacak o da onlara küfür ettiO küfürü yuttunuz mu cidden
Sadece kapıya yumruk mu attınız yani bana öyle diyenin kafasında patlatırdım o yumruğu oha yani ya bir de kadın olacaklar hepsinin ağzı lağım çukuruna dönmüş. Boşanmakla en iyisini yapıyorsun o iğrenç küfürü diyen kardeşinin ağzının payını vermiyorsa o adama koca denmez hatta adam bile denmez.![]()
Türkçe meali anamı,bacimi evden kovamazsin....O an onu yapmam çok gereksizmiş. Ben onu yaptığım için üzerime çullanmışlar o kadar
Şaka gibi ya ben erkek olacağım vallahi benim karıma namusuna laf edeni doğduğuna pişman ederdim ne pısırık adammış sadece küfür etti öyle mi bence en kısa zamanda boşan böyle adamı yanında yörende barındırma.Tam kapıdan çıkarken etti. Kapıyı yumrukladım ama açmadılar. Ayakkabılarımı bile sokak kapısında giydim. Eşimde ne yapacak o da onlara küfür etti
Cok vahim bir durum.. bir de sebep bulmus onlarin pisliklerine ne guzel..O an onu yapmam çok gereksizmiş. Ben onu yaptığım için üzerime çullanmışlar o kadar
Benim ailemde baya küfürbazdır ancak çok afedersiniz ben kocam s....n seni küfürünü ilk kez duydum. Bu bana daha evvel yapılan sinsi dinsiz imansız yılan dedikoducu gibi ithamların çok çok ötesinde artık bu küfür insanlık onuruna hakaret bunu nasıl hazmedip eşimin koynuna yanına yamacına tekrar yanaşırım bilemiyorum6 yıllık evlıyım ve inan senın duydugun her küfrü teekk teekk duydum eşimin annesinden .
Ama eşim her daim kapı gibi arkamdaydı . Ben asla terbiyesizliklerine karşılık vermedim . Eşimden tek istediğim nolur benı artık onlarla yüzgöz etme .
Bundan 3 yıl önce kayınvalidem haddini aşıp hiç bir suçum gunahım olmadıgı halde üstüme yürüyüp bana vuemaya kalktı . Eşim direk aramıza girip annesi tutup koltuga iktirdi beni odaya kapatıp sadeec yarım saat ver dedi .
Yarım saat sonra ne annesını ne babasını tam 2 yıl boyunca görmedim ...
Takii aile büyükleri bu duruma el atana kadar ..
Senden tek biğr ricam var eğer eşin arkandayda ve sneı asla onlarla görüştürmeyecekse lütfen yuvanı bozma .
Ama dersenki hayır eşim asla arkamda değil . 1 2 gun görüştürmez ama sonra görüştürür dersen lütfen ayrıl ..
Çok gemiş olsun senın şuan psikolojını en ıyı ben anlarım . Merak etme belalarını bulucaklar sadece dua et . Ben hiçbir zaman karşılık vermedım beddua etmedım . Sadece susstum ve rabbım bana bu suskunlugumun ödülünü verdi.
Kenıdn hakkında en doğru kararı sen verırsın . Düşün taşın en doğru yolu bul .
Eşime güvenemiyorum zaten. Ve evet maalesef cinsine çeker. Görümceme de kallavi bir hakaret davası açmak istiyorum.ben olsam o arabayı inat için satar parasını yerim ... eşin arkanda olsa ne olur " şaptann olmaz şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker" o kadınin doğurduğu adam seni daha çok üzer... çocuk da yapmamışsınız iyiki ... ha birde o kapıya indirdiğiniz yumruğu görümcenin ağzına indirmeden geçmeyin
Bence de çok haklısınız.Belli ki eşinizinde hataları olmuş.Bu tarz bi aile ile ömrünüzün sonuna kadar uğraşmaktansa ayrılın çünkü akıl sağlığınız bozulur.Evlendikten sonra edindiğiniz malların yarısını alabilirsiniz beş kuruşunuzu bırakmayın böle insanlara.Görümcenizin ve kayınvalidenizin bu tarz konuşabilmesi eşinizin hafifliğinden kaynaklı bence.Çok üzücü bir durum Allah yardımcınız olsunTeşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyor
Eşin o küfürden sonra naptı ?Benim ailemde baya küfürbazdır ancak çok afedersiniz ben kocam s....n seni küfürünü ilk kez duydum. Bu bana daha evvel yapılan sinsi dinsiz imansız yılan dedikoducu gibi ithamların çok çok ötesinde artık bu küfür insanlık onuruna hakaret bunu nasıl hazmedip eşimin koynuna yanına yamacına tekrar yanaşırım bilemiyorum
Bunu yazmaya gelmiştim... Kocanı cezalandırma...Kocan senden yana ise neden adamdan boşanmaya kalkıp adımı seni ailesine savunduğu için utandıracaksın....
Ev değiştir, ilçe degistir, şehir değiştir....
Kv ve görümcenle iletişimi kopar, ama sana sahip çıkan adami yarı yolda bırakma....
O da onlara küfür etti. Bakın ben fiziksel şiddet yanlısı bir insan değilim. Eşim annesi ve ablası ile gırtlak gırtlağa geldiğinde bile eşimi tuttum. Anasıdır ablasıdır gözü dönüp vurmasın diye. Ki kendim de böylr birşey yapacak biri değilim. Bende bilirdim kan çıkartmayı ama içim hala insan yapamadımEşin o küfürden sonra naptı ?
Benm eşime böyle bir laf söylense Allah korusun kötü şeyler olur çünkü .
O ankı tutumu senı sanrıırm tatmın etmedi ?
Ses kaydı alıp boşanın.O da onlara küfür etti. Bakın ben fiziksel şiddet yanlısı bir insan değilim. Eşim annesi ve ablası ile gırtlak gırtlağa geldiğinde bile eşimi tuttum. Anasıdır ablasıdır gözü dönüp vurmasın diye. Ki kendim de böylr birşey yapacak biri değilim. Bende bilirdim kan çıkartmayı ama içim hala insan yapamadım